Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha full jóképű és jó genetikájú pasi vagyok, akkor miért nem kezdeményeznek nálam az utcán a nők?
Igaz. Csak akkor olyan férfit is fogsz ki. Terelgetheted egész hátralevő életetekben.
ez baromság,ismerek egy srácot,drogos nagypofájú izomagy,mégis a nője kezdeményezett nála de a srácot nemkell
terelgetni....
Metakommunikációról hallottál már? Ha a nő egyértelmű jeleket ad a testével, szemével, amivel felhívja a pasi figyelmét, akkor a pasi vegye már a fáradtságot, hogy leszólítja!
Ha már erre is gyávák és töketlenek a pasik, akkor túl sok mindent nem lehet tőlük várni!
és mivan ha egy nő se küld jelet,az aztjelenti hogy minden nő a külsőre megy?
"és mivan ha egy nő se küld jelet,az aztjelenti hogy minden nő a külsőre megy?"
ha nem küld, akkor egyértelmű, hogy nem is akar tőled semmit!
jesszus, miért kell ezt túl kombinálni?
ha nem küld, akkor egyértelmű, hogy nem is akar tőled semmit!
jesszus, miért kell ezt túl kombinálni?
de mireföl nemküld egy nős e jelet,ennyire nemlehetek csúnya
Ha full jóképű pasi vagy gondolom van barátnőd, vagy ha nincs, akkor egy mosoly, és ismerkedhetsz bárhol.
Miért szeretnéd azt,hogy leszólítsanak az utcán?
"de mireföl nemküld egy nős e jelet,ennyire nemlehetek csúnya"
de attól még lehetsz, hogy te nem látod magad annak!!!
ízlések és pofonok, kinek mi tetszik!
"Metakommunikációról hallottál már? Ha a nő egyértelmű jeleket ad a testével, szemével, amivel felhívja a pasi figyelmét, akkor a pasi vegye már a fáradtságot, hogy leszólítja!"
Bocs, de ilyen nincs. Felnőtt emberek kinyitják a szájukat, ha szeretnének valamit. Ez az "én csak jeleket adok, mert nem a többi nem én dolgom..." annyira gyerekes.
"Metakommunikációról hallottál már?" - Hallottam.
"Ha a nő egyértelmű jeleket ad a testével, szemével, amivel felhívja a pasi figyelmét, akkor a pasi vegye már a fáradtságot, hogy leszólítja!" - Mi lenne akkor, ha ugyan ebben az esetben a nő menne oda, ha már akar valamit? Ez aztán a hozzáállás: "vegye már a fáradtságot, hogy leszólítja!" Ne érezze senki magát különlegesnek azért, mert nő. De ez a férfiakara is vonatkozik. Messze áll tőlem a "nőgyülölés". Csak ezeket a hülye berögzüléseket nem szeretem.
"Ha már erre is gyávák és töketlenek a pasik, akkor túl sok mindent nem lehet tőlük várni!" - Nem hiszem, hogy érdemes lenne tovább vitáznom veled erről, úgyhogy nem muszáj válaszolni.
De egyébként meg lehet fordítani a dolgot.
Nők: a kezdeményezés a férfi DOLGA
Férfiak: a főzés, mosás, takarítás a nők DOLGA
Mindkettő ugyanolyan felesleges berögzülés és én nem tartom jó hozzáállásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!