Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha full jóképű és jó genetikájú pasi vagyok, akkor miért nem kezdeményeznek nálam az utcán a nők?
Figyelt kérdés
Miért nem szólítanak le ismerkedés céljából, akár utcán is, ha egyszer mindenhonnan azt hallom milyen jó pasi vagyok. Miért ilyen beszariak a csajok?2017. jan. 1. 16:04
22/29 anonim válasza:
Én nem vagyok beszari, részemről simán működik a kezdeményezés- de nem fogok leszólítani egy vadidegent az utcán jártomban-keltemben. Ahogy azt sem díjazom, ha engem próbál így felszedni valaki. A jó külső nekem még kevés, hogy ismerkedni akarjak vele. Ha mondjuk egy társaságban lettünk volna most az újévi bulin, legalább a neved tudom, és van egy oldottabb hangulatú közeg, akkor minden probléma nélkül rád mozdulok, ha tetszel. De csak úgy az utcán, mert fél szemmel megláttalak... Ezt te sem gondolhatod komolyan. Semmit sem tud rólad az ember, miért akarna leszólítani? Ehhez (ismételten) a jó külső kevés.
23/29 anonim válasza:
Full jóképű vagy? Akkor miért nem mersz kezdeményezni a nőknél??
24/29 anonim válasza:
#20: sok nő gondolja úgy, hogy majd ő megmondja, mi a nő dolga ("semmi, azt majd ő eldönti") és mi a férfié (minden, ami a nőnek kényelmes).
25/29 anonim válasza:
"full jóképű és jó genetikájú pasi vagyok"
ha ez lennél akkor fürtökben csüngenének rólad a nők, és a szádat se kellene kinyit ehhez.
26/29 anonim válasza:
Kérdezőkém mindenhonnan azt hallja, hogy ő milyen jó pasi. Persze, mert a családja, barátai elé fognak állni, és meg fogják mondani neki, hogy ocsmány.
Elképzelem, hogyan történhet ez. Hősünk randa, mint a bűn, siránkozik égre-földre, hogy miért nincs neki barátnője, erre a környezete szánalomból azt hazudja neki "Ne aggódj, jó pasi vagy!".
Nagyjából erről lehet szó.
27/29 anonim válasza:
Mert a nők másképp jelezik azt, hogy szívesen vennék a kezdeményezésed.
28/29 anonim válasza:
Nem ismerkedni járunk az utcára
29/29 Diavolino44 válasza:
Haha!! :D
Nekem is mindenki ezt mondja, Nah jo inkabb pontosítok.
A lanyok 14 ev alatt mondjak ezt, illetve 40 fölött. Társkereső amugy a hely ahol valóban le tudod tesztelni, mennyire vagy jóképű. Csinálj egy sablon levelet, es küld el 100 lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!