Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres vonzó pasik! Mondjátok már el milyen érzés, amikor a csajok benneteket akarnak?
Tudom, hogy sosem lesz benne részem, de legalább írjátok körül ezt az érzést, hogy nekem is jusson egy "kis morzsa" ebből a távoli boldogságból. Annyiszor lehet olvasni itt a gyk-n, hogy pasik kézzel-lábbal szó szerint idegölő küzdelmet vívnak egy-egy tök átlagos lány kegyeiért, más meg olyan szerencsés helyzetben van, hogy szinte le sem tudja vakarni magáról a csajokat. Van ilyen ismerősöm és már azt a számomra totálisan abszurd tettet is elkövette, hogy összeveszett azzal 2-3 csajjal, akik állandóan koslattak utána és már elege lett belőlük (pedig elég csinosak is voltak). Számomra ez olyan szituáció, mint amikor valaki elviszi a bontóba a 2 éves 5-ös BMW-jét, mert kijött a legújabb 6-os modell és a régire nincs szüksége többé, miközben én egész életemben azért küzdök, hogy a kettővel azelőtti szériából legalább egy használtat meg tudjak venni. Hogy lehetnek ekkora különbségek az életben, különösen a társkeresésben? (azért meggazdagodni jóval könnyebb)
Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni? Pls, azt is írjátok meg, hogy milyenek vagytok (magasság, arc, belső tulajdonságok, foglalkozás, egzisztencia). Ha esetleg nem bánjátok, privátban képet is küldhetnétek, hogy tudjam, mi az a kategória amit sosem fogok tudni elérni. Csajok, ti is válaszolhattok, amennyiben nem alázni akartok vagy közhelyszerű dolgokat pufogtatni. Válaszaitokat előre is köszi.
Ez szánalmas!
És ha elmondják milyen, akkor neked jobb lesz?
Milyen jelzőktől elégülnél ki? Jó, egónövelő, menő?
Hosszú távú kapcsolatban vagyok, de mellette rengeteget kerülök interakcióba 18-25 éves fantasztikus csajokkal (gyakornokaim, diákjaim, stb) és hát nem egyszerű navigálni.
Egyébként a külsőnél még fontosabb a kisugárzás, esetleg próbálj meg egyik nap nem olyan savanyú képet vágni mindenhez, mint ahogy a kérdés alapján feltételezhető.
Rohadt idegesítő. Amikor egy konferencián képtelen vagy leülni a bárban egy whiskyt nyugodtan elkortyolni, mert azonnal rád repülnek a 30-as szingli anyukát, az nagyon el tudja szakítani a cérnát.
Persze sose hidd hogy minket akarnak, egyszerűen csak azt az egzisztenciális biztonságot, amit a nők "megérdemelnek".
Tapasztalataim szerint ezen a szinten ezért nehéz, mert oké hogy futnak utánad, de ki a fene akar eltartani valakit, akinek a húspiaci értéke a nullához konvergál? Mert gyereket ugye a legtöbb már szült vagy nem szeretné azzal a tortúrával terhelni a testét, te meg egyszerűen érd be annyival, hogy mutatkoznak veled.
29F Szoftverfejlesztő
Azért sikeres nem vagyok meg levakarásznom sem kell magamról senkit, de volt már, hogy a csaj akart engem és nem én őt. Aztán én is akartam és hogy mi lett az már ugye nem lényeg, te sem erre kérdeztél rá. Szóval, hogy milyen érzés. Jó, nagyon jó. Biztosan te is voltál már valamiért boldog, ha nem is ezért akkor másért, na kb. olyan érzés, ugyanúgy boldogsággal tölt el.
Egzisztenciálisan nem állok a helyzet magaslatán, de elég fiatal is vagyok még. Inkább a külsőm volt az amiért talán többször is előfordult, hogy a lány nyomult rám. Szóval ha valamelyik a helyén van az egzisztencia-külső kettős közül akkor már nincs olyan nehéz dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!