Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikeres vonzó pasik! Mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres vonzó pasik! Mondjátok már el milyen érzés, amikor a csajok benneteket akarnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sosem lesz benne részem, de legalább írjátok körül ezt az érzést, hogy nekem is jusson egy "kis morzsa" ebből a távoli boldogságból. Annyiszor lehet olvasni itt a gyk-n, hogy pasik kézzel-lábbal szó szerint idegölő küzdelmet vívnak egy-egy tök átlagos lány kegyeiért, más meg olyan szerencsés helyzetben van, hogy szinte le sem tudja vakarni magáról a csajokat. Van ilyen ismerősöm és már azt a számomra totálisan abszurd tettet is elkövette, hogy összeveszett azzal 2-3 csajjal, akik állandóan koslattak utána és már elege lett belőlük (pedig elég csinosak is voltak). Számomra ez olyan szituáció, mint amikor valaki elviszi a bontóba a 2 éves 5-ös BMW-jét, mert kijött a legújabb 6-os modell és a régire nincs szüksége többé, miközben én egész életemben azért küzdök, hogy a kettővel azelőtti szériából legalább egy használtat meg tudjak venni. Hogy lehetnek ekkora különbségek az életben, különösen a társkeresésben? (azért meggazdagodni jóval könnyebb)

Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni? Pls, azt is írjátok meg, hogy milyenek vagytok (magasság, arc, belső tulajdonságok, foglalkozás, egzisztencia). Ha esetleg nem bánjátok, privátban képet is küldhetnétek, hogy tudjam, mi az a kategória amit sosem fogok tudni elérni. Csajok, ti is válaszolhattok, amennyiben nem alázni akartok vagy közhelyszerű dolgokat pufogtatni. Válaszaitokat előre is köszi.

2016. dec. 10. 17:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon kellemes :)
2020. jún. 16. 22:13
 22/23 anonim ***** válasza:

A legfontosabb az, hogy egy ffi hatarozott legyen es tudja mit akar. Ha ez megvan, akkor jon vele a tobbi, siker minden teren: penz, munka, csajok.

Nalam bevalt...hidd el, mikodik.

2020. júl. 14. 06:32
 23/23 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a vonzerő olyan, mint a levegő. Jószerivel csak akkor vettem tudomást a létezéséről, amikor hirtelen már nem volt. :-))
2020. júl. 15. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!