Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikeres vonzó pasik! Mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres vonzó pasik! Mondjátok már el milyen érzés, amikor a csajok benneteket akarnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sosem lesz benne részem, de legalább írjátok körül ezt az érzést, hogy nekem is jusson egy "kis morzsa" ebből a távoli boldogságból. Annyiszor lehet olvasni itt a gyk-n, hogy pasik kézzel-lábbal szó szerint idegölő küzdelmet vívnak egy-egy tök átlagos lány kegyeiért, más meg olyan szerencsés helyzetben van, hogy szinte le sem tudja vakarni magáról a csajokat. Van ilyen ismerősöm és már azt a számomra totálisan abszurd tettet is elkövette, hogy összeveszett azzal 2-3 csajjal, akik állandóan koslattak utána és már elege lett belőlük (pedig elég csinosak is voltak). Számomra ez olyan szituáció, mint amikor valaki elviszi a bontóba a 2 éves 5-ös BMW-jét, mert kijött a legújabb 6-os modell és a régire nincs szüksége többé, miközben én egész életemben azért küzdök, hogy a kettővel azelőtti szériából legalább egy használtat meg tudjak venni. Hogy lehetnek ekkora különbségek az életben, különösen a társkeresésben? (azért meggazdagodni jóval könnyebb)

Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni? Pls, azt is írjátok meg, hogy milyenek vagytok (magasság, arc, belső tulajdonságok, foglalkozás, egzisztencia). Ha esetleg nem bánjátok, privátban képet is küldhetnétek, hogy tudjam, mi az a kategória amit sosem fogok tudni elérni. Csajok, ti is válaszolhattok, amennyiben nem alázni akartok vagy közhelyszerű dolgokat pufogtatni. Válaszaitokat előre is köszi.

2016. dec. 10. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%

Valami olyan mint a 6-osnál. Nem tudok elmenni bevásárolni , moziba, uszodába... Anélkül h ne piszkálnának. Tényleg idegesítő mikor az 50. ilyen dumát kapod h te jóképű srác nem kell egy barátnő ?

És amikor mondod h NEM NEM !

Jőn a kérdés h Meleg vagy ?

Hidd el jobb ha észre se vesznek.

2016. dec. 10. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Nézd hát BMW kell neki is xD,akkor te nem küzdő típus vagy csupán az a szerencsétlen aki azthiszi hogy egy bomivel automatikusan beszallnak melled a bombanok,meg a szomszedok had irigykedjenek,és kb te minimum egy James Bond-nak fogod magad érezni...inkább nezzel a tükörbe és kérdezd meg magadtol mi fog valtozni ha egy ilyen kocsit veszel(azonkívül hogy a szerviz lerantja rólad a gatyat) ?Elmondom neked semmi...
2016. dec. 10. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Én sikeresnek mondott pali vagyok.

Sokat kell tenni érte,tegyél érte.

-Heti 4 edzés,napi 6-szori étkezés

-Fejleszd belsôdet,karizmàdat,kommunikàciódat

-Legyenek céljaid,legyen egzisztenciàd

-Normàlis autó,Audi A4 pl

-Legyél igényes nagyon

-Ismerd a nôt,tudj velük bànni

Kömnyedséget ad,mivel tudom bàrmikor szakít velem a csaj bàrmikor lesz csinos,fullos nôm.

Jó érzés,mert nem vagyok needy.Sok pali görcsöl,mert elveszít egy nõt és kb. bukja a szexet is.

De ehhez fejlôdnôd kell,durvàn,minden téren.

2016. dec. 10. 20:45
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Milyen érdekes, nem tudtam ,hogy ennyi sikeres jóképű gazdag szexisten pali van ezen az oldalon szombat délután :)

Biztos nem is mentek ma bulizni mert annyira irritálnak a lányok mi? :)

Egyébként 22/f vagyok és nem tudok ilyen sikersztorikat írni mint itt pár informatikus ,hogy nem tudnak kilépni az utcára a nők letámadásai nélkül de valami hasonlót tudok mesélni talán. Nekem középiskolába volt olyan időszakom - megjegyzem ott még könnyű elérni ezt a státuszt, később már nem annyira - mert én elég jóképű srác voltam , pont úgy néztem ki akire abban a korban buknak a lányok. Persze kb 20 év fölött már mindenki leszßrt volna kb mint justin biebert :D

Na és hát nekem ott voltak ilyen kis rajongó táboraim , meg úgy általában bejöttem ott a legtöbb lánynak. Engem is volt ,hogy letámadtak vagy meg akartak csókolni "erőszakkal" vagy ilyesmi. Viccesen hangzik de komolyan beszélek :D Az a helyzet ,hogy szerintem a titkom az volt ,hogy egy csajjal se jöttem össze (najó az első barátnőmmel igen de ő más suliba járt meg messze lakott) és mindet visszautasítottam persze nem szó szerint de nem viszonoztam a közeledést. Persze akkor mondtam ,hogy válogatós vagyok meg ilyenek de valójában csak tök be voltam szßrva mert még nem voltam csajjal :DDD Egyébként nem bánom hogy kihagytam őket mert a legtöbbjük max szódával elmegy kategória volt de így benőtt fejjel már utólag rájöttem hogy egy kettőt gerincre kellett volna vágni de nagyon. De szerintem pont ez volt a "titkom" ,hogy nem tudott egyik se összejönni vagy lefeküdni velem és ettől totál kikészültek. Még azóta is van hírem a városban , pedig már nagyon ritkán megyek haza és már én is megváltoztam.

De amit itt páran írnak azért elég erősnek érzek, én pl most Pesten élek és nemtudom ezek a srácok ,hogy néznek ki de meg SOHA nem jött oda hozzám az utcán lány ismerkedni :D Soha... max buliba nade utcán? Persze mostmár férfiasabb vagyok és megtanultam ép eszű ember módjára öltözködni és a testem is jó lett és sok lány attól még megnéz, szemez velem de hogy letámadna csak úgy az utcán? Fesztiválon volt csak ilyen velem.

Egyébként ez egy hatalmas OFF volt, most jön a Te kérdésedre a válasz: Nekem zavaró volt ez a rajongás mert félénk és önbizalomhiányos voltam és egyáltalán nem tudtam élni a helyzettel sőt nagyon sokszor inkább menekültem volna mert mint mondtam iszonyúan zavarban voltam. Idővel megszoktam persze és más lett, én is magamra találtam és mostmár nagyon tetszik és jó érzés ha vonzónak talál egy lány. Valamiért manapság ezt már sokkal ritkábban veszem észre pedig sokkal jobban nézek ki mint régen. Szerintem azért mert felnőtt közegbe kerültem új környezetbe és itt már azért nehéz tényleg kitűnni és sok hal van a vízben, de nem is zavar. Nálam sosem volt pénzel villogás vagy nagyképűség és túlzott önbizalom , talán csak meglátják bennem hogy én kicsit más vagyok mint a többi és még jó adottságaim is vannak és ennyi elég.

Szóval kb a legjobb érzés ez, mikor érzed hogy tetszel egy szép lánynak , egészen bizsergető engem sosem idegesítene ez (kivéve ugye tini koromba de akkor már írtam ,hogy miért). Minden férfinak JÁRNA ,hogy ezt megtapasztalja hát sajnálom hogy sokan nem tudhatják ezt. Régen még tényleg fiatal koromba (12-15) én sokat próbálkoztam de mindig visszadobtak pedig milyen kis szerelmes hatodikos voltam :D Talán ez is nyomta rá a bélyegét a későbbi szociális problémáimra. Szóval tudom milyen érzés mindkét oldal.

De ARANYSZABÁLY és ezt jegyezd meg ,hogy mindig az kell ami nem lehet a miénk, és mint olvastad már itt sokakat kifejezetten zavar a nők közeledése. Kevesen tudják értékelni amijük van és ez a nőkre is igaz. Ne aggódj akire én is vágyom most , ő sosem kezdeményezne nálam és természetesen nehéz eset :D

Szóval ne bánkódj emiatt, mindenkinek küzdenie kell azért amit akar , mivel ha már eleve az övé lenne akkor nem is akarná :)

2016. dec. 10. 22:47
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Bocs hogy hosszú lett, nem a kommentelőknek szól hanem a kérdezőnek, őt biztos érdekli :)
2016. dec. 10. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Itt sikeres,vonzó pasik? Ezt komolyan gondoltad? Azok nem állnak le egy ilyen oldalon agyrémeket olvasni és kommentelni! :D Rossz helyen tetted fel a kérdésedet! :D Igaz,arc,név nélkül hazudhatnak bármit,a kutya nem ismeri őket! :D
2016. dec. 11. 01:36
 17/23 anonim ***** válasza:
A4 xD el vagy te tajolva kisfiam,akik téged akarnak azok pénz éhes ribik nem normális nők,azok nem az autót nézik bár látszik hogy mazsola vagy ,hogy ezt még nem tudod...
2016. dec. 11. 04:26
 18/23 Mi közöd Tőle ***** válasza:
43%

Gondolkodtam picit mit írhatnék ide. Végül arra jutottam, hogy csak azt írom le, amiből profitálhat a kérdező.

"Tudom, hogy sosem lesz benne részem" ezt írtad kérdező. Igazad van.

Ez a te börtönöd, amit saját magad állítottál fel a fejedben. Ezt felejtsd el, töröld ki a fejedből.

Legyen az a hited, hogy sikeres leszel az életben és te egy vonzó férfi vagy. Ha mélyen a zsigereidben ezt hiszed, akkor is igazad lesz.

Bármire gondolsz, igazad van.

2016. dec. 11. 09:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Ők nincsenek itt az oldalon.
2016. dec. 11. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

Olyan érzés menőnek lenni a nőknél, hogy legszívesebben belehánynék a pofájukba smár közben, hogy ennyire nem veszik észre rajtam a mézmáz felszínt, és értéktelenséget, szemben azon férfiak lelki-szellemi értékeikkel, akik feje felett bután és vakon elnéz a legtöbb nő, csak mert a nők többsége nem lát tovább a pisze nózijánál.

De a csipájuk az viszket rendesen a sablontól...

2017. ápr. 28. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!