Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elvileg a rondább nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a rondább nők is válogathatnak a férfiak közül, akkor én miért nem?

Figyelt kérdés

Volt már egy nagyon nagyon rossz kapcsolatom évekkel ezelőtt, a srác még annyira nagyon ronda se volt, csak elhízott és igénytelen. Inkább fejben voltak nagy bajok nála. Utoljára olyannál próbálkoztam, aki köztudottan szűz volt , mindenki szerint "nyomi" és elvileg rosszul nézett ki (nekem tetszett, a kedves, visszahúzódó személyisége fogott meg), de még ő is simán lepattintott.

Itt mindig siránkoznak a "ronda" férfiak, de elmondom, ronda nőként legalább olyan nehéz.

És nem, nem próbálkozott nálam soha senki, mindig én kezdeményeztem, sikertelenül. Társkeresőn nem vagyok fent, egyrészt fenntartásaim vannak, másrészt mert nem teszek fel az előnytelen külsőmről képet az internetre. Próbálok inkább élőben ismerkedni, de sikertelenül.

2017. aug. 5. 09:51
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

#40, az meglehet, de ő legalább kapni fog leveleket, nem is keveset. Bezzeg ha egy átlagférfi nem kap 1 levelet se, és ezt itt szóváteszi, egy emberként ugrik rá az összes turbófeminista, hogy szűznyomilúzer, mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben...

Na ezért van tele a tökünk veletek: ezért a gusztustalan, állandó kettős mércézésért. A piros kezet pedig visszakaptad.

2017. aug. 6. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!