Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elvileg a rondább nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a rondább nők is válogathatnak a férfiak közül, akkor én miért nem?

Figyelt kérdés

Volt már egy nagyon nagyon rossz kapcsolatom évekkel ezelőtt, a srác még annyira nagyon ronda se volt, csak elhízott és igénytelen. Inkább fejben voltak nagy bajok nála. Utoljára olyannál próbálkoztam, aki köztudottan szűz volt , mindenki szerint "nyomi" és elvileg rosszul nézett ki (nekem tetszett, a kedves, visszahúzódó személyisége fogott meg), de még ő is simán lepattintott.

Itt mindig siránkoznak a "ronda" férfiak, de elmondom, ronda nőként legalább olyan nehéz.

És nem, nem próbálkozott nálam soha senki, mindig én kezdeményeztem, sikertelenül. Társkeresőn nem vagyok fent, egyrészt fenntartásaim vannak, másrészt mert nem teszek fel az előnytelen külsőmről képet az internetre. Próbálok inkább élőben ismerkedni, de sikertelenül.

2017. aug. 5. 09:51
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Mi az előnytelen rajtad?
2017. aug. 5. 09:54
 2/41 anonim ***** válasza:
0%
Lehet te mar tul ronda vagy. V szar a szemelyiseged
2017. aug. 5. 09:56
 3/41 anonim ***** válasza:
89%

1) miért érzed magad előnytelennek? Egy karakteresebb arc vagy valamennyi felesleg azért más mintha mondjuk 130 kiló vagy

2) azt mondod, hogy társkeresőn nem vagy. Ezzel semmi gond, de hol vagy, ahol lehet nálad próbálkozni?

Ahhoz, hogy valaki próbálkozzon nem árt, ha megtalálható vagy, és tudják rólad, hogy nincs senkid. Ha csak reggel beosonsz a munkahelyedre, este haza, és néha átmész a barátnődhöz, akkor nem sok felületet adsz a megismerésedre.

Tudod, mi férfiak viszonylag ritkán csöngetünk be random lakásokba, hogy nincs e véletlen egy csinos lány. Járj társaságba, keress valami csoportos hobbit, ahol meg lehet ismerni.

(Persze a tanácsaim csak akkor érdekesek, ha a kérdésedre kapott 7645673db privátban ajánlkozó szűz fiú egyike sem felel meg 😀)

2017. aug. 5. 10:02
 4/41 anonim ***** válasza:

Mindenki válogathat mindenhonnan, csak jó helyen kell keresgélni. :)

Az interneten beszélgettem egy nagyon aranyos csajjal, hát ő nem volt egy túl nagy szépség finoman szólva, aztán meg tegnap egy nagyon jó alakú, igazi bombanővel.

Na az utóbbival is chateltem, de fél óra beszélgetés után már menekültem tőle.

2017. aug. 5. 10:06
 5/41 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, utalom ha valaki "válogat" legyen az nő vagy férfi. Találd meg a szerelmed valahol, és 1-1 ben legyetek és próbáljátok meg működik-e a kapcsolat. Nem kell 5 srácot összeszedni akik közül majd lesz egy győztes, a többi meg kuka.
2017. aug. 5. 10:08
 6/41 A kérdező kommentje:
Hétvégente be szoktunk ülni valahova 1-2 ismerőssel. Nem dolgozom most, egyetemre járok. Nyári munka alkalmával többekkel próbáltam imerkedni, haverkodásig el is jutottunk, utána menekültek.
2017. aug. 5. 10:14
 7/41 anonim ***** válasza:

Nézd, ezt így ismeretlenül nem lehet megválaszolni.

Lehet, hogy tényleg a genrtikád az oka, lehet, hogy csak egy új frizura, szemüveg, öltözködési stílus kellene, vagy diéta.

És persze lehet, hogy teljesen zsákutcában jársz, semmi baja a kinézetednek, inkább a belső tulajdonságaiddal van a gond (millió oka lehet).

Ezt 2 módon tudod csak kideríteni. Egyrészt kérdezz meg tényleg őszinte embereket (az ember családja, vagy barátai hajlamosak nem elárulni az igazat, mert szeretnek, mert megszoktak, mert nem akarnak megbántani).

Másrészt ülj le, és őszintén nézz magadba. Ne a kifogásokat keresd, hogy csak erős a csontod, hogy egyedi a stílusod, hogy okos vagy, csak nem érdekel ez meg az.

Amíg magadnak is tagadod, hogy mi lehet a gond, mi sem nagyon fogjuk kitalálni.

2017. aug. 5. 10:20
 8/41 A kérdező kommentje:
Család szerint átlagos vagyok, sokan szebbek nálam, de azért akadnak rondábbak is. Csak túl sokat foglalkozom a külsőmmel szerintük.
2017. aug. 5. 10:25
 9/41 A kérdező kommentje:
Szóval nem hiteget senki, hogy jobban nézek ki, mint gondolom.
2017. aug. 5. 10:26
 10/41 anonim ***** válasza:
Kép sokat segítene. Legalább egy hasonló adottságú lányról. Olyan nincs hogy senkinek nem kellesz. Lehet nem is a külsőddel van baj.
2017. aug. 5. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!