Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik válogathatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik válogathatnak a férfiak között milyenek, hogy ismerkednek?

Figyelt kérdés
Jó lenne megtudni a titkot, mert én hiába adok a külsőmre, hiába vagyok tanult, hiába érdekel sok dolog, a kutyát sem érdeklem...
2016. febr. 28. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
fehérmájúak ,nagy csiklóval.
2016. febr. 28. 12:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogyan ismerjenek, hívd fel magadra a fiyelmet, és nem, nem a műveltségeddel.
2016. febr. 28. 12:44
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
a titok szerintem a lazaság + nőies öltözködés + kedvesség lehet.
2016. febr. 28. 12:46
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez kisugárzás kérdése (vagy én másra nem tudok gondolni az én esetemben)

Nem tartom magam egy nagy szépségnek, kifejezetten pl. az orommal (nagy) és a fogaimmal is elégedetlen vagyok, és a hajam is lehetne szebb... igaz, magas vagyok és vékony.

Mindig is megtehettem, hogy válogatok, bár igen válogatós is vagyok, a férjemen kívül összesen 2 hosszútávú kapcsolatom volt csak. Rövidtávú vagy alkalmi persze sok, de egyik sem volt elég jó ahhoz hogy tartós kapcsolat legyen belőlük.

Ahogy észrevettem, a tanultság (2 diplomám, 4 nyelvvizsgám és felsőfokú szakmai képzésem van) konkrétan a legtöbb férfit hidegen hagyja, sőt, sokakat frusztrált, hogy képzettebb voltam.

Amiért számomra könnyű volt kapcsolatokat kialakítani az az, hogy pimasz, nagyszájú, bevállalós és magabiztos vagyok, nem vagyok sértődékeny vagy érzékeny, ami elég nagy előny volt a társkeresésnél.

2016. febr. 28. 12:46
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Kell némi önbizalom.

Én nem vagyoktúl szép, túl csinos. Szerintem áltagos vagyok. De elfogadom önmagam olyannak amilyen vagyok.

Tetszem magamnak, így másnak is. Abszolút nem vagyok beképzelt, közvetlen vagyok, és kedves, és nyitott. Csak azért, mert valaki nem szép nem küldöm el a fenébe, hanem beszélgetek vele, persze azért nem adok neki félreérthető jeleket, ha konkrétan rékérdez, megmondom neki, h. nem az esetem.

Én nem szoktam odamenni senkihez, ha valaki megtetszik, akkor kedvesen rámosolygok, ez általában elég szokott lenni.

Az eszemmmel sohasem kérkedem, de azért nem játszom meg a butát sem. Magamat adom.

Hagyom hogy a férfi kezdeményezzen, aztán a beszélgetés jön magától.

2016. febr. 28. 12:58
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Én is korábbi hozzászólóhoz hasonlóan pimasz, nagyszájú és magabiztos vagyok. A bevállalósdi annyira nem jellemző :) Én sem vagyok különösképp sértődékeny, bár néha eljátszom, mikor unom valaki társaságát.

Nem tartom magam különösebben szépnek: alacsony vagyok, problémás bőrrel, és a fogaimra is ráférne egy fogszabályozó. Mégis mindig akadnak udvarlók, a legtöbb korombeli férfi munkatársam hatalmas vigyorral köszön előre, sokszor leállnak velem dumálni, randira hívnak...stb. Pedig rám nem jellemző az alkalmi kapcsolat, sose volt, szóval nem valószínű, hogy ilyen pletykák terjengenének. Ami pozitívum a külsőmben, hogy vékony, sportos alkatom van, szép szemeim, és extrém stílusom, így kitűnök a tömegből. Ellenben legtöbb volt páromat én szedtem össze, ahogy a mostanit is.

Szóval a megoldás valószínüleg, hogy magabiztosan, határozottan.

2016. febr. 28. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:
28%

Én úgy szoktam hogy aki bunkó, vagy túlságosan nyomuló azt azonnal lekoppintom, akiről süt hogy szexet akar azt is. Az a pasi aki értelmes, okos, nyitott, kedves az bekerül egy képzeletbeli kalapba, minden pasi kb 1 hónapot kap hogy bizonyítson, ha ez alatt semmi olyat nem tapasztalok ami ellenszenves vagy nem érzékelem a himsovinizmus egy aspektusát sem akkor elmegyünk randizni vagy közös programokat szervezni és ha a pasi megfog valamivel és jól érzem magam akkor lehet szó kapcsolatról is.

Miközben beszélgetünk, ismerkedünk folyamatosan tesztelem a pasit, 3 nagyobb próbát kell kiállnia, ezeknek a próbáknak a lényege a férfi negativ tulajdonságainak a feltérképezése, ha megbukik akkor mehet is amerre lát.. A végén az utolsó negyedik próba, a 4.-5. randi után szexelünk és ha az ágyban is klappol minden akkor szinte biztos befutó lesz.

2016. febr. 28. 13:09
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
KISUGÁRZÁS ÉS MAGABIZTOSSÁG
2016. febr. 28. 13:14
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
#7 és így maradtál vénkisasszony? 😹😸🙌
2016. febr. 28. 13:20
 10/17 anonim ***** válasza:
9# Nem vagyok vénkisasszony, de köszönöm az aggódásod :)
2016. febr. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!