Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó sok pasi lenne a világban hogy a nők így válogathatnak?
Csomó nő elutasított különböző okokból. Vagy mert nem vagyok elég férfias vagy mert pocakom van vagy mert nincs egzisztenciám vagy mert nem vagyok elég helyes stb. stb.
Vajon tele lenne az ország ilyen szuper pasikkal akik szinglik határozottak férfiasak magabiztosak helyesek okosak és egzisztenciálisan is rendbe vannak.én lennék ilyen átlag alatti hogy visszautasítanak
Nos kérdező:
1) Ha nem vagy helyes, az már elég indok az elutasításra. Én sportos vagyok, de nem vagyok helyes. Fizetésem van, de annyi nincs, hogy elköltözzek itthonról.
2) Egy helyes pasi tarthat több nőt is, szóval nem kell szinglinek lennie.
3) Ha mégsem jön össze a helyes pasi, akkor a nő marad a büszke szingli még 30 felett is.
Tapasztalat.
Valóban true story, engem se vettek észre sose a nők, csak, amikor szívesség kellett nekik. Egyébként átnéztek rajtam.
Szerintem az van, amit már itt egyesek említettek:
1. A csajoknak is csak a "legjobb" hapsik kellenek (az arányokon lehet vitatkozni ill. azon, hogy ez a kifejezés pontosan mit is takar, de nem ez a lényeg most). Ebből adódóan egy "alfahímnél" sorban állnak, és szerintem a jobb csajok 80%-át a hapsik 20%-a kezeli le. Ez ugyebár csak úgy megoldható, ha a hapsik nem időznek sokat egy bigénél, hiszen úgyis ott a másik. Emiatt mondják azt a csajok, hogy "a pasik csak szexet akarnak". Holott a valóságban a férfiak 80%-a vagy a pálya széléről figyel vagy pedig beéri egy átlagos/csúnyácska lánnyal, aki szintén felismerte azt, hogy a "top hapsiknál" nem rúghat labdába. Csak a lányok többsége relatíve későn jut el erre a felismerésre, ezért van relatíve sok szingli ill. olyan, akinek csak kalandjai vannak.
2. Az viszont tény, hogy a 16-30 éves nők kelendőek a férfiak 99%-ánál. Vagyis egy pl. 25 éves csajra ugyanúgy rástartol egy 40 éves, mint egy 27 éves. Emiatt eleve adódik a "férfitöbblet", mivel minden férfi korosztálynak egy szűk női korosztály kell.
Szóval, szerintem is az a válasz áll a valósághoz a legközelebb, hogy a nők (kb. 30 éves korukig) észre sem vennék, ha 3 milliárd nem űbermacsó férfi eltűnne a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!