Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik eltűnnek egy hónapra, majd ismét előkerülnek, mintha misem történt volna ha?

Figyelt kérdés

Már nem az első eset, az átgondoltam a kapcsolatunkat és kellett egy kis idő kamu szöveg.... Mit várnak ezek után a normális csajoktól? Most őszintén?

Ha elküldöd a fenébe, megsértődik.

Ha azt mondod, tudod, hogy másik nő volt a dologban, kikéri magának.

Miért nézik ennyire hülyének a nőket a férfiak?

Tisztelet a kivételeknek!

2015. dec. 30. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ha elküldöd a fenébe, megsértődik."

És kit érdekel? :)

2015. dec. 30. 16:29
 2/8 A kérdező kommentje:
hát őket biztos érdekli, mert magyarázkodnak ezerrel.
2015. dec. 30. 16:30
 3/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Elmondjam,hol kezdődik a történet?

Ott,hogy màr egy hònap utàn nem kell sem a telefont felvenni,semmilyen üzenetre reagàlni.

Ìgy nem kell hallgatni a falhugyozò dumàt.

2015. dec. 30. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Azzal csinálják ezt, akivel meglehet. És rengeteg nővel ezt simán meglehet és meg is értem az ilyen jellegű srácokat, még ha én nem is csinálnám.

Az egyik legjobb lány barátnőm pasija többször is lelépett és tudni is lehetett, hogy elutazott az exéhez. Lány reakciója: Biztos csak gondolkodik és beszélgetnek, de biztos nincs több a dologban. Szerinted, egy ilyen nővel mégis miért ne csinálja meg, aki megteheti?

2015. dec. 30. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
7%

Hmmmm....

Ismét egy provokatív kérdés, ami nem lesz letörölve. Érdekes, ha egy férfi ír ki ilyen baromságokat, akkor azt 5 percen belül leszedik, ezek szerint a női hisztit tolerálni kell, a férfiakéra pedig még hangosabb hiszivel kell reagálni. Btjmo...

2015. dec. 30. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:

"Miért nézik ennyire hülyének a nőket a férfiak?"

Mert 10-ből 4-szer bejönnek a kamu szövegeik.

2015. dec. 30. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a pasi aki szeret téged nem tesz ilyet.
2015. dec. 30. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a nőknél figyeltem meg ezt az eltűnősdit, de sima haverság esetén is!

(jó, a minta kissé torz, mert én nem ismerkedek férfiakkal úgy :D)

2015. dec. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!