Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondják azt hogy szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy szeretnek, el akarnak csábítani és aztán csak úgy eltűnnek? Megijednek?

Figyelt kérdés

Én sosem mondom senkinek neten keresztül, hogy szeretem, amíg nem talákozunk élőben...

Mindenféle kedves üzenetek írnak, megbeszéljük, hogy hol fogunk találkozni, és akkor egyszer csak törlik magukat... :(

Miért?

Ilyen történt már velem 1x-2x, azt hiszem, nagyon félénkek és így védik magukat az esetleges csalódástól...

2015. aug. 23. 19:05
 1/8 Blade Bone ***** válasza:
Egy-két eset nem a világ vége. :) Lehet félnek, vagy magukat csábították el a nagy nyáladzás közben, sosem lehet tudni. De nem mindenki ilyen ám.
2015. aug. 23. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt szórakoznak veled, másrészt valaki tesztel, harmadrészt előfordulhat, hogy egy exed jelenlegi rád féltékeny, őrült libája.
2015. aug. 23. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
* őrült libája, aki kiadja magát irántad érdeklődő pasinak:D
2015. aug. 23. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk nem szoktak szerelmet vallani, de hatalmas lelkesedés után az első randi előtti napon el szoktak tűnni. És nem tizenéves gyerekekről beszélek, hanem felnőtt férfiakról, 35 és 45 között. Sose fogom megérteni, hogy mi játszódik le bennük ilyenkor.
2015. aug. 23. 19:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahogy én sem, pedig jó lenne tudni. :)
2015. aug. 23. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy normális férfi nem viselkedik így, nem jó a célcsoport.
2015. aug. 24. 09:45
 7/8 Noren1989 ***** válasza:

Valszeg te akkor a duci/széparcú/nagymellű célcsoportba tartozol.

25/F

És igen, 1x megd_gnának.

2015. aug. 24. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
normális a súlyom, 57 kg 158 cm mellé...
2015. aug. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!