Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar senki engem a bnőjének? L18 mondják h szép vagyok, elhívnak randikra de semmi. A randi után eltűnnek ha nem is rögtön 3-4 napon belül.
Figyelt kérdés
Nem vagyok r*banc, meg apáca sem. Nem tudom mi a baj velem.2014. szept. 5. 19:04
1/9 anonim válasza:
Talán azokkal van a baj akikkel kezdesz?!
18f
2/9 anonim válasza:
Komolyan gondoltad, hogy ennyi információból értelmes választ kapsz?
3/9 anonim válasza:
Nincs meg a közös szimpátia;
Unalmasnak találtak;
Úgy érzik, hogy te találtad őket unalmasnak;
Találtak valaki mást;
etc
Mit jelent, hogy eltűnnek? Nem keresnek, vagy arra nem reagálnak, ha te keresed őket?
4/9 anonim válasza:
Idegesítő vagy,butus,erdektelen..esetleg.
5/9 anonim válasza:
Nem benned látták a párjukat.
19f
6/9 anonim válasza:
Nem tudom hányadik eset után állsz, az azért nem mindegy, hogy két pasi, avagy 20 is.
De még mindig jobb ez, mintha 3-4 hónap után lépne le.
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a viselkedésedben van valami, ami nem szimpatikus. Kérdezz meg erről egy családtagot/barátot, akiben megbízol.
8/9 anonim válasza:
lehet, hogy üresfejű plázacica vagy...
9/9 anonim válasza:
Azota sikerult baratot talalnod kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!