Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó sok pasi lenne a világban hogy a nők így válogathatnak?
Figyelt kérdés
Csomó nő elutasított különböző okokból. Vagy mert nem vagyok elég férfias vagy mert pocakom van vagy mert nincs egzisztenciám vagy mert nem vagyok elég helyes stb. stb.
Vajon tele lenne az ország ilyen szuper pasikkal akik szinglik határozottak férfiasak magabiztosak helyesek okosak és egzisztenciálisan is rendbe vannak.én lennék ilyen átlag alatti hogy visszautasítanak
2016. jan. 3. 22:22
11/11 anonim válasza:
És még annyival egészíteném ki, hogy a fenti 1-es pont miatt a "hellyespassira" ácsingózó csajok jó része ki fog kötni egy ilyen férfi ágyában.
A gondok ott kezdődnek, hogy egy ilyen kaland után már az átlagos, részegen bevállalt egyéjszakás csaj is elhiszi, hogy neki JÁR az Adonisz, és onnantól kezdve a lécet is odateszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!