Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elvileg a rondább nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a rondább nők is válogathatnak a férfiak közül, akkor én miért nem?

Figyelt kérdés

Volt már egy nagyon nagyon rossz kapcsolatom évekkel ezelőtt, a srác még annyira nagyon ronda se volt, csak elhízott és igénytelen. Inkább fejben voltak nagy bajok nála. Utoljára olyannál próbálkoztam, aki köztudottan szűz volt , mindenki szerint "nyomi" és elvileg rosszul nézett ki (nekem tetszett, a kedves, visszahúzódó személyisége fogott meg), de még ő is simán lepattintott.

Itt mindig siránkoznak a "ronda" férfiak, de elmondom, ronda nőként legalább olyan nehéz.

És nem, nem próbálkozott nálam soha senki, mindig én kezdeményeztem, sikertelenül. Társkeresőn nem vagyok fent, egyrészt fenntartásaim vannak, másrészt mert nem teszek fel az előnytelen külsőmről képet az internetre. Próbálok inkább élőben ismerkedni, de sikertelenül.

2017. aug. 5. 09:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Tegyél már ki egy arc nélküli képet. Mert ha pl túlsúlyos vagy, az mozgással helyrehozható.

Szerintem mozognod kellene, hogy kifejezetten csinossá válj.

Egy csinos, de csúnya arcú lány, aki még okos is, az már símán válogathat.

2017. aug. 5. 10:35
 12/41 anonim ***** válasza:
Őszintén: tényleg nem lehet ezt így megmondani kép nélkül. Vagy tényleg nagyon sok ballaszt van rajtad (a 15 kilós plusz még bőven nem ez a kategória), vagy rettentő igénytelen vagy (de ezt a szintet meg nagyon nehéz megütni). Dohányzol? Az sokaknál azonnali kizáró ok. Az írásod alapján amúgy műveltnek és intelligensnek tűnsz, szóval nem hiszem, hogy azzal van a baj.
2017. aug. 5. 10:38
 13/41 anonim ***** válasza:

Ok. akkor érvénybe lép a 2. pont. Nézz magadba.

Ha a külsőddel alapjaiban semmi gond, és eljutsz addig, hogy beszélgetsz, csak akkor menekül mindenki, ha a haverságot lépnéd át, akkor inkább a belső tulajdonságokkal lesz a gond.

Itt aztán tényleg végtelen a lehetőség, pl van egy lány barátom, aranyos, kedves, de butuska nagyon (főiskolát végzett, szóval az egyetem sem indok). Egy másik nő ismerősöm sótlan, minden viccet szó szerint vesz, ismertem már olyan lányt, aki mindenből harcos filozófiai kérdést csinált, női jogok, PC beszéd, etc (nagyon nem vagyok rasszista, vagy gyűlölködő, de nála már egy "a fekete színész a sorozatból" mondat is kiverte a biztosítékot, és 2 órás verbális háborút eredményezett). Na pl az utolsó elől szó szerint menekültünk 😀

És kérlek ne cáfold tételesen, hogy a fenti háromesezből rád egyik sem igaz, mert mint mondtam millió oka lehet, ezek meg példák voltak.

2017. aug. 5. 10:38
 14/41 anonim ***** válasza:

Ha ideig oraig elvoltak veled akk nem a kulso a bibi.

Szerintem rohadtul elviselhetetlen vagy

2017. aug. 5. 10:41
 15/41 A kérdező kommentje:
163 centi és 52 kiló remélem nem túlsúly. Dolgozhatnék a testemen, de annyira nem érdekel, mert azt el tudom takarni. Sok takarnivaló mondjuk nincs, felesleg nincs rajtam, de mell se sok jutott és az arányaim se az igaziak. Viszont a fejemre sajnos nem húzhatok zacskót.
2017. aug. 5. 10:44
 16/41 anonim ***** válasza:

Az arcával rengeteg ember elégedetlen (én is). Ennek elkenére volt már pár barátnőm.

És például nekem tetszik a karakteresebb arc, előző párom pl elég tekintélyes orral és penge arccal volt "megáldva", szerintem mégis csinos volt, az alakja és a beszélőkéje meg egyenesen hibátlan, így bőven ellensúlyozta a hibáit (pontosabban nem a hibáira figyeltem).

2017. aug. 5. 10:50
 17/41 anonim ***** válasza:

Mondjuk, lehet, hogy csak írásban vagy ilyen, de kicsit flegmának tűnsz, a kommunikációd is az a típus, hogy gyors, lezárt mondatok, amikben egyértelműen közlöd, hogy a másik téved, neked van igazad.

Ilyen emberrel pl nehéz beszélgetni, ugy érzem, hogy nem vagyok szimpatikus neki, és hagyom a fenébe az egészet. (Persze, tudom, megint tévedek 😀)

2017. aug. 5. 10:53
 18/41 anonim ***** válasza:
Pedig az a magasság/testsúly arány teljesen jó. Van egy olyan érzésem különben, hogy igazából semmi baj nincs veled, csak bebeszéled magadnak és a semmire van kisebbségi komplexusod. Tudom, hogy ez hogy működik, mert én férfiként vagyok ilyen, és eddig minden ismeretlen, akinek képet küldtem, azt mondta, tök átlagos vagyok, miközben én egy rakás szerencsétlenségnek látom magamat. :D Ez a végletekig pesszimista hozzáállás meg szerintem egyik nem számára sem túlzottan vonzó.
2017. aug. 5. 10:55
 19/41 anonim ***** válasza:
Igy igy. Ahogy a 17es irja
2017. aug. 5. 10:57
 20/41 anonim ***** válasza:
5%

Oké, ne keressétek tovább a válaszokat. Megvan a probléma.

Nem érdekel hogy nézel ki, mert azt el lehet takarni...wat? Bikiniben is eltudod takarni magad? Szex közben meg bekötöd a párod szemét? Nyilván nem.

Sportolni nem azért kell, hogy jól nézz ki. Hanem az önértékelésed miatt, ami most nyilvánvalóan nincs. Csúnyának tartod magad, miközben egyáltalán nem vagy az, csak könnyebb nyavalyogni és magadra húzni ezt a jelzőt, mint szenvedni az edzéssel, ami pár nap után teljesen helyretesz.

Ne azzal foglalkozz, hogy milyen csúnya vagy. Azon gondolkozz, hogy mi erre a megoldás. Edzés! Oké, most már ne csak gondolj rá, hanem csináld is!

2017. aug. 5. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!