Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elvileg a rondább nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a rondább nők is válogathatnak a férfiak közül, akkor én miért nem?

Figyelt kérdés

Volt már egy nagyon nagyon rossz kapcsolatom évekkel ezelőtt, a srác még annyira nagyon ronda se volt, csak elhízott és igénytelen. Inkább fejben voltak nagy bajok nála. Utoljára olyannál próbálkoztam, aki köztudottan szűz volt , mindenki szerint "nyomi" és elvileg rosszul nézett ki (nekem tetszett, a kedves, visszahúzódó személyisége fogott meg), de még ő is simán lepattintott.

Itt mindig siránkoznak a "ronda" férfiak, de elmondom, ronda nőként legalább olyan nehéz.

És nem, nem próbálkozott nálam soha senki, mindig én kezdeményeztem, sikertelenül. Társkeresőn nem vagyok fent, egyrészt fenntartásaim vannak, másrészt mert nem teszek fel az előnytelen külsőmről képet az internetre. Próbálok inkább élőben ismerkedni, de sikertelenül.

2017. aug. 5. 09:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
83%

@20

Remélem, nem bántalak meg, de... a büdös nagy péniszt. A sport semmit nem segít. SEMMIT. És a biztonság kedvéért: SEMMIT! Mikor fogja már fel mindenki? Senkinek soha nincs jobb ötlete, mint a sport, de minek? Szerinted ha valakinek azért nincs önbizalma, mert nincs párja, akkor csak "sportol", és ahogy te mondtad, pár nap után már bárkit meg tud szerezni? Nem, ez nem így működik. Egyrészről csak itt divat állandóan a sportot szajkózni, ami köztudottan gyógyír MINDENRE, másrészt ha "pár nap után helyre is tenné" az embert, akkor valószínűleg mindenki a futni járna szabadidejében.

Én tavaly egész nyáron mást se csináltam, csak biciklizni jártam. Tudod, mi változott? Az, hogy leizzadva, félholtan értem haza, néha izomlázzal és-vagy hátfájással. Cserébe ugyanúgy nem lett semmi önbizalmam és ugyanúgy kerültek el továbbra is a nők, mint egy leprást. Tökre megérte!

(Mondjuk az utolsó bekezdésed alapján több mint valószínű, hogy csak poénkodsz, ebben az esetben bocsi. :D )

2017. aug. 5. 11:19
 22/41 anonim ***** válasza:
36%

Na akkor most leírok egy jó kis storyt :D

Vékony, sportos, formás lány vagyok, 157 cm, 47 kg. Arcra is szépnek mondanak, nagy kék szemeim vannak, szőkésbarna hosszú haj stb. Egyetemre járok, ambiciózus, szorgalmas vagyok. Tavaly volt egy időszakom, mikor én csak szintén sportos, izmos pasit akartam. Sok ilyennel randizgattam is, de rájöttem(pontosabban ismét rájöttem, mert ezt előtte is tudtam), hogy ez sokadlagos szempont, nem a felszín számít, elkezdtem sokkal nagyobbra értékelni a belsőt, tiszteljen, becsüljön meg, legyen tanult és értelmes, testalkatra nem kell izmosnak lenni, lehet átlagos is, a magasság sem olyan lényeges, 170-195 között mindegy :) Na, elkezdtem ilyen fiúkkal is ismerkedni, akik, minden egozás nélkül, de összetehetnék a kezüket, hogy ilyen barátnőjük lehet, de közöttük is simán akadt, aki csak szexre ment, vagy csak talonban tartott meg ilyesmi.

Tanulság: ha a nem jó pasik is simán átbasznak, akkor már inkább maradok a jó pasiknál, közöttük is van pont annyi normális, mint a rondábbak között, de legalább még jobban is néznek ki...

2017. aug. 5. 11:22
 23/41 anonim ***** válasza:

Itt simán a nőciség hiánya lehet az ok.

Mint kívül, mint belül. De, a kettő egymát generálja. Belül nem nőcis személyiségű, ezért nem teszel semmit a külsődért. De, mivel a tükörben nem látsz semmi nőcisét, így belül is leértékeled magad. Ez nevezik 22-es csapdájának.

Én a helyedben elkezdenék mindkettővel foglalkozni.

Rengeteg előnytelen vagy átlagos külsővel született nőt látok, akik mindent megtesznek a külsőjükért (frizura, kicsi smink, csini ruha), aztán jól érzik magukat, nő az önbizalmuk, es természetesen az ellenkező nemnél a sikerük.

Tessék elkezdeni nőcisedni külsőleg is, meg belsőleg is, most!! 😚👌

2017. aug. 5. 11:45
 24/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is olyan magas vagyok mint te, de most épp 75 kiló (fogyózok) de megtartani 65 kilónál kevesebbet ritkán tudok, így ha most minket egymás mellett látnának, a többség téged választana. Én arca állítólag nem vagyok csúnya, kedves arcom van, szokták mondani. De így is csak a szexre hajtó pasik találnak meg (tudod, ilyen bögyös, gömbölyű fenekű, csókos szájú csak vagyok, hiába nem öltözöm kihívóan, ezek megtalálnak. De rendes kapcsolatra én sem kellek.)
2017. aug. 5. 11:56
 25/41 A kérdező kommentje:

Remélem, a sporttól összemegy az orrom, esetleg a csíkszámból dús ajkakat varázsol...

A nőcisedéshez meg inkább nem fűznék semmit.

2017. aug. 5. 11:56
 26/41 anonim ***** válasza:
Ha ő belül nem "nőcis", az még jobban leugrik róla, hogy nem szerepazonosan néz ki.
2017. aug. 5. 11:59
 27/41 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szépen megkérlek, átnyomsz pár képet privátban? Én is nő vagyok, csupán a kíváncsiság vezérel.:D Bár a választ sejtem.:D
2017. aug. 5. 12:05
 28/41 anonim ***** válasza:

Te hüle vagy Kérdező, hogy egyem azt a vékony szádat! 😊 Nézd már meg jobban a többi nőt!! Oké, nagy az orrod, vékony a szád, és?? Másnak is. Akkor kiemeli a szemét. Vagy olyan frizit csináltat, ami elveszi róla a figyelmet ill. nagyon jól áll neki. Az összkép a fontos!

Ne már! Szed össze magad.

2017. aug. 5. 12:05
 29/41 anonim ***** válasza:

Valójában te tanácsért jöttél, vagy panaszkodni? Mert bárki bármit mond, azt lehurrogod

A sport pedig igenis sok mindenen segít. A nagy orron vagy a csikszájon persze nem, de tartást, önbecsülést adhat, a mozgás mentálisan is segít feloldódni, kikapcsolódni.

Persze nem mindenkinek csodaszer, vannak más technikák is, keresd meg azt, ami neked működik (a sportos is csak filózol, bele nem vágsz).

Te az ülsz, és siránkozol típus vagy, csak tenni ne kelljen semmit. De persze nem emiatt menekülnek előled, csak a keskeny ajkaid okozzák a problémát.

(Én kifejezetten nem vonzó arcú férfi vagyok, nem csak a genetika miatt, van egy sérülés az arcomon, legalább megpróbálok azon változtatni amin tudok, a testemen, a gondolkodásmódomon, a beszélőkémen. Te mit teszel? Azon kívül, hogy szidod a génlottót, és mindenki hibás, csak te nem vagy).

2017. aug. 5. 12:10
 30/41 anonim ***** válasza:
#26, nem nagyon értelek. Azt mondod, ha a személyiségem nem elég "nőcis" (bármit is jelentsen ez), akkor inkább ne sminkeljek és járjak férfiruhában, mert az lenne a "szerepazonos"? :D
2017. aug. 5. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!