Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg a rondább nők is válogathatnak a férfiak közül, akkor én miért nem?
Volt már egy nagyon nagyon rossz kapcsolatom évekkel ezelőtt, a srác még annyira nagyon ronda se volt, csak elhízott és igénytelen. Inkább fejben voltak nagy bajok nála. Utoljára olyannál próbálkoztam, aki köztudottan szűz volt , mindenki szerint "nyomi" és elvileg rosszul nézett ki (nekem tetszett, a kedves, visszahúzódó személyisége fogott meg), de még ő is simán lepattintott.
Itt mindig siránkoznak a "ronda" férfiak, de elmondom, ronda nőként legalább olyan nehéz.
És nem, nem próbálkozott nálam soha senki, mindig én kezdeményeztem, sikertelenül. Társkeresőn nem vagyok fent, egyrészt fenntartásaim vannak, másrészt mert nem teszek fel az előnytelen külsőmről képet az internetre. Próbálok inkább élőben ismerkedni, de sikertelenül.

29-nél a pont. Minden fejleszthető: a személyiségünk, a tudásunk, a külsőnk.
Csak tenni kell érte.
És igen, még a pár kapcsolati sikereinkért is.
És minden mindennel összefügg.

És, és-sel nem kezdünk mondatot..
De, lexarom. 😏
Talán, kicsit komolyabb megközelítésben vmi átjön Neked, remélem, mert a nőcis megközelítést egyből elvetetted.
A külsőmre pedig annyit költök, amennyit már szégyellnem kellene, tekintve, hogy alkalmi és diákmunkákból éldegélek. Más fesztiválra gyűjt, én high-end alapozóra és ajakfeltöltésre.
Az, hogy nem járok edzőterembe, még nem azt jelenti, hogy nem teszek a testemért, de mivel az annyira nem botrányosan rossz, az arcom élvez prioritást idő és pénz ráfordítását illetően...
Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy aki ronda és nem kell senkinek, az rögtön 200 kilós fogatlan szörnyeteg vagy egy elviselhetetlen hisztérika.

Nem az "elviselhetetlen p'ca"- t használnám rád.
Inkább azt, hogy élből védekezel (és néha feleslegesen visszatámadsz), hogy tele vagy kisebbrendűségi érzéssel, és kommentálsz folyton a törékeny önbizalmad miatt. (Pl mikor felmerült, hogy kövér vagy, rögtön mentél a sport rovatba megerösítésért, komolyan, ennyire nincs egészséges testképed, hogy egyhatvanvalamennyi mellett ötven kilóról tudd, hogy kövér e vagy sem?).
Ezek mind javíthatóak. Fejleszthetők.
És ne feledd, mi nem ismerünk, nem látunk, csak azt mondjuk, amit mutatsz felénk, néha tippelünk ami vagy bejön, vagy nem.
Az elején is mondtam, neked 99%, hogy nem a kinezeteddel van a gond.

Mondjuk, ezek után, h megtudtuk, h iskolás korában mennyit támadták külseje miatt, ill. a párkapcsolatában, én nem is csodálkozom, h élből támadsz/védekezel.
De, vannak ismerőseid, akik elfogadnak, szerének. A haverkodásig is eljutsz, szóval szerethető vagy, barátságos. Alkalmazkodó is, hisz el tudtál viselni egy idiótát is (a volt barátodat). 😊
Szerethető vagy, a külsődön is megpróbálsz javítani, kell ennél több? 😊
Rengeteg jó tulajdonságod van, ezekből meríts erőt.

Mert ez csak a pasik agyában van így , hogy be tudják maguknak magyarázni, hogy ők az áldozatok, akiket a gonosz női nem elnyom. Ne haragudj a megfogalmazásért, de sz@rt sem érdekelnek itt a tapasztalataid, sőt, ha napi 1000 ugyanilyen kérdés születne különböző nőktől, akkor is menne a nyígás, hogy "debezzeg a ronda nők is hercegnőként vannak kezelve, én meg, Jószívű Lajos egyedül bújok ágyba csak azért, mert nem vagyok egy bunkó semmirekellő :((("
Nem kell ezzel foglalkozni....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!