Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kimondottan jó pasik tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kimondottan jó pasik tényleg ennyire válogathatnak társkeresőn?

Figyelt kérdés

Haverom a top 10es pasi.

Magas sportos izmos nagyon helyes.

Egyszer végignéztem az ismerkedését társkeresőn és nagyon meglepett amit láttam. Csomó nő írt rá. A legtöbb nő válaszolt neki stb. Válogatott, egyszerűen nem bírta kezelni az üzeneteket.

2016. okt. 31. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
tényleg
2016. okt. 31. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
tényleg. ezért sem ismerkedem én ott. Valószínűleg nekik adnék esélyt én is sietségemben, mert napi fél órára néztem fel max, nem lógok úgy, mint fb-on vagy itt. Van,h ogy fel se megyek.Élőben meg látom a másik kisugárzását, gesztikulálását, így lehet, hogy kiesik egy ilyen "szépfiú"vagy bekerül egy "átlagos" pasi
2016. okt. 31. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
ez oly mikor a milliárdos olajsejk betéved egy luxusautó szalonba.. nincs olyan autó amit ne vehetne meg.. sőt ha megtetszik neki az üzlet, akkor felvásárolja azt is, alkalmazottastul.
2016. okt. 31. 10:29
 4/9 K...László ***** válasza:
Bárcsak én is válogathatnék a lányok között! Havi 1-2 válaszlevél jön, az is csak Bocs, de nem téged kereslek szöveggel. Leírom a megszállott hobbijaimat, hogy ne csalódjon később senki, de csak a fotómat nézik úgy is. Közben látom, hogy egy lány egy órája regisztrált, és már 2300 levele van. Ez egy bazi nagy káosz. A kimondottan jó pasik kotródjanak a társkeresőkről. Lusta 2 lépést menni az utcán, hogy találjon 10 nőt magának, lerohadna a lába? :-) Nekem van igazán szükségem a társkeresőre, mert hátrányos helyzetben vagyok az elektronika és programozás megszállottságom miatt. Ja és dagadt is vagyok, meg autóm sincs, pedig kéthavonta vehetnék egyet.
2016. okt. 31. 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:
3. És amikor egy csúnya pasi megy fel társkereső az olyan mintha egy csöves megy be egy ilyen szalonba, még meg sem foghatja az autót mert kivágják onnan?
2016. okt. 31. 10:34
 6/9 anonim ***** válasza:
a kezdő szöveg amivel ráírsz a csajokra nagyon sokat számít, az elején nekem se nagyon válaszolt senki, de már sikerül majdnem mindet szóra birjam :)
2016. okt. 31. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

#4 "dagadt is vagyok, meg autóm sincs, pedig kéthavonta vehetnék egyet"

inkább kondibérletet vegyél... és járj is el oda.

2016. okt. 31. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki válaszol és el is tudok velük beszélgetni,pedig nem vagyok egy 10/10 fazon. Talán nem a hülyeségeiddel kéne nyitni, hanem valami értelmes kezdőszöveggel
2016. okt. 31. 11:21
 9/9 omba ***** válasza:
62%
Jó, nem bírta kezelni az üzeneteket, de aztán talált valakit?
2016. okt. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!