Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj ilyen társkeresőn?
Társkeresőzöm, mert nem járok szórakozóhelyekre, máshol nem tudok ismerkedni. A legtöbb csaj kiegyensúlyozatlan. Vagy túl színészkedi ezt az elérhetetlen kiskirálylányt. Vagy lehangolóan negatív és csak mondja, minden pasi ilyen olyan és ő mekkora áldozat. Persze ekkor bizonygatnom kéne hogy ez baromság, engem érdekel mit gondol stb, de már leszívja az életkedvem. Vagy túl nyomul, és ha nem írok rá egy napig, töröl, letilt, valani idióta indokkal és én érezzem magam sz...rul. ha szökőévben egyszer van randi, az is olyan semmilyen. Egyszer volt olyan eddig, akivel minden volt, alakulhatott volna, de elrontottam, pedig tök jó volt vele.
Önzetlen vagyok ezen a téren, amíg nem beszéltem valakivel, nem alkotok véleményt, vagy ha nem találkoztam vele. De időpazarlásnak érzem az egészet és többre mennék ha utcán csinálnám:D szívesen megismerek valakit önzetlenül, kölcsönösen, de unalmas hogy mindenki csak saját magát isteníti.
Nektek mik a társkeresős tapasztalataitok? 26F
Gondolkoztam pár héttel ezelőtt, hogy kiteszek egy kérdést. "Minden pasi ilyen társkeresőn?" :D
Engem csak a bunkó, nagyarcú, én vagyok a valaki, megfektetlek hipphopp vagy a másik véglet a nyuszi, anyuci szoknyája alatt élő, lányoktól félő pasas talált eddig csak meg.
Én nem mondom magam egyik általad felsorolt negatívumhoz sem, szerintem normálisan állok az emberekhez. Nem tudom milyen nők vannak fent, de hogy a ffi népség se csupa pozitívum.. :D
Hogy mind olyan-e amit írtál, azt nem tudom, de vannak normálisak. Sőt, elég ritkaság, de volt már olyan is, hogy akkor is visszaírt, ha nem érdeklem.
Két kapcsolatom lett eddig társkeresőről, bizonyos dolgokban mindkettő defektes volt, nem is kicsit. Aztán olyanokkal is találkoztam, akikből harapófogóval kellett a választ kiszedni, pedig érdekeltem, csak egyszerűen a szociális készségei a béka segge alatt.
Jellemzően én azt tudom mondani, hogy akik tényleg olyanok, hogy két kézzel kapnak utánuk a pasik, nem csak külsőre, azokkal nem véletlen nem találkozol ott. Ha fel is regisztrálnak 2 max 3 hét és találnak valakit (és még hozzá közben felhőztetnek is pár tartalékot..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!