Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma az egy párkapcsolatban ha valakinek nincs autója?

Figyelt kérdés

Kizáró ok az ismerkedésnél?Ciki?

(Nem pont az egy városban lévő párokra gondolok hanem ahol több 10km a táv.)

Csak őszintén!

2017. aug. 4. 19:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 60 km a táv. Vonattal 4-5 óra, kocsival 1..... Fontos, hogy legyen autó. Nem az, hogy a páromnak, hanem az, hogy egyikünknek. Viszont előbb jöttünk össze, mint hogy nekem meglett a jogsim, így igen, fontos volt.

Viszont hozzá tartozik, hogy egy ezres suzuki is bőven elég lett volna nekem, tök mindegy, hogy milyen, csak guruljon, szóval nem a pénzről volt szó nálunk, hanem a praktikumról.

L

2017. aug. 4. 23:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem érdekelt a kocsi még nem volt.Aztán a férjemnel vettünk egyet,mindkettőnknek megvan a jogsi.Most belegondoltam hogy ha elválnék akkor ugye eladnánk a kocsit,és megmondom őszintén nem jönnék össze olyannal akinek nincs.Ez elméleti dolog,jó a házasságom,és nem akarok válni.Viszont az hogy el tudok menni nagybevásárlásra hó elején hogy nem kell a rengeteg batyuval gyalogolnom a boltból haza...vagy kirándulni,átszállások nélkül és cipekedés nélkül,számomra megfizethetetlen.Kell a kocsi és kész.
2017. aug. 5. 07:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Én húsz éve vezetek, húsz éve van autóm. Magamnak vásároltam, a saját pénzemből, nem örökség nem ajándék stb... Kinek mire van igénye. Ha megtalálod azt a partnert akinek ez nem fontos akkor miért lenne gáz?
2017. aug. 25. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!