Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma az egy párkapcsolatban ha valakinek nincs autója?

Figyelt kérdés

Kizáró ok az ismerkedésnél?Ciki?

(Nem pont az egy városban lévő párokra gondolok hanem ahol több 10km a táv.)

Csak őszintén!

2017. aug. 4. 19:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

25 alatt nem gáz. Afelett meg egy felnőtt kapcsolatban legyen legalább közös autó, én nem ragaszkodom hozzá, hogy a férfinak legyen, de idén nyáron lett elegem a vonattal nyaralásból, úgyhogy jövő nyárra lesz jogsim és én kapok autót szüleimtől, mert nekik van egy rakás és van amit már nem használnak ki annyira.

Ilyen helyzetben pl nyilván felesleges lenne a páromtól várni, hogy irány autót venni magadnak, mert úgyis lesz.

De legkésőbb a gyerekvállalás időpontját tudnám megjelölni, amikor "kötelező" az autó, sem terhesen, sem kisgyerekkel nem lennék hajlandó már BKK-zni.

2017. aug. 4. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem az új mercim, ez alatt sajna már nem nézek meg autót:)
2017. aug. 4. 20:02
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 3-mas! Férfi vagyok, ezért dühít fel ez a gondolkodásmód! Persze, szereted a kényelmet, de teremtsd elő magadnak és ne mástól várd el! Ne legyen kevésbé szimpatikus egy srác csak mert nincs autója! Márpedig a hozzászólásodból úgy jött le, hogy a Te szemedben kevésbé férfi az, akinek nincs autója! Apám autója egy 24 éves Passat. Munkás autó volt, úgy is néz ki. Le van lakva. Csak nevetek magamban mikor Oszkáron meghirdetem az utat és meglátom a kis p.csák döbbent képüket. Nem erre számítottak, de nem vagyok bunkó, kinyitom nekik az ajtót, persze megköszönni luxus. Nem kell, nem azért teszem, hanem mert udvarias vagyok a nőkkel. Tudom, nem kellene. Nem haragszom, hisz fogalmuk sincs az életről. Soha nem dolgoztak meg semmiért sem. Autó 2-3 millió, üzemeltetési költdségek (típustól nagyban függ) havi 20-30 ezerre is rúghat! 2 évente műszaki, aminek a díja valami 23 ezer körül van. Szóval nem olcsó! Követelőzni a legkönnyebb!
2017. aug. 4. 20:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

11 es! Azért ugy eleg kônnyû ,hogy alàdraknak egy autot.

Én nem tartom gàznak ,ha valakinek nincs autoja ,fôlleg Budapesten. De igen hasznos és kényelmes dolog. Nàlam inkàbb plusz pont ,ha a férfinek van autôja.

Egy kissebb auto pl szuzuki fentartàsa azért nem olyan dràga. Jol kell gazdàlkodni a pénzel.

Nekem egy kis Audim van ,800ezerert vettem. Viszont vàroson bellûl sokat buszozok ,sétàlok. Nem vagyok elkenyelmesedve sem és én azt tartom ink gàznak ,ha valaki még egy gyalog kb 10perces tàvot is autôval tesz meg.

n25

2017. aug. 4. 20:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Most már kényelmes vagyok ahhoz, hogy több 10 km-es távolságra élő emberrel ismerkedjek. Még diákként nem zavart volna, de most 30 fölött, úgy, hogy berendezkedtem önállóan, kialakult egy rutin, dolgozom, és jóval kevesebb a szabadidőm, már nem vagyok annyira mobil, ez a távolság problémát jelentene. Nekem nem telik gyakran utazgatni a városon kívül (a városon belül bérletem van, azt ki is használom, nincs jogsim, de ennyi a max.), ha mégis utazok, annak a célja kirándulás, nyaralás, pihenés, de ez egy évben max. 1 alkalom. Nem ciki, ha nincs autó, meg ennyi nem kizáró ok, a távolság viszont már kizáró ok lehet.
2017. aug. 4. 20:44
 16/23 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Nekem 3 hosszutavu kapcsolatom volt, (ertsd evek) nincs jogsim se. Valoban ugy gondolom, ha van kis gyerek akkor azert nem art ha van. De nem nekem :D
2017. aug. 4. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én vonaton nőttem fel, és most 30-on túl is szívesen utazok úgy, sokszor egy autónál is kényelmesebb tud lenni, igaz, gyorsabbnak nem gyorsabb, de megvan a szépsége, és élvezem a hosszú buszos utazásokat is, egyáltalán nem zavar, hogy maga az utazás akár egy fél napot elvesz, az is hozzátartozik, ha kirándulok, nem csak a cél fontos számomra, ahova megyek, hanem maga az út is, az utazás is. De én nem turista vagyok, hanem utazó, na. :-D A turistáknak az út nem érdekes, csak a cél. :-) Hajlandó vagyok egy jó kirándulásért lemondani a kényelemről. Viszont a hétköznapokban kicsit más a helyzet, egy nap 24 órából áll, és nekem is ezt kell beosztani munkára, háztartásra, tanulásra, szabadidőre, egy adott anyagi kereten belül. Egyelőre sem időm sem pénzem nem volt letenni a jogsit, és nem érzem magam kevesebbnek bárkinél csak emiatt, ezért számomra egy autóval nem rendelkező férfi sem kevesebb másoknál, inkább a távolság lehet hátrány, de még akkor sem tartom kevesebbnek, csak ha netán egyikünk sem adná fel az életét (és miért is adná fel bárki, ha ott, ahol él, jól érzi magát és megél), abból nem lesz párkapcsolat, max. egy jó barátság.
2017. aug. 4. 20:54
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Igazából nem célszerű nőkre hallgatni olyan témában,hogy mit várnak el egy férfitól,mert úgy is csak azt mondják,amit az illem diktál és nem azt,amit az ember a mindennapokban tapasztal.

Ahogy mondani szokás a tettek számítanak nem a szavak..

Egy autó információt közöl az illető vagyoni helyzetéről,és tudat alatt (vagy olykor nem is annyira tudat alatt) ez beindítja náluk az ösztönös nemi vonzódást. Mert hát olyan "férfias" amikor ő kormányoz és rá bízza magát az utakon,kezel egy olyan gépet,amihez ő,mint nő nem ért (sok esetben) . És még el is szállítja ide oda, úgy érzi ő egy fontos ember ezáltal,és a férfi autója valamennyire az ő autója is,kell ezért pár kép facebookra is,lássák,hogy neki milyen autóval rendelkező férfi csapja a szelet.

Szóval van ebben minden,ösztön,kényelem,mutogatás,így ebben a sorrendben.

Valóságban két esélyes férfi közül az autóval rendelkező fog nyerni,feltéve,ha nem egy tragacsa van,mert az nem fejez ki dominanciát.

Viszont,ami már érdekes,hogy egy semmirekellő,link alak is,aki mondjuk fatertól kapta a kocsit és semmilyen teljesítményt,felelősséget nem tud felmutatni az életben,na még ő is "önálló felelős férfi" lesz sok nő szemében,pusztán,mert aláraktak egy vasat.

2017. aug. 4. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Nekem mar volt jogsim amikor megismertem a baratomat. O akkor kezdte el. En fuvaroztam mindenhova. Mert egy beteg otthonulos anya utan ezt megszokta,. Mondanom sem kell, gaz vo,t az egesz. Alig vartam hogy a baratom megtqnuljon vezetni hogy ne nekem kelljen fuvaroznom minde hova. Igen, gáz!!!!!!
2017. aug. 4. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk már azóta van kocsink, amióta az eszemet tudom, és valóban hihetetlen kényelmet nyújt. :) Ettől függetlenül inkább tömegközlekedünk, mert van közvetlen járat, ami gyorsan beér a városba, és ráadásul rövid időközönként is megy. Azonban bevásárolni vagy messzebb kirándulni mindenképp előnyösebb az autó.

A barátomnak nincs autója, a családjának se, ettől függetlenül mégsem zavar. Mindenesetre ha már együtt élünk, akkor mindenképp szeretnék autót venni. Persze itt sem a márka számít, arra, amire nekem kell, egy olcsóbb, használt modell is megfelel. :)

21/L

2017. aug. 4. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!