Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma az egy párkapcsolatban ha valakinek nincs autója?
Kizáró ok az ismerkedésnél?Ciki?
(Nem pont az egy városban lévő párokra gondolok hanem ahol több 10km a táv.)
Csak őszintén!
25 alatt nem gáz. Afelett meg egy felnőtt kapcsolatban legyen legalább közös autó, én nem ragaszkodom hozzá, hogy a férfinak legyen, de idén nyáron lett elegem a vonattal nyaralásból, úgyhogy jövő nyárra lesz jogsim és én kapok autót szüleimtől, mert nekik van egy rakás és van amit már nem használnak ki annyira.
Ilyen helyzetben pl nyilván felesleges lenne a páromtól várni, hogy irány autót venni magadnak, mert úgyis lesz.
De legkésőbb a gyerekvállalás időpontját tudnám megjelölni, amikor "kötelező" az autó, sem terhesen, sem kisgyerekkel nem lennék hajlandó már BKK-zni.
11 es! Azért ugy eleg kônnyû ,hogy alàdraknak egy autot.
Én nem tartom gàznak ,ha valakinek nincs autoja ,fôlleg Budapesten. De igen hasznos és kényelmes dolog. Nàlam inkàbb plusz pont ,ha a férfinek van autôja.
Egy kissebb auto pl szuzuki fentartàsa azért nem olyan dràga. Jol kell gazdàlkodni a pénzel.
Nekem egy kis Audim van ,800ezerert vettem. Viszont vàroson bellûl sokat buszozok ,sétàlok. Nem vagyok elkenyelmesedve sem és én azt tartom ink gàznak ,ha valaki még egy gyalog kb 10perces tàvot is autôval tesz meg.
n25
Igazából nem célszerű nőkre hallgatni olyan témában,hogy mit várnak el egy férfitól,mert úgy is csak azt mondják,amit az illem diktál és nem azt,amit az ember a mindennapokban tapasztal.
Ahogy mondani szokás a tettek számítanak nem a szavak..
Egy autó információt közöl az illető vagyoni helyzetéről,és tudat alatt (vagy olykor nem is annyira tudat alatt) ez beindítja náluk az ösztönös nemi vonzódást. Mert hát olyan "férfias" amikor ő kormányoz és rá bízza magát az utakon,kezel egy olyan gépet,amihez ő,mint nő nem ért (sok esetben) . És még el is szállítja ide oda, úgy érzi ő egy fontos ember ezáltal,és a férfi autója valamennyire az ő autója is,kell ezért pár kép facebookra is,lássák,hogy neki milyen autóval rendelkező férfi csapja a szelet.
Szóval van ebben minden,ösztön,kényelem,mutogatás,így ebben a sorrendben.
Valóságban két esélyes férfi közül az autóval rendelkező fog nyerni,feltéve,ha nem egy tragacsa van,mert az nem fejez ki dominanciát.
Viszont,ami már érdekes,hogy egy semmirekellő,link alak is,aki mondjuk fatertól kapta a kocsit és semmilyen teljesítményt,felelősséget nem tud felmutatni az életben,na még ő is "önálló felelős férfi" lesz sok nő szemében,pusztán,mert aláraktak egy vasat.
Nekünk már azóta van kocsink, amióta az eszemet tudom, és valóban hihetetlen kényelmet nyújt. :) Ettől függetlenül inkább tömegközlekedünk, mert van közvetlen járat, ami gyorsan beér a városba, és ráadásul rövid időközönként is megy. Azonban bevásárolni vagy messzebb kirándulni mindenképp előnyösebb az autó.
A barátomnak nincs autója, a családjának se, ettől függetlenül mégsem zavar. Mindenesetre ha már együtt élünk, akkor mindenképp szeretnék autót venni. Persze itt sem a márka számít, arra, amire nekem kell, egy olcsóbb, használt modell is megfelel. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!