Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma az egy párkapcsolatban ha valakinek nincs autója?

Figyelt kérdés

Kizáró ok az ismerkedésnél?Ciki?

(Nem pont az egy városban lévő párokra gondolok hanem ahol több 10km a táv.)

Csak őszintén!

2017. aug. 4. 19:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%
Még az egy városban lakóknak is ultra gáz, ha egy 20 év feletti férfi még mindig busszal jár. Egy férfi akkor FÉRFI, ha verdával közlekedik. A kis és középiskolások és a nyugdíjasok utaznak tömegközlekedéssel, a kisgyerekek bicajjal, de egy FÉRFI az autóval, legalábbis ez a társadalmi protokoll.
2017. aug. 4. 19:21
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Csak személyiség számít.
2017. aug. 4. 19:24
 3/23 anonim ***** válasza:
62%

Egy ideig nem gond. De hosszú távon eléggé gáz.

Tapasztalatból beszélek hidd el. Én olyan családba nőttem fel, ahol se anyámnak se apámnak nem volt se jogsija se autója. Anyukám lévén kedvezményesen tudunk buszon utazgatni. 20 éves koromig nem is zavart a dolog, hogy konkrétan buszon nőttem fel, mivel sokat utazgattunk helyekre, és mindig buszoztunk. A kiskoromat végig buszoztam de komolyan. Meg ha mentünk ritkán külföldre akkor is buszos utakat néztünk, és mentünk el.

Aztán most 20 évesen megismertem a barátomat, akinek van autója. És háááát mit ne mondjak, 10000000000x kényelmesebb autóval utazni mint busszal. Nálunk ha volt valami gond, mindig meg kellett várni azt a rohadt buszt hogy jöjjön, és 3-4x kellett átszállnunk, szóval baromi idegesítő volt. Ha a mamámhoz mentünk, hajnali 5kor keltünk, hogy a 30km-re lévő mamámhoz elmenjünk busszal, mert éppen úgy közlekedett a busz. Manapság ritkán buszozok, barátommal megyek mindenhova (városon belül nyílván nem mindig, csak néha). Én is meg akarom szerezni a jogsit, és akarok autót.

A tesóm meg úgy van vele, hogy utál vezetni, még a jogsit se bírta megcsinálni. Szerintem ez gáz. Egy férfi igen is tudjon vezetni. De amúgy egy nő is. Sose tudni milyen baj következtében kell éppen gyorsan bepattani az autóba. Akkor meg ne a buszra várjak.....

Meg ha el akarom menni a párommal valahova utazni, kirándulni, akkor ne 10 óra buszozással, meg 5 átszállással akarok menni az 5 bőrönddel hanem kényelmesen kocsival.

2017. aug. 4. 19:27
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én éltem autóval és autó nélkül is kisgyerekkel, idős rokonnal, távoli élelmiszerboltokkal és munkahellyel.

Összehasonlíthatatlan kényelmet nyújt egy autó, bármilyen típus is.

2017. aug. 4. 19:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Olvaslak #3as és felidéződött a gyerekkorom, mikor a sok órás és több átszállásos vonatutak miatt azt hittem milyen óriási Magyarország. Döbbenetes volt nekem is mikor az első autó bekerült a családba és rájöttem, hogy 2-3 órás útra van az ami egy-egy napba telt.
2017. aug. 4. 19:31
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
3-mas, ha autót akarsz akkor teremtsd elő magadnak és ne mástól várd el! Gondolom fogalmad sincs, hogy mennyibe kerül fenntartani egy autót?! Bírom az ilyet, persze, a férfinak legyen jó autója, háza, fizetése, a nő meg csak szétteszi a lábát néha... Szerintem egyáltalán nem gáz ha nincs autója egy férfinak. Ezt csak azok h.lye p.csák terjesztik, akik a sült galambot várják, de egy italt nem tudnak kifizetni maguknak egy buliban és minimálbérért dolgoznak, de az egekben hordják az orrukat! És nem, nincs autóm, az apámét használom havonta egyszer és 540 ezer a nettóm! 24 éves vagyok, de gáz...
2017. aug. 4. 19:41
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 6-os! Remélem most marha különleges és extra nőnek érzed magad, hogy bezzeg te milyen vagy hozzám képest, és most milyen jól beszóltál nekem, a gold diggernek, aki csak a segge alá akar mindent és azt várom hogy a pasi mindent alám tegyen.

Mégis, Ctrl C Ctrl V-vel bekopiznám a szövegemnek egy kis részletét: " . Én is meg akarom szerezni a jogsit, és akarok autót. "

Ha nem hiszed el hogy ezt írtam, akkor olvasd vissza, vagy Ctrl F -el keress rá ;) Egy szóval nem írtam sehol hogy elvárom hogy engem bárki furikázzon, esetleg alám toljon bármit is. További szép napot neked is kedves ;)

2017. aug. 4. 19:45
 8/23 A kérdező kommentje:

Ment mindenkinek a zöld kéz.

Egyébként az gáz ha én elvárom hogy a páromnak legyen autója mert rossz a környékünkön a buszközlekedés és cinkes hazajönni? Megjegyzem most fogok jogsit szerezni és a kocsi is kilátásba jön. Egész életemet végig buszoztam gyűlölöm már. Főleg este amikor tripla veszélyes egy nőnek közlekedni. Beleborzongok ha netán a pasitól kéne állandóan hazajönnöm. Ha valakinek nincs kocsija offolom. Belefáradtam hogy sose akart senki hazahozni.

2017. aug. 4. 19:53
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
A nők válogathatnak a férfiak közül, nyílván azt fogják választani, aki kényelmesebb életet tud nekik biztosítani, többek között ezért, mert van az illetőnek kocsija. Így ha nincs kocsid, komoly versenyhátrányból indulsz férfiként.
2017. aug. 4. 19:54
 10/23 anonim ***** válasza:
59%
Komolyan ennyi retek ember van, aki úgy gondolja, hogy gáz ha nincs egy férfinek autója? :D Olyat röhögtem a válaszokon :D Ennyire buta, primitív emberek nem lehettek OMG :D Na látjátok, ez az, ami igazán gáz :D Nekem speciel van autóm, de most komolyan, ki a faxom nem xarja le, hogy kinek van, kinek nincs :D Idióta banda...
2017. aug. 4. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!