Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hozzáállással soha sem lesz barátnőm?
Sziasztok.
Röviden magamról: 18 éves fiú vagyok. Nagyon zárkózott,csendes,visszahúzódó,félénk és sajnos a szavak embere sem vagyok. Lehet, hogy az átlagnál viszont egy kicsit érzékenyebb. Még soha sem volt barátnőm igazság szerint még a nőkhöz közöm sem volt. A 18 évem alatt kb. egyszer ha beszélgettem lányokkal, sajnos valami oknál fogva mindig is féltem tőlük csak nem tudom, hogy mi ennek az oka. Amit még tudni kell rólam, hogy nekem egyáltalán nem az a célom, hogy minél több nő legyen az életemben, kihasználjam őket és utána pedig eldobjam őket magamtól én ezt nem nézem semmibe sem. Sajnos nagyon nagy problémák vannak az önbizalmammal és az önértékelésemmel, egyáltalán nem vagyok magammal megelégedve, sőt sokszor utálom saját magamat. Emiatt már elgondolkodtam, hogy szakemberhez fordulok.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan, milyen módszerekkel változtathatnék ezen a hozzáállásomon mert belátom, hogy igy senkinek sem fogok kelleni.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
18/F
Ez az 55 %-os világbolondja valószínűleg 55-ös IQ-val is bír. Ilyen szerény erőforrásokból tényleg nem lehet sok mindenre áldozni...
Ez a szerencsétlen úgy csattogtatja itt a mínuszait, mintha az valami überkemény dolog lenne :D Komolyan, elképzelem, ahogy valami lepukkant falusi dizsiben mr. 55%-ba beleköt három szoláriumbarna ekidíler... de mr. 55% gyémántkeményen kioszt mindnek egy-egy mínuszt. Rambo is sírva kéri el a recepted, tata! :D
A kérdezőnek meg azt javaslom, amit már korábban is írtam: szakember, hobbi, testmozgás, sikerélmények keresése. Akkor nem fogja úgy végezni, mint mr. 55 % a besavanyodott ánuszával meg a görcsös önigazoláskeresésével.
Szia.
Hiába sportolok már egy éve kitartóan semmi sem változott az önbizalmammal kapcsolatban.
"Ez az 55 %-os világbolondja valószínűleg 55-ös IQ-val is bír. Ilyen szerény erőforrásokból tényleg nem lehet sok mindenre áldozni..."
Ezt a harmatgyenge lózungot már elsütötted egyszer, és akkor se volt poénos. A többi komplexusos bugyuta trollfröcsögésedre mindenesetre egy hahotával azért tudtam reagálni. És ezekután ez az életképtelen pumukli kis nímand akarja bemesélni, hogy ő mennyivel értékesebb ember :DDD
Ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, ment újból a mínusz. Növesszél egy kis agyat, aranyapám, töltsd be a nagykorúságot, majd utána beszélgethetünk. Addig meg STFU, maggot.
"Azt szeretném kérdezni, hogy az önbizalomhiányomat milyen módszerekkel tudnám leküzdeni? Az önértékelésemet hogyan javíthatnám mert bevallom őszintén nem vagyok megelégedve magammal sőt sokszor amikor belenézek a tükörbe egyszerűen undorodom saját magamtól."
Olvass önismereti könyveket, nézz előadásokat, menj el pár ilyen kurzusra vagy szakemberhez. Minden szükséges segítség elérhető manapság a témában.
#14, ezen gondolkoztál idáig? Bohócnak is gyenge vagy.
Mínusz.
és ha nem lesz barátnőd, akkor mivan?
addig örülj, amíg egyedül vagy - a barátnő semmi hasznot nem hoz, csak veszteséget termel
plusz állandóan meg kell felelned neki, ki kell nyalnod a seggét, különben otthagy
nem éri meg a legkevésbé se összejönni senkivel, csak magadnak ártasz vele
"#5-össel ne törődj, ő tipikusan az az alak, aki másokat hibáztat a saját kudarcaiért."
kisapám, egy kapcsolatban a nőknek is legalább annyi felelősségük van, mint a férfiaknak, úgyhogy ne akarj már minden felelősséget rátolni a másikra
"Persze lehet így is élni, de amikor ötvenévesen, sörhassal, tökegyedül üldögél az egyszobás panellakásban, húgyfoltokkal a gatyáján, akkor hiába mantrázza majd magának, hogy "a párkapcsolat nem ér semmit"."
aha, mert mindenki aki egyedül él, az panellakásban, húgyfoltos gatyában héderel, sörhassal...
te gyárilag vagy ilyen hülye, vagy anyád ejtett fejre?
"Ez az 55 %-os világbolondja valószínűleg 55-ös IQ-val is bír. Ilyen szerény erőforrásokból tényleg nem lehet sok mindenre áldozni..."
fú de kőkeményen odamondtad, kisapám, nagy szavak egy nyomorék kapcsolatfüggőtől!
"Ez a szerencsétlen úgy csattogtatja itt a mínuszait, mintha az valami überkemény dolog lenne"
szokjál hozzá kisapám, hogy nem mindenki osztja a bugyuta nézeteidet, ha ostobaságot írsz, megkapod ami érte jár
"Komolyan, elképzelem, ahogy valami lepukkant falusi dizsiben mr. 55%-ba beleköt három szoláriumbarna ekidíler... de mr. 55% gyémántkeményen kioszt mindnek egy-egy mínuszt. Rambo is sírva kéri el a recepted, tata!"
azaz kisapám, üsd erősebben a billentyűket, akkor tutira jobban fog fájni neki!
szánalmas internethíró...
"Akkor nem fogja úgy végezni, mint mr. 55 % a besavanyodott ánuszával meg a görcsös önigazoláskeresésével."
vicces ez az ostoba érvpótló, aki nem társfüggő idegbeteg kretén, mint te, az besavanyodott, és önigazolást keres...
az úgye fel se merül benned, kisapám, hogy TÉNYLEG boldog egyedül, mert nem fér bele a bugyuta kis világodba, ahol párkapcsolat nélkül kitör a zombiapokalipszis
ideje volna orvoshoz fordulnod, kisapám, amolyan agykúrász fajtához, majd ő kikezeli az elmebajodat...ha mással nem, muszájkabáttal és haloperidollal
"Jól van, 5,5 centiske, azért ne sírd el magad."
már megint te???
ez a nyomorult kis életed minden szórakozása, hogy a neten játszod a mesehőst?
tőlem is kapta a mínuszt ez a legalja paresnyákov proli, ezt hiba volt önálló életre alkalmasnak nyilvánítani, túl primitív hozzá
cserépbe kéne ültetni és Substrallal locsolni, ha fotoszintetizálna, még hasznát is vehetné a társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!