Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen hozzáállással soha sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hozzáállással soha sem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Röviden magamról: 18 éves fiú vagyok. Nagyon zárkózott,csendes,visszahúzódó,félénk és sajnos a szavak embere sem vagyok. Lehet, hogy az átlagnál viszont egy kicsit érzékenyebb. Még soha sem volt barátnőm igazság szerint még a nőkhöz közöm sem volt. A 18 évem alatt kb. egyszer ha beszélgettem lányokkal, sajnos valami oknál fogva mindig is féltem tőlük csak nem tudom, hogy mi ennek az oka. Amit még tudni kell rólam, hogy nekem egyáltalán nem az a célom, hogy minél több nő legyen az életemben, kihasználjam őket és utána pedig eldobjam őket magamtól én ezt nem nézem semmibe sem. Sajnos nagyon nagy problémák vannak az önbizalmammal és az önértékelésemmel, egyáltalán nem vagyok magammal megelégedve, sőt sokszor utálom saját magamat. Emiatt már elgondolkodtam, hogy szakemberhez fordulok.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan, milyen módszerekkel változtathatnék ezen a hozzáállásomon mert belátom, hogy igy senkinek sem fogok kelleni.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

18/F

2017. júl. 31. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%

Az exem is ilyen volt. :D Spoiler: lett barátnője.

A szakembert mindenképpen tudom javasolni, nagyon jó, hogy nem vagy elutasító ezzel kapcsolatban, ez máris hatalmas előrelépés.

Az önbizalommal, önértékeléssel, önismerettel kapcsolatos problémákat mindenképpen érdemes kezelni, mert lehet, hogy összejön veled így is egy lány, viszont egy párkapcsolat hosszútávú működtetéséhez kell önismeret és önbizalom.

A leírásod alapján egyébként értelmesnek tűnsz, a fő kérdés alapján megint a szokásos pénzéhes, gonosz nőkről való nyivákolásra számítottam, de tök korrekt dolgokat írtl, ha fejleszted magad, nem hinném, hogy komoly gondjaid lesznek.

Sok sikert! :)

23/L

2017. júl. 31. 12:49
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

"Amit még tudni kell rólam, hogy nekem egyáltalán nem az a célom, hogy minél több nő legyen az életemben, kihasználjam őket és utána pedig eldobjam őket magamtól én ezt nem nézem semmibe sem" - akiknek van barátnője, azoknak sem ez a célja általában.

A szakember jó ötlet. A legfontosabb, hogy próbálj változtatni, ne szégyellj segítséget kérni, és ne süllyedj bele az önsajnáltatásba. Elkezdhetnél valamit sportolni, ha nem vagy társas lény, akkor egyedül űzhető sportot, hogy jobb legyen a kondíciód, az is kihat a lélekre pozitív irányban. Keress valami érdekes hobbit, amiről el tudsz kezdeni beszélgetni más emberekkel.

2017. júl. 31. 12:50
 3/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm szépen a segítséget jól esett. :)

Már egy éve kitartóan sportolok. Súlyzós edzéseket végzek minden héten. Bíztam benne, hogy egy kicsit talán nagyobb lesz az önbizalmam de sajnos nem változott semmi sem. Nagyon megszerettem az utóbbi egy évben sportolni.

2017. júl. 31. 12:58
 4/20 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen voltam. Jártam egy párterapeutához, aki önbizalomtréningekkel is foglalkozott. Kedves, segítőkész nagyon jól el lehetett vele beszélgetni. Folyamatosan tuningolta az önbizalmamat és egy csomó szituációs játékot csináltunk végig amiket mindig kielemeztünk együtt. Már van barátnőm is azóta :-D
2017. júl. 31. 13:21
 5/20 anonim ***** válasza:
43%

Inkább örülnöd kéne neki,Kérdező! Az egész párkapcsolati cirkusz feleannyit nem ér, mint amennyit kínlódni kell vele, csak tönkreteszi az életedet, és a siker egyáltalán nem garantált. Magadnak teszel nagy jót, ha kimaradsz belőle, válaszd inkább a minőségi egyedüllétet - te csinálsz jobb vásárt.

Kisfiú korában az ember azt hiszi, hogy a töke csak pisilésre való. Öregkorára viszont meg is győződik róla...

2017. júl. 31. 19:37
 6/20 A kérdező kommentje:
#5/5 Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy úgy kellene hozzáállnom, hogy minden nőt akit csak lehet meg..jak akkor lehet, hogy jobb lenne.
2017. júl. 31. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mi a kérdés?

Tisztában vagy azzal,hogy mi a probléma,de nem teszel semmit!

EMBER LŐDD FEL AZ ÖNBIZALMAD A HOLDRA!

Amúgy totál megértelek,mert én is ebben a helyzetben voltam egy pár hete.

2017. júl. 31. 22:33
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
#5-össel ne törődj, ő tipikusan az az alak, aki másokat hibáztat a saját kudarcaiért. Persze lehet így is élni, de amikor ötvenévesen, sörhassal, tökegyedül üldögél az egyszobás panellakásban, húgyfoltokkal a gatyáján, akkor hiába mantrázza majd magának, hogy "a párkapcsolat nem ér semmit".
2017. aug. 1. 08:09
 9/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Próbálok ezen a hozzáállásomon változtatni de egyszerűen nem megy. Semmihez sincsen önbizalmam és az önértékelésemmel nagyon nagy problémák vannak. Mindenhez úgy állok hozzá, hogy nekem ez úgyse menne, mit akarok én tőle. Az utóbbi időben észrevettem, hogy hangulatingadozásaim is vannak kezdek egy kicsit aggódni.

Az önbizalomhiányom nem csak az ismerkedésnél hátráltat de a továbbtanulásban is. Ott is úgy álltam, hozzá hogy úgysem vesznek fel meg ha talán fel is vesznek akkor nagyon hamar meg is buknék és inkább hagytam is az egészet nem foglalkoztam vele.

Azt szeretném kérdezni, hogy az önbizalomhiányomat milyen módszerekkel tudnám leküzdeni? Az önértékelésemet hogyan javíthatnám mert bevallom őszintén nem vagyok megelégedve magammal sőt sokszor amikor belenézek a tükörbe egyszerűen undorodom saját magamtól.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. aug. 1. 12:11
 10/20 anonim ***** válasza:

#8 persze, ne is törődjön velem, aki nem azt a baromságot fújja, amit te, azt le kell ugatni.

Teszed mindezt úgy, hogy semmiféle jobb alternatívát nem kínálsz, csak jöttél fröcskölődni egy jóízűt, mert idült kapcsolatfüggőként eszedbe se jut, hogy valaki egyedül is lehet boldog.

Tudod aranyapám, az ember erőforrásai nem végtelenek. Véges az élettartam, az idő, a pénz, az energia. Ha az ember több erőforrást öl bele valamibe, mint amennyi hasznot az visszahozna, az deficit.

"ötvenévesen, sörhassal, tökegyedül üldögél az egyszobás panellakásban, húgyfoltokkal a gatyáján, akkor hiába mantrázza majd magának, hogy "a párkapcsolat nem ér semmit".

1: Még ez is fényévekkel jobb, mint egy rossz házasságban, vagy a válás közepette élni, és marakodni a koncon, hogy kinek jusson a lakás, az autó, meg a gyerek.

2: A vagyoni helyzetenek a világon semmi köze nincs a párkapcsolathoz. Az almát akarod összhangba erőltetni a rinocérosszal itt. Tehát agglegények 100%-a panellakásban ücsörög tökegyedül húgyfoltos nadrágban, kb. minden valós alapot nélkülöz, a házasok pedig mind családi házban élnek.

Ekkora ökörséget még az ezótéria se tud kitaláni.

3: Ha a párkapcsolat a boldog élet egyedüli záloga, meséld már el kérlek, miért van egyre több válás, rossz házasság, tönkrement kapcsolat, satöbbi? A kérdések bő 85%-a itt megcsalásról, válásról, veszekedésről, és hasonlókról szól.

A mínuszt pedig kaptad is, uramöcsém.

2017. aug. 1. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!