Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz ilyen hozzáállással kapcsolatom? Mit csináljak, hogy változtassak magamon?
Csak olyannal tudok járni, aki olyan hatással van rám hogyha ránézek már remeg a lábam stb. szóval a külseje nagyon izgat. Eddig 3 ilyen pasi volt, totál átlagos külsejűek csak volt bennük valami különleges, ezt így nem tudom leírni mi.
Másokkal hiába erőlködtem, annyi randit átkínlódtam velük... mindenkinek esélyt adtam de nem jött össze, undorodtam a csókjaiktól nem izgattak.
Persze akik meg annyira tetszettek, le se ...
Volt 1-2 még, akik olyan elviselhetőek voltak, velük néha szexeltem, de nem tudtam volna őket soha megszeretni.
Mit csináljak, hogy változtassam meg magam úgy, hogy olyannal is tudjak járni, akinek csak a belső értékeit bírom? Ezt szokni kell, hogyha valaki nem vonzó akkor eltűrni a fogdosást és később lehet az?
Hogy tudnám elérni, hogy beleszeressek valamelyikbe?
Annyi próbálkozó van, akik minden tekintetben megfelelnének a lábremegős dolgot leszámítva és én már nagyon szeretnék komoly kapcsolatot.
már nem vagyok kislány, huszas éveimben járok...
Lehet nagyon erőlködsz, hogy legyen kapcsolatod. Szerintem ne igyekezz mindenképp beleszeretni valakibe, ha jön egy olyan akibe beleszeretsz úgysem fogsz rajta gondolkozni.
Ismerd meg jobban az esélyeseket, 2-3 randi nem kötelez arra, hogy járnod is kell vele. Ugy nem lehet beleszeretni senkibe ha nem ismered meg.
25l
Ne akard abba unszolni magad h csak a belső értékeit nézd. Nerm fog működni és ugyanúgy nem fogod jól érezni magad vele-
Még nem találtad meg azt aki jó lenne számodra. Van aki 20 randin/ismerkedésen van túl mire talál egy olyat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!