Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ragaszkodok az emberekhez. Hogy változtassak ezen? 14/L
Pár pofont még meg kell élni, hogy ez elmúljon, nem a tulajdonsággal van baj, hanem azzal ,hogy a legtöbb ember egy köcsög és arra késztet, hogy leszarod őket.
Mindenki így kezdi.
bennem pl nagyon sok a szeretni akarás mostanság szal én nem csinálnék ebből problémát :D
Biztos te vagy ő
F19
Én is nagyon kevés embert szeretek, de őket nagyon!
Nyáron(!) volt egy barátnőm. Na őt mindennél jobban szerettem. Nem tartott sokáig, de azóta se vagyok a régi önmagam :(
Én is gondoltam arra, hogy csak az a baj, hogy nem törődik senki se velem, ami lehet, hogy igaz, de hát mit lehet tenni...várni a csodát :)
Bocsi túl sok pozitívumot jelenlegi hangulatomban nem tudok sugározni, ilyen vagyok háromnegyed éve :(
16/F
idővel nem lesz jobb. csak akkor, ha valaki befoltozza a sebeket. Nekem eddig nem sikerült...
7-es voltam
később jobb lesz, eleinte én is kiakadtam, de most már túlélhető a dolog, csak nehogy itt elkezd vagdosni magad, mint jó pár szerencsétlen kis hülye :/
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!