38 hetes kismama vagyok, a magánorvosom 36 hetesen azt mondta hogy max a szülésen találkozunk. Ezzel a hozzáállással nem lesz baja a babámnak ha úgy lesz nyitott a méhszáj hogy nem is tudok róla?
Bpesten lakom,itteni a dokim,s az Istvánban fogok szülni.Lehet hogy én aggódom túl,mivel első baba,s fogalmam sincs hogy mit hogyan kell figyelni,milyenek a tünetek.Segítségem nincs,mármint szülők,etc,s kicsit kétségbe vagyok esve.Félek a szüléstől,s az azt követő hetektől is.
Van fizikai jele,érezhető ha már nyitott a méhszáj?Mit tehetek hogy így tudatlanul elkerülhessek minden veszélyforrást?
Mert mindenhol azt olvasom h 36 hét után mar minimum hetente kell orvosnak látnia a méhszáj vizsgálat miatt.
Nálunk (nem magándokinál) a 36. héttől hetente kell menni NST-re. Ha aggódsz, menj el hozzá megnézetni magad, mondd meg neki hogy te akkor leszel nyugodt, ha megvizsgál. Attól nem lesz bajod ha nyílik a méhszáj, ha szülni kell azt úgyis érezni fogod. :)
Kitartást a maradék időre és szép szülést és boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!