Betöltött 30. hét után milyen gyakorisággal kell nődokihoz menni? (magánorvosom van)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 20:32
1/5 anonim válasza:
doktoronként változó átlag 3-4 hetente ha nincs gond.
2/5 anonim válasza:
A 38. héttől kell hetente menni, szívhang ellenőrzésre. De ha túlhordod, akkor már minden nap, hétvégén is.
Engem a kórházba hívott be a doki, jobb is, mert a gatyám ráment volna. 5 napot túlhordtam. Legtöbbször nem is ő vizsgált meg, hanem aki éppen ott volt. Utána meg vártam rá fél napot, hogy odaköszönjek. Ciki.
3/5 anonim válasza:
Nekem 36. hetesen kellett mennem hozzá, amikor levette a hüvelykenetet a streptococcus szűrés miatt. Utána minden egyes nst után vinnem kellett neki az eredményt és meg is vizsgált. De ekkor már nem a magánrendelésén, hanem benn a kórházban. Így csak át kellett sétálnom a terhesgondozóból a szülészetre és nem kellett fizetnem sem. Aztán mivel Én túlhordtam a kisfiamat, aznap is mennem kellett hozzá be a kórházba, amikorra ki voltam írva, azt követően pedig 2 naponta. De akkor már az nst-t is a kórházban csinálták meg a szülésznők és utána ott vizsgált meg a dokim.
4/5 anonim válasza:
Én a 32. hétig hetente mentem, utána már 3 hét múlvára hívott, és az első szívhangvizsgálat is akkor lesz, és onnan minden héten. Tehát nekem a 35. héttől kell majd gyakrabban.
5/5 anonim válasza:
Én a 30. héten voltam, aztán majd csak a 36. héten kell legközelebb mennem, pedig magánrendelésre járok. Aztán nem tudom, hogy utána milyen gyakran kell majd mennem.
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!