Ha magánorvosom van, megtehetem, hogy az általam kívánt helyre járok vérvételre?
Tehát az lenne a kérdésem,hogy az első terhességemnél magán orvosom volt és nem a körzeti kh-ban szültem-pont emiatt volt saját dokim ,mert nem akarok a dél-pestiben szülni...
Viszont szeretnék a lakhelyemnél menni a vérvételre ,mert így akkor nem kellene a kisfiamat korán magammal rántgatni mindig,mert ráérnénk később lemenni vérvételre,nem beszélve arról,hogy a terheléses itt zsömlés,nem pedig cukros..
vajon bele mennek ebbe a dokik?
term terhes gondozásra hozzá járnék,uh-ra meg a khba..csak a vérvételre ide,mert 3percre van a házunktól... mi a véleményetek?
Gázos ha rákérdezek erre a telefonba tőle?..mert akkor el sem megyek hozzá ha nem tudjuk megoldani..6hetes vagyok és császáros valószínű ,ezért lenne jó nála maradni....
Szia!
Én nemhogy másik kórházban, de még másik megyében is szültem. Ikreket vártam, így (a biztonság kedvéért) ajánlott volt ott keresnem orvost, mert csak ott volt koraszülött osztály. Ettől függetlenül a vérvételt ott csináltattam ahová egyébként is jártam. Eszembe sem jutott, hogy ne ott vegyék le. Az orvosodnak sem lesz semmi kifogása ellene.
Boldog Babavárást! és B.U.É.K!
hello
én a hetedik kerületben lakom
a nőgyógyászom magánrendelésére jártam terhesgondozásra (néha) ez a millenáris parknál van
amikor besűrűsödtek a vizsgálatok akkor viszont az állami rendelésére jártam a déli pályaudvarhoz
a terhesség alatt az összes labor vizsgálatot a VII. kerületben a péterffy rendelőintézetben csináltattam mert ez van a legközelebb
és miutána a nőgyogyiban a sote II-n szülész ezért ott szültem
Köszönöm mindenkinek:)16.30ostól kérdezném?hogy nem szólt bele a magándoki,hogy nem mindegyik vizsgálatra mentél oda?
mert az enyém is előszeretettel hívogat vissza 9ezrekért..havonta... a nagy vizsgálatok persze a khban vannak és nem tudom mit tegyek..
16:30
szia, a doktor mondta hogy térjek át inkább az állami rendelésére mert sűrűsödnek a vizsgálatok és a pici enélkül is elég nagy költség, pedig a terhességet megelőzően már jó ideje oda jártam :)
de a szülés utáni 6 hetesre már ismét a magánra hívott
mond meg a dokinak őszintén hogy nem bírod fizetni a sűrűsödő magánrendeléseket, ha notmális és nem csak pénzéhes akkor megérti, ha nem akkor inkább vákts dokit :(
Az a gond,hogy a Szt Imrében szeretnék úja szülni-meg voltam elégedve a körülményekkel ,viszont a dokik közül szinte egyik sem normális.Az enyém még csak csak,de ez is szereti a pénzt..valahol én azt várnám,ha már magán orvosom lesz és nem kevés-9000ft ot fizetek a rendelésért-már lehet 10et akkor bizalommal lehessek felé és tényleg elmondjon mindent.De ez a doki is csak akkor beszélt ha kellett és egy vizsgálat nem volt több kb 5-8percnél.Azért valahol 10ezerért többet várnék,de lehet csak én vagyok eltévelyedve.
A szülés 60ezer ft volt.. és a végén volt nagyon furi ,mert a varrat szedésnél adtam oda a pénzt-szülés után 6nappal volt és mikor kijött a férjemnek nem is köszönt elment 5lépést és akkor fordult vissza,pedig egyedül ő állt a folyosón a babával és ismerte mert járt velem a rendelésre..
szval nem tudom mit tegyek..most arra gondoltam ,elmegyek az sztk ba csak azért,hogy legalább elinduljon a vérvétel és a védőnős dolog és utána elmegyek hozzá-bár ha emelte a tarifát nem tudom bírni fogjuk e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!