Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csodálkoznak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csodálkoznak, ha érzelmi hullámvasútra ültetve "cserkésszük be" őket?

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért vannak ezen meglepődve, tulajdonképpen adta magát ez a módszer.

1. Ha mindkét fél passzív, az értelemszerűen a büdös életben nem fog eredményt hozni.

2. A nő a legritkább esetben szedi fel a pasit, tehát arra nem lehet apellálni, hogy majd így csajozunk be.

3. Ha udvarolunk és "loholunk" a nő után, akkor a nő úgy van vele, hogy "nincs a pasiban kihívás, túl könnyen megkaphatnám". Ezzel pedig burkoltan utalnak arra, hogy ők is szeretnének egy kicsit "vadászni".

Felszínre került tehát ez a módszer, ami "húzd meg - ereszd meg" vagy "érzelmi hullámvasút" néven is ismertté vált. Elhintem azt a nőben, hogy akarok tőle valamit - ekkor benne érzelmek korbácsolódnak fel, és mikor én ezt észreveszem, utána egy kicsit visszahőkölök, nem keresem, nem hívogatom és nem írok neki egy darabig. Ekkor elkezdenek neki hiányozni a kedves szavak, a szeretet, amit az elején kapott, és ő kezd el keresni engem - kiélve ezzel a nőkben is jelen lévő vadászösztönt. Ekkor én is kéretem magam egy ideig, majd amikor már biztos vagyok benne, hogy a nőnek hiányzom, én is elkezdek közeledni, és végül a nagy csikicsuki közepette összejövünk. Persze ezt az egészet tetszőleges hosszúságúra lehet nyújtani, a végsőkig feszítve a másik ember vágyait.

Nagyon működőképes ez a dolog, sokszor még a nők is alátámasztják, hogy nem értik, mitől, de valóban beválik. Mégis ha szóba kerül ez a taktika, fel vannak háborodva azon, hogy ilyen-olyan stratégiákkal akarjuk őket behálózni. Hölgyeim, ti akartátok, hogy ez így legyen. Másképp nem lehet hozzátok közel kerülni. Sajnos ez van.

Miért haragszotok ránk, csak mert találtunk egy módszert a meghódításotokhoz? Ismerjétek be, hogy ti alakítottátok így, mert nektek semmi sem elég jó. Mi pedig rafkós férfiak vagyunk, és kidolgoztunk egy stratégiát. Élvezzétek az utazást! :D

2017. júl. 17. 15:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kövér tiniként kimaradtam az ilyenekből, és megszoktam, hogy ha valaki nem érdeklődik irántam, az nem azt jelenti, hogy titkon szerelmes. :)
2017. júl. 17. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én minden ismerkedős partneremnek megmondtam anno, hogy ha érdekel, keresem, ha nem érdekel, nem fogom. És mivel eléggé magamnak való vagyok, ilyen marhasággal nem lehet nálam célt érni, mert eszembe sem jutott, hogy írjak az illetőnek. Egy volt, amelyik nem kezdett el hülye játékokat játszani, jó is nekem vele, az én szívemmel ne játsszon senki.
2017. júl. 17. 18:35
 23/25 Diavolino44 ***** válasza:
93%

Ilyet a pua nem tanit, konkretan. Mert ez igy ahogy van felig igaz. Most dontsuk el, hogy mi a cel. Vagy csajozunk vagy parkapcsolatban gondolkodunk. Ha csajozunk, akkor ez egesz jol mukodik, de foleg akkor ha nem volt elso szex. Mivel szex utan fordul a kocka, az erzelmi erintettsege a ferfinak nagyobb a szex elott, a noknek szex utan, hisz tarsadalom megbelyegzi oket, ha csak egy ejszakara akarjak a sracot, barmennyire is termeszetes dolog lenne az.

Miert mukodik? mert azzal, hogy lesz@rod azzal, azt kommunikalod, hogy van boven kibol valasztani, s aki tobb opciobol valaszthat, magasabb erteket kepviselsz a kepzeletbeli tarsadalmi rangletran, s a nok az alapjan választanak ki milyen helyet foglal el. A masik meg, hogy ha eltoltottek mar par kellemes orat, megha nem is volt szex, akkor is pozitiv erzelmek kotnek hozzad, igy te leszel a biztonsagos valasztas es ki az aki a pozitiv dolgokat nem szeretne megismetelni.

Vegsokig viszont nem lehet fesziteni, ezert nem mukodik ez a taktika parkapcsolatban. Ott erre a fajta magatartasra raunnak. Igy ez mukodik is meg nem is.

Amugy a Puaban ezt ugy tanitjak ne legyel "needy", ami fogalmam sincs, hogy van magyarul. A needy azt jelenti, hogy folyamatosan a csaj nyakan logsz, viraggal ajandekkal halmozod el, meghivod ide vagy oda, folyamatosan bokolsz neki stb.

2017. júl. 17. 23:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csodálkozom, mert tudom, hogy éretlen kis barmok vannak, de az biztos, hogy ha így viselkedne velem egy pasas, akkor annak a részemről vége. Persze, az ilyen nyálasan loholó férfiakat sem szeretem, de azért eközött meg a taktikából tojok a nő fejére között azért van arany középút: az, hogy kifejezi, hogy érdeklem, keres is, de mégsem tolakszik és látható, hogy rajtam kívül is van élete, hobbijai, és mindez természetesen jön. A párom is ilyen, rendszeresen és naponta hívott, írt, kimutatta a szeretetét, de nem ezen az übernyálas "te vagy az egyetlenem, édes csodás hercegnőm" stílusban. Több, mint 5 éve vagyok vele együtt.
2017. júl. 18. 13:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Kinőttem abból a korból,hogy vevő legyek a kisded játékokra.Az elején még nőként is érdeklődöm,keresem a másikat,de ha ez nem talál viszonzásra,hagyom a f...szba.Én megteszem,ami tőlem telik,de ha betelik a pohár,hamar kiszállok a hintából.Elegen rúgtak már belém,utálom a játszmákat.Menj a haverokkal csapatni,egészségedre,b..zd meg!
2017. júl. 18. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!