Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csodálkoznak, ha érzelmi hullámvasútra ültetve "cserkésszük be" őket?
Nem tudom, miért vannak ezen meglepődve, tulajdonképpen adta magát ez a módszer.
1. Ha mindkét fél passzív, az értelemszerűen a büdös életben nem fog eredményt hozni.
2. A nő a legritkább esetben szedi fel a pasit, tehát arra nem lehet apellálni, hogy majd így csajozunk be.
3. Ha udvarolunk és "loholunk" a nő után, akkor a nő úgy van vele, hogy "nincs a pasiban kihívás, túl könnyen megkaphatnám". Ezzel pedig burkoltan utalnak arra, hogy ők is szeretnének egy kicsit "vadászni".
Felszínre került tehát ez a módszer, ami "húzd meg - ereszd meg" vagy "érzelmi hullámvasút" néven is ismertté vált. Elhintem azt a nőben, hogy akarok tőle valamit - ekkor benne érzelmek korbácsolódnak fel, és mikor én ezt észreveszem, utána egy kicsit visszahőkölök, nem keresem, nem hívogatom és nem írok neki egy darabig. Ekkor elkezdenek neki hiányozni a kedves szavak, a szeretet, amit az elején kapott, és ő kezd el keresni engem - kiélve ezzel a nőkben is jelen lévő vadászösztönt. Ekkor én is kéretem magam egy ideig, majd amikor már biztos vagyok benne, hogy a nőnek hiányzom, én is elkezdek közeledni, és végül a nagy csikicsuki közepette összejövünk. Persze ezt az egészet tetszőleges hosszúságúra lehet nyújtani, a végsőkig feszítve a másik ember vágyait.
Nagyon működőképes ez a dolog, sokszor még a nők is alátámasztják, hogy nem értik, mitől, de valóban beválik. Mégis ha szóba kerül ez a taktika, fel vannak háborodva azon, hogy ilyen-olyan stratégiákkal akarjuk őket behálózni. Hölgyeim, ti akartátok, hogy ez így legyen. Másképp nem lehet hozzátok közel kerülni. Sajnos ez van.
Miért haragszotok ránk, csak mert találtunk egy módszert a meghódításotokhoz? Ismerjétek be, hogy ti alakítottátok így, mert nektek semmi sem elég jó. Mi pedig rafkós férfiak vagyunk, és kidolgoztunk egy stratégiát. Élvezzétek az utazást! :D
Ilyet a pua nem tanit, konkretan. Mert ez igy ahogy van felig igaz. Most dontsuk el, hogy mi a cel. Vagy csajozunk vagy parkapcsolatban gondolkodunk. Ha csajozunk, akkor ez egesz jol mukodik, de foleg akkor ha nem volt elso szex. Mivel szex utan fordul a kocka, az erzelmi erintettsege a ferfinak nagyobb a szex elott, a noknek szex utan, hisz tarsadalom megbelyegzi oket, ha csak egy ejszakara akarjak a sracot, barmennyire is termeszetes dolog lenne az.
Miert mukodik? mert azzal, hogy lesz@rod azzal, azt kommunikalod, hogy van boven kibol valasztani, s aki tobb opciobol valaszthat, magasabb erteket kepviselsz a kepzeletbeli tarsadalmi rangletran, s a nok az alapjan választanak ki milyen helyet foglal el. A masik meg, hogy ha eltoltottek mar par kellemes orat, megha nem is volt szex, akkor is pozitiv erzelmek kotnek hozzad, igy te leszel a biztonsagos valasztas es ki az aki a pozitiv dolgokat nem szeretne megismetelni.
Vegsokig viszont nem lehet fesziteni, ezert nem mukodik ez a taktika parkapcsolatban. Ott erre a fajta magatartasra raunnak. Igy ez mukodik is meg nem is.
Amugy a Puaban ezt ugy tanitjak ne legyel "needy", ami fogalmam sincs, hogy van magyarul. A needy azt jelenti, hogy folyamatosan a csaj nyakan logsz, viraggal ajandekkal halmozod el, meghivod ide vagy oda, folyamatosan bokolsz neki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!