Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha el szoktam menni fízetöshöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el szoktam menni fízetöshöz mindig meg kérdezik miért nincsen barátnőm! Nem is értem miért hihetetlen hogy nem tudok csajozni! Miért csodálkoznak rajta hogy nincsen senkim?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Azt még sem mondhatják, hogy:

"Hú basszus, nem csoda, hogy ide kell járnod!... "

Mert akkor nem járnál vissza. :)

2017. máj. 3. 14:50
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg tőlük.
2017. máj. 3. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. 2 méter magas vagyok, jóképűnek mondott, szőke hosszúkás hajú, vállas-átlagos alkatú.

Eddig 4x voltam négy különböző prostinál fél év alatt, az első aki elvette a szüzességem. Hárman is megkérdezték még a szex előtt, hogy miért jöttem ide, miért nincs csajom, az első nő azt is megkérdezte hogy miért voltam még szűz, stb.

A szex is kb olyan volt velük, hogy bújtam, ölelgettem, csókolgattam, simogattam őket közben és azt képzeltem hogy barátnőm van.

Elismerem lehet, hogy ez náluk üzletpolitika, hogy mindenkitől megkérdezik (de erre akkor már csak olyan írjon, akivel már történt ilyen, ne olyan aki csak gondolja hogy így van), mert ezzel bókolnak, de én is azt látom rohadtul nem a külsőmmel van gond, amiért nem jön össze semmi a lányokkal.

Gondolom kérdező azért kérdezik meg, mert nem a kinézeteddel van gond és cask az alapján azt gondolják, hogy simán lehetne barátnőd, nem is szorulnál rá a kvázásra.

22/f

2017. máj. 3. 14:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is meg szokták kérdezni. Tekintsd jelentéktelen bóknak, ne foglalkozz vele többet :)
2017. máj. 3. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Ki akarja szűrni, aki elmebeteg, perverz, vagy hasonló okból keresi fel.
2017. máj. 3. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint az orvos, aki mindig megkérdezi: kedves Irma néni, hogy tetszik lenni? , vagy a pincér: na, hogy ízlett az étel?
2017. máj. 3. 15:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagy tévhit, hogy csak ronda pasik járnak prostihoz. Sokszor 10/10, értelmes emberek is. Voltam prosti és soha senkitől nem kérdeztem meg, mert a maganugye. Persze, ha beszélgetni is akart, az más. Inkább az volt a jellemző, hogy ők érdeklődtek, hogy én miért ezt csinálom.
2017. máj. 3. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:

3#

Lehet a természeted miatt nincs baràtnőd. Vàltoztatni kellene.

2017. máj. 3. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:

8

Azért nincs, mert előttük félénk vagyok, önbizalomhiányos, nem tudom mit kell mondani a lányoknak, nem merek odamenni hozzájuk ismeretlenül beszélgetni, nem tudom mivel kell bennük érdeklődést és vonzalmat kelteni. Ezekkel tisztában vagyok.

2017. máj. 3. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 prostit meg meg tudsz dugni, tudsz vele beszélgetni a szexről nyíltan, le is vetkőzöl előtte... de egy átlag lánynak nem tudsz mit mondani.. mert önbizalomhiányos vagy..

Nem érzel egy kis ellentmondást?

2017. máj. 3. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!