Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha el szoktam menni fízetöshöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el szoktam menni fízetöshöz mindig meg kérdezik miért nincsen barátnőm! Nem is értem miért hihetetlen hogy nem tudok csajozni! Miért csodálkoznak rajta hogy nincsen senkim?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10 es

Jól irja az elöző!Noncsen ebben semmi ellent mondás!Nekem is ilyen gondjaim vannak!Ès ezen nem lehet változtatni!Ha elmèsz egy prostihoz ott nem kell beszèlni fizetsz ès van egy kis örömöd!Ha ismerkedni próbálnèk,azt se tudom mit kellene mondani,vagy csinálni tuti be ègès!De mèg oda se merek menni egy nőhöz!köszönès után meg állna a tudomány!

2017. máj. 3. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
És annyi sütnivalód nincs, hogy utánanézz, mit lehetne kezdeni a problémáddal, inkább kiírsz egy csomó ugyanolyan kérdést és mellette prostizol.
2017. máj. 3. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
A prostival kevesebb gond van, mint egy barátnővel. Aki szerint meg gusztustalan, annak mutathatok olyan lány ismerőst akiről a környezete is tudja, hogy minden hétvégén mással fekszik le buli után. És egyetemista.
2017. máj. 3. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
A prostizás ugyanolyan, mint az egyéjszakázás. Nincs vele gond.
2017. máj. 4. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:

14#

Csak akkor ha az asszonyod csinálja. Bár gyanítom téged az sem zavarna.

2017. máj. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!