Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csodálkoznak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csodálkoznak, ha érzelmi hullámvasútra ültetve "cserkésszük be" őket?

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért vannak ezen meglepődve, tulajdonképpen adta magát ez a módszer.

1. Ha mindkét fél passzív, az értelemszerűen a büdös életben nem fog eredményt hozni.

2. A nő a legritkább esetben szedi fel a pasit, tehát arra nem lehet apellálni, hogy majd így csajozunk be.

3. Ha udvarolunk és "loholunk" a nő után, akkor a nő úgy van vele, hogy "nincs a pasiban kihívás, túl könnyen megkaphatnám". Ezzel pedig burkoltan utalnak arra, hogy ők is szeretnének egy kicsit "vadászni".

Felszínre került tehát ez a módszer, ami "húzd meg - ereszd meg" vagy "érzelmi hullámvasút" néven is ismertté vált. Elhintem azt a nőben, hogy akarok tőle valamit - ekkor benne érzelmek korbácsolódnak fel, és mikor én ezt észreveszem, utána egy kicsit visszahőkölök, nem keresem, nem hívogatom és nem írok neki egy darabig. Ekkor elkezdenek neki hiányozni a kedves szavak, a szeretet, amit az elején kapott, és ő kezd el keresni engem - kiélve ezzel a nőkben is jelen lévő vadászösztönt. Ekkor én is kéretem magam egy ideig, majd amikor már biztos vagyok benne, hogy a nőnek hiányzom, én is elkezdek közeledni, és végül a nagy csikicsuki közepette összejövünk. Persze ezt az egészet tetszőleges hosszúságúra lehet nyújtani, a végsőkig feszítve a másik ember vágyait.

Nagyon működőképes ez a dolog, sokszor még a nők is alátámasztják, hogy nem értik, mitől, de valóban beválik. Mégis ha szóba kerül ez a taktika, fel vannak háborodva azon, hogy ilyen-olyan stratégiákkal akarjuk őket behálózni. Hölgyeim, ti akartátok, hogy ez így legyen. Másképp nem lehet hozzátok közel kerülni. Sajnos ez van.

Miért haragszotok ránk, csak mert találtunk egy módszert a meghódításotokhoz? Ismerjétek be, hogy ti alakítottátok így, mert nektek semmi sem elég jó. Mi pedig rafkós férfiak vagyunk, és kidolgoztunk egy stratégiát. Élvezzétek az utazást! :D

2017. júl. 17. 15:32
1 2 3
 11/25 Sunshinedoll ***** válasza:
78%
Kib-szott rafkósak vagytok g-ci, úgy viselkedtek, mint egy kanos, érzelmileg nulla 16 éves, ti aztán tudjátok, mitől döglenek a nők lmao. Egy normális nő se veszi komolyan az ilyen pasikat :D
2017. júl. 17. 16:05
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
A legegyszerűbb passzívnak maradni, ezzel egyrészt semmit nem vesztesz, másrészt így a nő is ráfanyalodik a kezdeményezésre, harmadrészt ha mégse teszi, az a kapcsolat valószínűleg olyan is lett volna, és te jártál jól, hogy nem jött létre.
2017. júl. 17. 16:05
 13/25 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
Nekem spec biztosan nem kéne olyan pasi, aki kétnaponta más-más jeleket küld felém, mint aki azt se tudja, mit akar az élettől, de nyilván én vagyok a selejt, mert nekem a baltök játszmátoktól nem indul be a vadászösztönöm :DDDD
2017. júl. 17. 16:06
 14/25 A kérdező kommentje:
#9 Nagyon vakon vagy. Én erről az oldalról tudtam meg azt, hogy mi a franc az a PUA - másfelől meg nagyon nem szorulok rá, hogy nekem a csajozást oktassák. Pont, hogy nagyon jól megy. A fenti módszert alkalmazva valóban egy Pick Up Artist vagyok :D
2017. júl. 17. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy velem (és sok más nőnél) eljutnál odáig, hogy megmutasd a hős szerelmest.

Bocs de ha mar az ismerkedős fázisban ilyenre szükség van, akkor nem is tudom, hogy a lányt vagy téged kell jobban sajnálni.

Ki akarna olyan kapcsolatra lenni, aminek már az eleje taktikára épül?

Ha engem érdekel valaki, keresni fogom, és ha ő ezt csak passzívan elfogadja úgy, hogy nem kapok visszacsatolást akkor elkönyvelem magamban, hogy nem egymást keressük.

2017. júl. 17. 16:31
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

En ovi után kinőttem az ilyesmi játszmázásokat. Ha valaki passzív velem, akkor kuka. Ugyanígy ha én passzív vagyok, akkor kb elvárom, hogy a másik hagyjon.

Nem játszom az agyam, aki érdekel, azzal érdeklődő vagyok, és ugyanezt várom el cserébe.

Viszont biztos van, akinl bejön ez a taktika, sokan hívei a játszmázásnak.

2017. júl. 17. 16:35
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Velem próbálkozott így pasi. Egy darabig kerestem, érdeklődtem felőle, próbáltam vele normális kapcsolatot kialakítani. A sokadik válasz nélkül hagyott üzenetnél töröltem a fenébe, és nem beszéltem vele többet. Helyette összejöttem olyan pasival, aki nem játszotta az agyát. Ő lett a férjem. Nekem nem jön be ez a játszmázás. Én nem akarok azon agyalni, hogy miért nem keres, vagy miért nem válaszol a pasi. Biztos van olyan nő, akinek ez tetszik, de én nem vagyok játékszer! Érző ember vagyok, nem egy Marionett-bábu, akit kényedre-kedvedre rángatsz, majd ha épp megunod, visszateszed a polcra. És szerintem akiben van egy kis önbecsülés, az nagyon hamar kiszáll ebből a "hullámvasútból". Egy ilyen játékkal kinyírod a bizalmat. Nem mer majd veled tervezni senki, mert attól fog félni, hogy megint lelépsz. Talán ez most nem érdekel, de ha majd ott tartasz, hogy családot szeretnél alapítani, baj lesz a bizalom hiánya.
2017. júl. 17. 16:41
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván jól működik a nők többségénél ez a módszer. A hangos kisebbség meg hőbörög itt ,hogy nála bezzeg nem,de hát ők nem is célközönség. Ha be akarsz csajozni akkor a többségi igény szerint alakítod a módszered és statisztikai alapon így jóval nagyobb lesz az esélyed.

Próbálkoztam én is több alkalommal a "csillagokat lehozom" kedves -odaadó odafigyelő, kedvében járó stílussal ,eredmény : barátzóna, jajdearanyos vagy, az új pasim olyan szemét,had sírjak már a válladon.

A beleszarós húzd meg ereszd meg módszer működik,tapasztalat.

2017. júl. 17. 16:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerü, ha bejössz a nőnek, első pillanatban megfogja valami, akkor bejön, de játszma nélkül is bejön, ha nem jössz be neki, a fejed tetejére is vasútazhatsz, nem jön be.
2017. júl. 17. 17:55
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

#18 sajnos van igazad, ha jófej vagy, kedves és őszinte, akkor friendzóne lesz a vége. Semmi értelme futkorászni utánuk, azzal csak az egóját növeled.

Ezért írtam, hogy sokkal jobb passzívnak maradni, ha bejössz egy nőnek, akkor úgyis fog ő kezdeményezni, ha meg nem, akkor veszett fejsze nyele. Persze az ellenérdekelt fél ezt saját magának se ismeri be, nemhogy itt nekünk, és inkább lepontoz.

Sajnálatos módon az nekem is megy. Így ni.

2017. júl. 17. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!