Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csodálkoznak, ha érzelmi hullámvasútra ültetve "cserkésszük be" őket?
Nem tudom, miért vannak ezen meglepődve, tulajdonképpen adta magát ez a módszer.
1. Ha mindkét fél passzív, az értelemszerűen a büdös életben nem fog eredményt hozni.
2. A nő a legritkább esetben szedi fel a pasit, tehát arra nem lehet apellálni, hogy majd így csajozunk be.
3. Ha udvarolunk és "loholunk" a nő után, akkor a nő úgy van vele, hogy "nincs a pasiban kihívás, túl könnyen megkaphatnám". Ezzel pedig burkoltan utalnak arra, hogy ők is szeretnének egy kicsit "vadászni".
Felszínre került tehát ez a módszer, ami "húzd meg - ereszd meg" vagy "érzelmi hullámvasút" néven is ismertté vált. Elhintem azt a nőben, hogy akarok tőle valamit - ekkor benne érzelmek korbácsolódnak fel, és mikor én ezt észreveszem, utána egy kicsit visszahőkölök, nem keresem, nem hívogatom és nem írok neki egy darabig. Ekkor elkezdenek neki hiányozni a kedves szavak, a szeretet, amit az elején kapott, és ő kezd el keresni engem - kiélve ezzel a nőkben is jelen lévő vadászösztönt. Ekkor én is kéretem magam egy ideig, majd amikor már biztos vagyok benne, hogy a nőnek hiányzom, én is elkezdek közeledni, és végül a nagy csikicsuki közepette összejövünk. Persze ezt az egészet tetszőleges hosszúságúra lehet nyújtani, a végsőkig feszítve a másik ember vágyait.
Nagyon működőképes ez a dolog, sokszor még a nők is alátámasztják, hogy nem értik, mitől, de valóban beválik. Mégis ha szóba kerül ez a taktika, fel vannak háborodva azon, hogy ilyen-olyan stratégiákkal akarjuk őket behálózni. Hölgyeim, ti akartátok, hogy ez így legyen. Másképp nem lehet hozzátok közel kerülni. Sajnos ez van.
Miért haragszotok ránk, csak mert találtunk egy módszert a meghódításotokhoz? Ismerjétek be, hogy ti alakítottátok így, mert nektek semmi sem elég jó. Mi pedig rafkós férfiak vagyunk, és kidolgoztunk egy stratégiát. Élvezzétek az utazást! :D
Nem tudom, engem még nem próbáltak "becserkészni".
Amit tudok, hogy rengeteg ember nem ismeri önmagát. Ebből jön, hogy nem tudja, mit akar. Innentől meg olyanok, mint a víz: olyan formát vesznek fel a játszmák hatására, amilyen edénybe, pohárba öntöd őket.
Aztán kiderül, hogy egyikük sem olyan a valóságban, mint amilyen egy ilyen felszedős játékban. A manipuláló fél sem tudja, mit akar.
Férfira, nőre igaz ez.
Én alátámasztom nőként, hogy csak azok a pasik mozgatnak meg, akikben látok kihívást és nem esnek hanyatt tőlem, van önbizalmuk. (Persze ne a semmire legyen az önbizalom, nézzen ki számomra jól, legyen tanult, értelmes stb.)
Viszont az a gond, hogy eddigi tapasztaltaim szerint, az ilyen pasik nem komoly kapcsolatra mennek.
Ez így rendben is lenne, ha utána hűségsen csikicsikuznád ugyanazt a nőt.
De ez a pualinkség pontosan a minél több nő becsapására lett kitalálva.
Anyád élvezze az utazást kiskcsg. (Ugye nem baj, meg sem kottyan neked)
Jaj ne!
Egy PUA. :D
Figyelj, még csak hallottál erről, de sosem alkalmaztad sikerrel. :D
Soha egy pasival sem jottunk ossze igy es hulyesegnek is tartom. En altalaban ha a masik fel kezdett passziv lenni, en is eltavolodtam tole es nem lett semmi az egeszbol. Egyik parom mar a kapcsolat alatt alkalmazta ezt a kivalo taktikat, miutan viszonylag hamar es konnyen osszejottunk, mert o azon az allasponton volt, hogy igy lehet fenntartani a no erdeklodeset. Vele szakitottam egy ido utan, mert rauntam erre a baromsagra.
A jelenlegi parom az egesz randizos idoszak alatt es azota az elmult ket evben miota egyutt vagyunk, folyamatosan araszt el a kedves szavaival, odafigyelessel es mindenfele joval es egyaltalan nem csokkent a vagy reszemrol hogy vele legyek, o az egyetlen, akivel kapcsolatban meg egyszer se merult fel bennem, hogy talan nem vele akarom leelni az eletem.
De hat nem mindenki egyforma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!