Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csodálkoznak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csodálkoznak, ha érzelmi hullámvasútra ültetve "cserkésszük be" őket?

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért vannak ezen meglepődve, tulajdonképpen adta magát ez a módszer.

1. Ha mindkét fél passzív, az értelemszerűen a büdös életben nem fog eredményt hozni.

2. A nő a legritkább esetben szedi fel a pasit, tehát arra nem lehet apellálni, hogy majd így csajozunk be.

3. Ha udvarolunk és "loholunk" a nő után, akkor a nő úgy van vele, hogy "nincs a pasiban kihívás, túl könnyen megkaphatnám". Ezzel pedig burkoltan utalnak arra, hogy ők is szeretnének egy kicsit "vadászni".

Felszínre került tehát ez a módszer, ami "húzd meg - ereszd meg" vagy "érzelmi hullámvasút" néven is ismertté vált. Elhintem azt a nőben, hogy akarok tőle valamit - ekkor benne érzelmek korbácsolódnak fel, és mikor én ezt észreveszem, utána egy kicsit visszahőkölök, nem keresem, nem hívogatom és nem írok neki egy darabig. Ekkor elkezdenek neki hiányozni a kedves szavak, a szeretet, amit az elején kapott, és ő kezd el keresni engem - kiélve ezzel a nőkben is jelen lévő vadászösztönt. Ekkor én is kéretem magam egy ideig, majd amikor már biztos vagyok benne, hogy a nőnek hiányzom, én is elkezdek közeledni, és végül a nagy csikicsuki közepette összejövünk. Persze ezt az egészet tetszőleges hosszúságúra lehet nyújtani, a végsőkig feszítve a másik ember vágyait.

Nagyon működőképes ez a dolog, sokszor még a nők is alátámasztják, hogy nem értik, mitől, de valóban beválik. Mégis ha szóba kerül ez a taktika, fel vannak háborodva azon, hogy ilyen-olyan stratégiákkal akarjuk őket behálózni. Hölgyeim, ti akartátok, hogy ez így legyen. Másképp nem lehet hozzátok közel kerülni. Sajnos ez van.

Miért haragszotok ránk, csak mert találtunk egy módszert a meghódításotokhoz? Ismerjétek be, hogy ti alakítottátok így, mert nektek semmi sem elég jó. Mi pedig rafkós férfiak vagyunk, és kidolgoztunk egy stratégiát. Élvezzétek az utazást! :D

2017. júl. 17. 15:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Működő logika, de vannak kivételek is.
2017. júl. 17. 15:34
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, engem még nem próbáltak "becserkészni".

Amit tudok, hogy rengeteg ember nem ismeri önmagát. Ebből jön, hogy nem tudja, mit akar. Innentől meg olyanok, mint a víz: olyan formát vesznek fel a játszmák hatására, amilyen edénybe, pohárba öntöd őket.

Aztán kiderül, hogy egyikük sem olyan a valóságban, mint amilyen egy ilyen felszedős játékban. A manipuláló fél sem tudja, mit akar.

Férfira, nőre igaz ez.

2017. júl. 17. 15:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én alátámasztom nőként, hogy csak azok a pasik mozgatnak meg, akikben látok kihívást és nem esnek hanyatt tőlem, van önbizalmuk. (Persze ne a semmire legyen az önbizalom, nézzen ki számomra jól, legyen tanult, értelmes stb.)

Viszont az a gond, hogy eddigi tapasztaltaim szerint, az ilyen pasik nem komoly kapcsolatra mennek.

2017. júl. 17. 15:42
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolva azt mondanám, hogy igen ez egy nagyon jó taktika, mert akkor én pl nem érzem frusztrálva magam attól, hogy engem akar és gőzerővel nyomul és toporog az ajtóban. Ez tényleg működik, viszont ha túlzásokba esel a nő megunja és lép. Mert volt már nálam is hasonló. A fiúval nagyon egy hullámhosszon voltunk úgy nézett ki minden passzol, de ő ezt túlzásba vitte az már nem nagyon tetszett.
2017. júl. 17. 15:45
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
#4 nekem is volt ilyen, iszonyat jól indult az egész ismerkedés, de a végén már nem tudtam, hogy taktikázik, vagy nemis érdeklem komolyabban...dobtam is.
2017. júl. 17. 15:47
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
A legjobb, ha ez tényleg őszintén jön, vagyis van fontosabb dolgod is a csajozásnál, elégedett vagy önmagaddal és az életeddel, nincs benned semmi hiányérzet vagy sóvárgás.
2017. júl. 17. 15:53
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Ez így rendben is lenne, ha utána hűségsen csikicsikuznád ugyanazt a nőt.

De ez a pualinkség pontosan a minél több nő becsapására lett kitalálva.

Anyád élvezze az utazást kiskcsg. (Ugye nem baj, meg sem kottyan neked)

2017. júl. 17. 15:53
 8/25 A kérdező kommentje:
#7 Te ezt félreérted. Ez a taktika a becserkészést szolgálja. Miután összejöttünk, utána ennek az egésznek vége. Csak azért alkalmazom, hogy az enyém legyen a nő. Ha megkaptam, utána hűséges párja leszek, vége az utazásnak :D
2017. júl. 17. 16:00
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

Jaj ne!

Egy PUA. :D

Figyelj, még csak hallottál erről, de sosem alkalmaztad sikerrel. :D

2017. júl. 17. 16:00
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Soha egy pasival sem jottunk ossze igy es hulyesegnek is tartom. En altalaban ha a masik fel kezdett passziv lenni, en is eltavolodtam tole es nem lett semmi az egeszbol. Egyik parom mar a kapcsolat alatt alkalmazta ezt a kivalo taktikat, miutan viszonylag hamar es konnyen osszejottunk, mert o azon az allasponton volt, hogy igy lehet fenntartani a no erdeklodeset. Vele szakitottam egy ido utan, mert rauntam erre a baromsagra.

A jelenlegi parom az egesz randizos idoszak alatt es azota az elmult ket evben miota egyutt vagyunk, folyamatosan araszt el a kedves szavaival, odafigyelessel es mindenfele joval es egyaltalan nem csokkent a vagy reszemrol hogy vele legyek, o az egyetlen, akivel kapcsolatban meg egyszer se merult fel bennem, hogy talan nem vele akarom leelni az eletem.

De hat nem mindenki egyforma :D

2017. júl. 17. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!