Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen számonkérést tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számonkérést tudtok ajánlani egy olyan nő számára aki nem írt vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Társkeresőn egy olyan nőre ráírtam, akit szoktam látni látásból az utcán (szerencsére nem nagy városban élünk, így kicsi a világ)

Úgy gondolom, hogy ha nem vagyok neki szimpi, akkor azt is megírhatná, ennyivel tiszteljen már meg engem!!!

Szóval oda szeretnék menni hozzá kicsit számonkérni, hogy miért nem volt képes ennyire tisztelni. Börtönbe nem akarok azért kerülni, szóval testi sértést nem akarok alkalmazni, de azért valahogy elmondanám ezt neki. Mit mondajak neki, hogy kérjem számon tiszteletlenségét?

2017. júl. 4. 19:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
94%

Atyaég, nem is értem az egésznek a logikáját.

Ráírtál a nőre, mert gondolom érdekelt. Nem írt vissza. Utána meglátod. Hát nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy "számonkérjem". Ha tényleg érdekel és járni akarok vele, akkor odamegyek, hogy "láttalak társkeresőn, örülök, hogy találkoztunk élőben is, Kiss Béla vagyok, szimpatikus vagy, van kedved meginni velem valamit?" Aztán erre válaszol, randizik veled a netes vacakolástól függetlenül vagy elhajt élőben, és le van zárva az ügy. Legyél már felnőtt...

2017. júl. 4. 22:17
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Jogodban áll hallgatni ,bármi amit mondasz felhasználható ellened :D

Pfff ki vagy te? Kis pasicska

2017. júl. 4. 22:45
 33/38 anonim ***** válasza:
69%
Jesszusom ez iszonyat szánalmas. Miért kéne neked válaszoljon?? Ki vagy te, hogy neked valaszolni kell?! Annak ir vissza, akinek akar. Neked nem akart, amit egyébként meg is értek. Semmi jogod nincs számon kérned egy felnőtt nőt, hogy ugyan ezt hogy képzelte. Az biztos, hogyha hozzam jönne oda egy ilyen hiszterika, mint te, hogy számon kérje miért nem válaszoltam és mi ez a tiszteletlenseg, először körberöhögném, utána viszont úgy elkülnedeném a jó büdös fenebe, hogy csak pislogna. Ha meg egyenesen "letamad" és bunkón, bicskanyitogató, pszichopata módon nekem esne, még meg is aláznam (szóban) mindenki elott. Ne legyünk már ennyire nevetségesek. Esz megáll, hogy te felhatalmazva érzed magad, hogy másokat kérdőre vonj, amiért nem írnak neked vissza.....
2017. júl. 5. 00:00
 34/38 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Semmilyet. Lép túl ezen úristen. Milyen alapon kérnéd számon? Ki vagy te neki? az a szerencsétlen nő az égvilágon semmivel (SEMMIVEL, NUKU ZÉRO) nem tartozik neked. akkor sem, ha írtál neki. akkor sem, ha társkeresőn vagy. Majd ő eldönti, kikkel áll le levelezni ok? világos? Tessék felnőni, na.

"Ennyivel tiszteljen meg engem" lol, kussoljál.

2017. júl. 5. 09:11
 35/38 anonim ***** válasza:
91%
És én milyen számonkérést alkalmazzak veled szemben, mert csak ideböfögtél egy kérdést és basz..ol azóta válaszolni?
2017. júl. 5. 11:25
 36/38 anonim ***** válasza:
50%
Egy átlag csajra első 2 hétben 1000-en néznek rá, ebből a fele ír neki az 500db levél, de lehet, hogy már az első nap ráírt a kiszemeltje. A többieknek ilyenkor kuka, fogadd el szarik rád, mint ahogy te is a válaszírókra!
2017. júl. 7. 14:33
 37/38 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer egy meleg srác megcsinálhatná veled ugyanezt.
2017. júl. 15. 22:47
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
"És én milyen számonkérést alkalmazzak veled szemben, mert csak ideböfögtél egy kérdést és basz..ol azóta válaszolni?" Ez igaz. A srác meg aki írta, mit kéne mondanod neki, hogy kéne elhívnod, értelmes, fogadd meg.
2017. júl. 15. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!