Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nekem tetsző fiú a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nekem tetsző fiú a barátnőimre ráírt társkeresőn, de engem csak megnézett. Nekik nagy mellük van, nekem nem. Neki akkor csak az számít?

Figyelt kérdés
Pedig egyéb tulajdonságaim jobbak, pl szebb az arcom, hosszabb a hajam, a profilképemen mosolygósabb vagyok stb
2017. jún. 23. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:

az ösztönlényeknek csak ez fontos :) az ilyeneket nem érdekli hogy milyen vidám és mosolygós vagy. 1 a lényeg: álljon fel a f@rka a nagy mellekre, mivel szerintük a kicsi mellű nők nem nők.

Persze lehet még egy csomó más ok, ami miatt rád nem írt :)

2017. jún. 23. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez így kevés. Lehet az ő profiljuk jobb, jobban van kitöltve, a leírás alapján érdekesebbnek tűnnek, a képeken a melleken kívül más különbség is van. Pl. ha egy csaj csak szelfiket rak fel magáról, az nálam eleve kiesik, míg ha valakiről rendes képek is vannak, amiken látszik, hogy valami értelmeset csinál, meg van neki szociális élete az már mindjárt érdekesebb. Ha történetesen az utóbbinak van nagy melle, attól még nem azért írtam annak.
2017. jún. 23. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, szexpartner esetén csak ez számít.

Ha ez a legfontosabb szempont, valószínűleg nem élete párját keresi, csak egy meleg, nedves lukat a kukinak.

Örülj, hogy elkerült. :)

2017. jún. 23. 10:51
 4/7 Bence_ ***** válasza:

Neked csak a pasinak egy tulajdonsága számít?

Mellek önmagukban semmit nem jelentenek.

2017. jún. 23. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
De akkor nekem miért nem ír?
2017. jún. 23. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tetszel neki:D Oké hogy szted szebb az arcod mint a barátnőidnek, de lehet ő meg nem így látja. Lehet neki pont az a típus jön be arcra amilyen a barátnőidé. Miért gondolod hogy ugyan az az ízlése mint a tiéd?:D
2017. jún. 23. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó mondja. Te nem jössz be neki annyira és ennyi. Attól, hogy azt gondolod Te vagy a jobb, szebb szimpibb az nem azt jelenti más is így gondolja. Ízlések és pofonok. Sőt lehet valakit szépnek tartok, de nem szimpatikus akkor nem írok rá. Lehet egy nem annyira szép, de van benne valami, jó a kisugárzása, szimpatikus, Nem minden a külsőség.
2017. jún. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!