Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen számonkérést tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számonkérést tudtok ajánlani egy olyan nő számára aki nem írt vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Társkeresőn egy olyan nőre ráírtam, akit szoktam látni látásból az utcán (szerencsére nem nagy városban élünk, így kicsi a világ)

Úgy gondolom, hogy ha nem vagyok neki szimpi, akkor azt is megírhatná, ennyivel tiszteljen már meg engem!!!

Szóval oda szeretnék menni hozzá kicsit számonkérni, hogy miért nem volt képes ennyire tisztelni. Börtönbe nem akarok azért kerülni, szóval testi sértést nem akarok alkalmazni, de azért valahogy elmondanám ezt neki. Mit mondajak neki, hogy kérjem számon tiszteletlenségét?

2017. júl. 4. 19:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

Hölgyeim és uraim,egy leendő pszichipatával állunk szemben!

Kérdező,menj el egy pszichiáterhez,mielőtt elgurul a gyógyszered,a saját érdekedben legalább,ha más érdekében nem is.

2017. júl. 4. 20:19
 22/38 anonim ***** válasza:
96%

Nekem volt szerencsém egy hozzád hasonló buggyant pasihoz.

Eleve 10 évvel idősebb nálam, írt 2x, utána elutasítottam, mert ellenszenves volt elsőre is, aztán még látszott, hogy a hallgatásból sem ért. Majd írt párszor, nem reagáltam, megtalált több társkeresőn, mindhez írt, már biztos voltam benne, hogy nem normális, nem reagáltam, letiltottam.

Pár hétre rá észreveszem, hogy valaki figyel a busz hátuljából. Hát ő volt. Szerencsére épp leszálltam. Utána jött az üzenet, hogy engem látott a buszon. Nem reagáltam.

Több hónapra rá megint egy busszal utaztunk. Felszállt, és leült velem szembe. Megszólított és számonkért, és elkezdett kioktatni és nyafogni(egy 34 éves férfi), hogy na most aztán mennyivel másabb a helyzet, meg hogy mennyivel nehezebb a férfiaknak a dolguk, mi csak úgy elutasítjuk őket. Helyeseltem tőmondatokban és leszálltam. Fene se fog vitatkozni egy nem normális idegen zaklatóval.

Elmebeteg, aki ismeretleneket számonkér. Mindenkinek joga van hozzá, hogy ne beszéljen a másikkal, ha az nem szimpatikus számára. Te talán mindenkivel szóba állsz? A sarki utcalány ajánlatára is reagálsz, vagy a kiscigánysráccal a mellékutcában?

Attól, hogy valakinek a szemében egy senki vagy, mások és a saját szemedben még lehetsz értékes. Téged még nem utált senki, ugye?

Egyszerűen nem bír a csaj(érthető), társkeresés szempontjából pedig szóba sem jössz nála.

2017. júl. 4. 20:22
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
És attól neked miért lesz jobb? Csak hülyét csinálsz magadból
2017. júl. 4. 20:27
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba vagy. Saját magad fogod leégetni. Aztan csoda hogy nem talal nöt a hozád hasonlo.

n25

2017. júl. 4. 20:27
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz te egy ismeretlentől számonkérést?

Te sem vagy kötelező másoknak válaszolni, ahogy ő sem köteles neked, ezen mi olyan bonyolult?

Szerencsétlen nőt sajnálom, hogy ilyen hibbant pasival akadt össze, aki kergetni akarja a világ végére is, mert nem írt neki vissza.

Ilyet a pszichopatagyanús emberek csinálnak.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért csapod az asztalt egy olyan embernek, akinek semmi köze nincs hozzád?

Az önbecsülés megsértése nem itt kezdődik, hanem egészen máshol!

2017. júl. 4. 20:31
 26/38 anonim ***** válasza:
61%
Nekem sem szoktak válaszolni, pedig egyáltalán nem írok tahó stílusban. Rosszul esik, de csak legyintek, elengedem. Ha nem kellettem neki, így járt, nem fogom rosszul érezni magam egy udvariatlan libuska miatt.
2017. júl. 4. 20:39
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ez nem valami vicceskedő kamukérdés, akkor, barátom, sajnos baj van a toronyban..
2017. júl. 4. 20:54
 28/38 anonim ***** válasza:
34%
És ha azért nem írt, mert a rendszer még nem is továbbította neki az üzenetet?
2017. júl. 4. 20:59
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Minek indoklás? Ronda vagy, ennyi.
2017. júl. 4. 21:11
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Mivel tiszteletlen volt veled, böködd meg a járókereteddel. Attól majd észreveszi magát.

Amúgy meg, bírom ezeket az elvárásokat. Azt hiszem a csaj jobban járt, hogy nem írt vissza neked.

2017. júl. 4. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!