Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számonkérést tudtok ajánlani egy olyan nő számára aki nem írt vissza társkeresőn?
Társkeresőn egy olyan nőre ráírtam, akit szoktam látni látásból az utcán (szerencsére nem nagy városban élünk, így kicsi a világ)
Úgy gondolom, hogy ha nem vagyok neki szimpi, akkor azt is megírhatná, ennyivel tiszteljen már meg engem!!!
Szóval oda szeretnék menni hozzá kicsit számonkérni, hogy miért nem volt képes ennyire tisztelni. Börtönbe nem akarok azért kerülni, szóval testi sértést nem akarok alkalmazni, de azért valahogy elmondanám ezt neki. Mit mondajak neki, hogy kérjem számon tiszteletlenségét?
Jogosan azt lehet számon kérni akinek van vállalt elszámolási kötelezettsége. Neki nem hiszem, hogy van erről papírja.
30/f
A fiatalnak pedig joga van azt visszautasítani, ha úgy akarja.
30/f
Es mit kersz szamon? Hogy nem irt vissza, most komolyan?
Ezert utalom a tarskeresoket, az ilyen elmebetegeket nem lehet kiszurni. Ha meg visszair, hogy "nem tetszel, mert...", akkor meg az lett volna a baj, 1000%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!