Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számonkérést tudtok ajánlani egy olyan nő számára aki nem írt vissza társkeresőn?
Társkeresőn egy olyan nőre ráírtam, akit szoktam látni látásból az utcán (szerencsére nem nagy városban élünk, így kicsi a világ)
Úgy gondolom, hogy ha nem vagyok neki szimpi, akkor azt is megírhatná, ennyivel tiszteljen már meg engem!!!
Szóval oda szeretnék menni hozzá kicsit számonkérni, hogy miért nem volt képes ennyire tisztelni. Börtönbe nem akarok azért kerülni, szóval testi sértést nem akarok alkalmazni, de azért valahogy elmondanám ezt neki. Mit mondajak neki, hogy kérjem számon tiszteletlenségét?
@6. Senki nem mondta, hogy nincsen jogod, csak ne lepődj meg, ha választ sem fogsz tőle kapni, vagy lepattint.
30/f
Ezt úgy értsd, hogy futsz még egy felesleges kört aki magasról tesz rád. Jogod van hozzá, meg gondolom időd is rá, csináld nyugodtan.
30/f
Szólj be neki legközelebb az utcán, vagy a kisboltban, hogy: "Na nézz csak ki van itt, a kis úri hölgy, aki még csak annyival sem tisztelt meg, hogy visszaír társkeresők. De fent hordják egyesek az orrukat!"
Így! Ezt jó hangosan, hogy az eladó és a többi vásárló is hallja!
Az már más kérdés, hogy te fogsz beégni, de úgy a jó :D
"Nem fogom annyiba hagyni hogy az önbecsülésemet valami kis nőcike megsértse!!!!!!"
Hát tudod, pont akkor fogod megalázni magad, ha ilyenért rinyálsz. Semmivel nem kell megtisztelnie. Nem vagytok ismerősök.
Nem köteles válaszolni. Ráaadásul lehet, nem is feleltél meg annak, amit kiírt.
Szánalmas kis pukkancs vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!