Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki nyugtasson le, ha tud!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyugtasson le, ha tud! Ez mégis mi, ilyet még nem tapasztaltam soha?!

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Próbáltam ismerkedni egy 20 éves, már dolgozó lánnyal (nővel?) aki közölte, hogy bocs, de az apja lehetnék. :O

Tényleg ennyire hihetetlenül sok lenne már a 30 év?

2017. jún. 23. 21:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Csupán példának hoztam fel, hogy milyen nőkkel nem tudnék nem tudnék és nem akarnék ismerkedni, ne lovagoljunk már ezen ennyit.

Bánom is én mit hogyan csinál. Nekem nem fér bele, ennyi, de ugyanúgy meg lehet a saját álláspontom, ha már mások is közismerten ennyire elfogadóak errefelé mindennel... (irony off)

2017. jún. 24. 00:50
 62/69 A kérdező kommentje:

Jah, hogy nekem meg van tiltva általad, hogy kedveljek egy sorozatbeli karaktert?

Oké, nyilván én vagyok elmebeteg. :)

2017. jún. 24. 01:02
 63/69 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy függ a kinézetedtől is. A stílusoddal nincs baj szerintem, párszor olvastalak itt, jó arcnak tűnsz.:D

Amúgy én is 20 vagyok és tényleg lefelé maximum 2 évet, felfelé maximum 6-7 évet mennék, mert ha nem is szabok ilyen korlátokat, érzem a másikon, hogy valahogy nem olyan, mint egy huszonéves. Van 32 éves barátnőm, imádom, nagyon jófej csaj és a külsejéről is azt mondanám rá, hogy maximum 27, de egyszerűen másképp fogja fel a dolgokat, mint én és néha úgy tudunk civódni ezen, hogy az valami szörnyű. :D

De megnyugtatlak, én kivételnek érzem magam. :) Nagyon sok lányt ismerek (a szakon szinte csak azok vannak) és egy kezemen meg tudom számolni szinte, hányan nem vonzódnak az idősebb férfiakhoz. Van, aki pedig csak 10 éves korkülönbséggel vállal be kapcsolatot, mert neki túl taknyos kölök egy huszonéves fiú, amiben részben igazat is adok, közben meg mégis jobban beléjük tudok habarodni, mint egy idősebbe. Pedig viszonylag késői gyerek vagyok és a nővérem is sokkal idősebb nálam, szóval nem 25 éves anyuka nevelt modern gyerekké.:)

Azt nem tudom, hogy az apa-lánya viszony mennyire befolyásol, nekem a szüleim kamaszkoromban szakítottak, egyébként mindkettőjükkel felhőtlen a kapcsolatom szinte. Akikről biztos tudom, hogy az idősebbekhez vonzódnak, azoknál volt olyasmi, hogy a papa otthagyta őket, vagy verte őket, vagy korán elváltak a szülők...

2017. jún. 24. 03:31
 64/69 anonim ***** válasza:

Szakítottak... Jézusom, látszik, hogy fáradt vagyok. Szóval, elváltak. :D

És még annyit tennék hozzá, hogy amit a lány, akinél próbálkoztál, megjegyzett, nem arra irányul, hogy öreg vagy és fúj, vagy valami... Én is elfogadom, ha egy 16 éves utasít vissza, meg nem is izgatna túlzottan, ahogy azt is elfogadom, ha egy 30-as mondja, hogy kicsinek tart magához. Bár ezt mondta már 25 éves is, mert ő már családban gondolkodott, én meg örülök, ha lesz egy nyamvadt diplomám, amivel tanulhatok tovább még karrier helyett, valami alakuló párkapcsolattal. :D

2017. jún. 24. 03:36
 65/69 anonim ***** válasza:
A 30-as nőknek ugyanezt mondják ami v ki kb 2 hete kiirt ilyen kérdést szerintem beszélj vele.
2017. jún. 24. 05:48
 66/69 anonim ***** válasza:

10 év korkülönbség nem sok, de embere válogatja. A beszòlást ne vedd magadra, vagy viccből mondta vagy azért mondott durvább lekoptatò szöveget, hogy biztos ne pròbálkozz többet.

Mellékesen ezt a lány kultùráltabban is kezelhette volna. Sok mindent elárul ròla, ahogy megnyilvánùlt a kezdeményezésedre. Az hogy harmincasok között nézz szét, nincs kőbe vésve. Pont azt szokták mondani, hogy az az ideális egy párkapcsolatban, ha a férfi idősebb.

2017. jún. 24. 08:12
 67/69 anonim ***** válasza:

Amerikai sorozatokról (is), lássatok mögé:

[link] [link]

2017. jún. 24. 08:31
 68/69 anonim ***** válasza:
Got stroke 'n' got ban. ^.^
2017. jún. 24. 17:01
 69/69 anonim ***** válasza:

Nem Miranda more, Charlotte volt az, aki dobni akarta a körülmetéletlen férfit. Tegnap néztem, biztos vagyok benne! :D

Amúgy szerintem Charlotte volt az egyetlen szép nő onnan. :) Még Samanthán látszott, hogy fiatalon szép volt. Carrie lófejű, Miranda meg szimplán csak csúnya, bár picivel hosszabb hajjal már elviselhető :) De ez csak a női szemem.

2017. jún. 24. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!