Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki nyugtasson le, ha tud!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyugtasson le, ha tud! Ez mégis mi, ilyet még nem tapasztaltam soha?!

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Próbáltam ismerkedni egy 20 éves, már dolgozó lánnyal (nővel?) aki közölte, hogy bocs, de az apja lehetnék. :O

Tényleg ennyire hihetetlenül sok lenne már a 30 év?

2017. jún. 23. 21:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
0%

éppen melyik gyikes sunát akarod mostanában "féltékennyé" tenni a válaszaiddal, meg pl ezzel a kérdéssel is?

egyre többet reklámozod, hogy randizgatsz meg ilyen olyan csajjal ismerkedsz...

2017. jún. 24. 00:16
 52/69 A kérdező kommentje:

Ehhez képest Samantha volt a legnagyobb... khmm... a sorozatban. :D Semmi másból nem állt az élete mint a szexből és a pasifalásból.

Carrie-nek ott volt egy sármos férfi az életében Mr.Big (micsoda sztereotipikus név... :D ) akivel csak a folyamatos huzavona ment és minden részben olyan cikkeket írogatott a párkapcsolati problémáiról mintha tényleg, 14 lenne, nem pedig egy okos, értelmes és sikeres nő.

Charlotte szintén. Úgy emlékszem, egyedül ő ment vagy ment volna férjhez valami dúsgazdag angol milliomoshoz (hát igen...), de kiakadt amikor a házassági szerződést elé rakták a válás esetén történő vagyonmegosztásról. Ismét, 14 éves szint.

Miranda volt még a legszimpatikusabb és ő is tetszett legjobban a sorozatban külsőre, de ő meg felnagyított valami apró problémát mindig amiből aztán elefántot csinált. Pl. amikor azért akart koccolni egy férfit merthogy nincs körülmetélve. Hát fantasztikus problémák és baromi sok köze van hozzá... Ha gondja volt gyakran nem szólt, hanem hagyta, hogy tönkre menjen minden.

Szóval a sorozatban minden nő a valóságra levetítve teljesen alkalmatlan bármilyen kapcsolatra, nem tudnék hasonló nővel komolyan tervezni, de szerintem ők sem akarnának senkivel, így értettem.

Bulizhat, de ahogy ti is szoktátok mondani, egy nagyra nőtt gyerek. Gondolom nektek sem lenne túl szimpatikus egy olyan 40 éves férfi aki leragadt 18 éves szinten. :)

2017. jún. 24. 00:16
 53/69 A kérdező kommentje:

Bármilyen hihetetlen, de semmilyen "gyikes sunával" nem ismerkedem még komolytalanul sem. Ezáltal senkit nem akarok féltékennyé tenni, a múltban sem volt erre soha példa.

Az egyetlen "gyikes suna" aki ezen válaszaimat olvasva talán érintett lenne a dologban az exem aki már régen túllépett az egészen és nem is érdekli.

2017. jún. 24. 00:22
 54/69 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen szexeltem először egy 32 éves pasival. Egyszerűen csak szexelni akartam és épp ő volt kéznél aki nagyon nyomult :D Számomra csak tapasztalatszerzés volt. 3-szor együtt voltunk. A szexuális teljesítményétől nem voltam elájulva és külsőre sem volt az esetem :D Amúgy barátnője is volt emellett. Aztán elkezdődött az egyetem, elkerültem a fővárosba ő meg hívott meg írogatott. Belém zúgott. Sajnos el kellett hajtanom. Ez van. Nem az életkora miatt, hanem mert nem mozgatott meg.😈
2017. jún. 24. 00:26
 55/69 anonim ***** válasza:
18%
#54 szerintem a kérdés heteronak szól, nem érdekel senkit a meleg élménybeszámolód :)
2017. jún. 24. 00:32
 56/69 anonim ***** válasza:
58%

Engem nem érdekel, ki milyen szinten van. Az emberek nem tudják magukra erőszakolni azt, amit nem akarnak. Felőlem bulizhat a 60 éves is, semmiben nem befolyásolja az életemet. Én úgy élem az enyémet, ahogy én akarom, ő úgy az övét, ahogy ő akarja.

Miért baj az, hogy Samantha szerette a szexet és a pasikat? Most oké, értem, hogy neked csak a 20 évesek számítanak, de ha le is szarod a 40-eseket, ők nem szerethetik a szexet? Mi is leszünk 40, és mi is ki fogunk akadni, ha temetni akarnak.

Hát nézd, én nem olyan vagyok, aki a puncinak ad igazat, csak mert nekem is az van, de Big-gel (ami kitalált név volt) nem illettek alapból össze, Aidan-t rohadtul nem kellett volna megcsalni. Ő volt a legjobb.

Charlotte egy "Upper East Side princess" volt, tehát pénzbe született, úgyhogy pénzhez ment hozzá. Azért volt a szerződéssel baja, mert a fiúgyerekek után fizettek volna neki, a lányok nem értek semmit.

Amerikában sztenderd a körülmetélés. Charlotte jött össze "metéletlen" pasival, aki körülmetéltette magát, és dobta őt, mert ki akarta másokkal is próbálni az új farkát.

Mellesleg 3-an férjhez mentek a 4-ből, kettőnek gyereke is lett.

És a felnagyított problémák: néztél Entourage-t?

2017. jún. 24. 00:34
 57/69 anonim ***** válasza:
55: nő vagyok...
2017. jún. 24. 00:40
 58/69 A kérdező kommentje:

Nem néztem. :)

Nem a szexszel van bajom, hanem azzal, hogy aki 40 évesen még csak a pasikat hajtha az komolytalan, nem lehet vele komolyan tervezni.

Nem tudom miért olyan érthetetlen ez. :)

Mellesleg egyik nő sem volt főnyeremény. És igen, Mirandát dobta a pasi miután körülmetélte magát, de én nem sajnáltam egy percig sem.

A későbbi évadokat már nem néztem, úgy éreztem túlságosan lezápul az agyam ettől a sorozattól. Nőknek szól és most nem pejoratív értelemben értem. A női közönséget megszólító sorozatok vagy nagyon felszínesek vagy hihetetlenül bugyuták. :D

Az én kedvenc sorozataim a Married with Children, The Practice/Boston Legal (Alan Shore <3 :D ), Two and a Half Men és According to Jim volt. Nem vagyok túl nagy sorozatos. Azt is csak azért nézem mert mindig az HBO volt bekapcsolva akkoriban... jó régen amikor még volt. :)

2017. jún. 24. 00:41
 59/69 anonim ***** válasza:
A Szex és New Yorkban minden el van túlozva, a karakterek szélsőségesek. Van a szexmániás, a konzervatív, a divatbolond és a karrierista. A valóságban egy nő nem ilyen vagy olyan, hanem minden meg van benne csak más más mértékben. Szóval nem kell ezzel példálózni mert senki nem úgy él mint ők, nincsenek ilyen nők. Ja és Samanthán kívül a többiek 30-asok. Nem értem miért baj ha még ekkor is szeret valaki bulizni, barátnőzni meg hülyéskedni. Végül ketten is családot alapítanak, Carrie is megállapodik. Samantha meg soha nem is akar, függetlenül érzi jól magát nem is értem mi ezzel a baj.
2017. jún. 24. 00:47
 60/69 anonim ***** válasza:
53%

"A női közönséget megszólító sorozatok vagy nagyon felszínesek vagy hihetetlenül bugyuták."

Kicsit nőgyűlölő csak.

És nem, nem engedem meg, hogy neked Alan Shore szívecske legyen, te nem érdemled meg. És még kérdezik tőlem, hogy miért nem érdeklődés alapján ismerkedem barátilag. Na, pont ezért, mert kiderül, hogy lenéző, kicsinyes, szűk látókörű emberek érzik magukénak azt, ami az enyém.

Nem kell válaszolnod, kiveszem ezt a kérdést, ez most nagyon szíven ütött és felidegelt.

Remélem, nem találsz senkit soha, és mindenki mindig le fog nézni téged úgy, ahogy te másokat, te felszínes és bugyuta ember.

2017. jún. 24. 00:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!