Méltatlan körülményeket tapasztaltam az oviban altatásnál (egymás hegyén-hátán az ágyak) és mégis muszáj az oviban aludni a kislányomnak (dolgozom), általánosan ez jellemzi az ovikat?
Konkrét ha nekem kellene olyan körülmények között aludni én megfulladnék,kb 10 ágy egy sorban ,köztük nincs hely,csak a fej és lábrésznél egy minimális,ahol kezdődnek az új sorok :-O !
Méltatlan ez az óvónéniknek és a gyerekekenek egyaránt...
Ez mindenhol így van, barátkozz a gondolattal!
Nincs egyébként ebben semmi rossz, a gyerekek szeretnek így aludni általában!
Határeset pánikbeteg vagyok,énrám rámtörne a pánikroham ,úgy érezném megfulladok.
De ha a gyerekek ezt még szeretik is,akkor megnyugodtam.
Ezért szokták kérni az óvónénik az Anyukákat, hogy aki otthon van a picivel az vigye el ebéd után a nagyot. De ezen mindenki csak felháborodik, kikéri magának, nem érti senki, hogy ez nem ellene szól, hanem a gyerekek érdekében.
Különben sem értem, miféle problémát jelent hazavinni ilyen esetben a nagyot, én 2 picivel vagyook itthon, és minden nap 12: 30 - kor ott vagyok a két nagyért
Hát a gyerekről nem szól az, hogy fetrengjen az oviban 2 órát (pont ilyen körülmények között, amiket a Kérdező felvázolt), utána eszeveszett szabadfoglalkozás keretében várja Anyut.
Délután nics semmi olyan foglalkozás, aminek a kihagyásával bármit is veszítene. Itthon legalább nyugodtan alszanak egyet, utána az egész délután az övék.
De mondom, aki azzal nyugtatja a lelkiismeretét, hogy a gyereknek tesz jót azzal, hogy nem megy érte, azt szánalmasnak tartom
Minek az embernek ellenség, ha ilyen édesanyja van... :)
Csak így tovább.
Tényleg szeretik a gyerekek. És nekem az "egymás hegyén hátán" nem azt jelenti, hogy szorosan vannak egymás mellett, én azt hittem, hogy tényleg csak úgy oda vannak szórva az ágyak :)
Nyilván ha több lenne a hely, akkor szellősebben lennének, de most ezzel mit lehet csinálni? Nem tudják széttolni a falakat, ennyi hely van, hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!