Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nyugtasson le, ha tud! Ez mégis mi, ilyet még nem tapasztaltam soha?!
30 éves vagyok. Próbáltam ismerkedni egy 20 éves, már dolgozó lánnyal (nővel?) aki közölte, hogy bocs, de az apja lehetnék. :O
Tényleg ennyire hihetetlenül sok lenne már a 30 év?
31.-es első mondatát nagyon jól leírta :DDDD
Amúgy ja. Nekem is öreg a 30, én most leszek 22. Teljesen máshol tart. Én tanulok, ő már családalapító korban van, elvégezte a sulit, évek óta dolgozik, mindent átélt már, ami nekem csak később kezdődik. Amúgy is a fiatalos külsejű fiúk vonzanak, általában nekik nem csak a külsejük fiatal.
Miért nem próbálkozol 30-asokkal? Ja hogy azok már nem hamvas barackok? Akkor ne csajozz :D
Hát napi 12-15 óra munka után fel szoktam nézni és akkor válaszolgatok. Ezt nem mondanám egész nap itt lógásnak. :D
Az meg sokkal jobban zavar, hogy 15-16 évesek csillogó szemekkel mosolyognak rám elég gyakran. Velük viszont én nem tudok komolyat elképzelni. Akkor már tényleg nem tudom mi van. Mindenki beszél itt össze-vissza, de ezek szerint a többség azon a véleményen van, hogy a huszonévesen túl fiatalok hozzám, ismerkedjek 30-40-es nőkkel. Hát... érdekes.
Nettó 200-at keresek, nem mintha közöd lenne hozzá és nem is adok ilyen jellegű véleményekre. A gyakoris, anonim nethuszárok többségének munkája sincs itt.
Minden nap több mint 12 órát dolgozol? Milyen szorgalmas vagy.
Hogy bírod?
21 éves vagyok, de egy 27-30+ éves férfi nekem is már túl idős.
Ha egy idősebb pasi próbálkozik nálam mindig egyből az jut eszembe, hogy valami gáz lehet vele, ha nem talál a saját korosztályában magának nőt. Külsőre sem tetszett még soha évekkel idősebb férfi.
Szerintem akkor leszel majd olyan párkapcsolatban, amikor nem fogod ennyire szidni a nőket. Érezni minden sorodban a gyűlöletet, ami évek alatt felhalmozódott benned a nők miatt. Nem ennél a kérdésnél, hanem azoknál, amiket megválaszolsz. Egyre kevesebb a %-od, nem vetted még észre? :D Ezért nem akartam veled megismerkedni, amikor rám írtál. Mert nem akartam szemét k.va lenni, mint az összes nő, aki téged visszautasított, meg nem akartam, hogy miattam is sírj gyakorin, hogy nincs normális nő. Ha elengednéd ezt, sokkal boldogabb lennél. Pozitív kisugárzásod lenne, csak úgy vonzanád a csajokat minden korosztályból, mint a mágnes. :)
És látod, barátja volt, ő haverkodni akart veled. Emiatt már nem is kell bánkódni miatta, nem a korod miatt nem lett semmi, hanem mert szereti a pasiját. Ilyet lehet viccből mondani, hogy apám lehetnél. Egyszer a régi haveri társaságomban kiderült, hogy egyik srácnál idősebb a barátnője egy hónappal, és akkor a haverja azt mondta, hogy anyád lehetne :D Nyilván csak viccből. Nyugi, nem vagy öreg 30 évesen, de a 20 évesekhez képest nagyon is. Teljesen mást vártok az élettől, máshol tartotok az életben.
De még valamit tudok mondani: Akkor lesz boldog párkapcsolatod, ha nem a külsőre mész. Oké, nem 10/10-esek a 30-asok. De egy 7/10-essel miért nem elégszel meg? Elvárod a nőktől, hogy ne hagyják el magukat, nézzenek ki tökéletesen, miközben te se vagy egy adonisz? Nem kéne ennyit felszíneskedni. Úgyis szép lesz számodra a nő, ha belé szeretsz. Akkor már a 7-ről 10-re ugrik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!