Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki nyugtasson le, ha tud!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyugtasson le, ha tud! Ez mégis mi, ilyet még nem tapasztaltam soha?!

Figyelt kérdés

30 éves vagyok. Próbáltam ismerkedni egy 20 éves, már dolgozó lánnyal (nővel?) aki közölte, hogy bocs, de az apja lehetnék. :O

Tényleg ennyire hihetetlenül sok lenne már a 30 év?

2017. jún. 23. 21:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

Személyesen abszolút nem ilyen vagyok, itt pont, hogy az ehhez hasonló esetek miatti kudarcokból felhalmozódott keserűséget engedem ki.

Próbálokozom, de folyton falakba ütközöm, a 4 nappal ezelőtti randim is tök jól ment, de éreztem, hogy annak sem igazán lesz folytatása.

Meg szerintem nem várok mást az élettől mint egy, már az életbe kikerült 20 éves nő. Mert összességében semmiben nem más. Mindketten benne vagyunk már a mókuskerékben, munka, fizu, tervezgetés, számolgatás és közös jövő kialakítása valakivel akivel utána családot lehet alapítani. Én is itt tartok, szerintem semmiben nem más.

Épp ezért fura, hogy miért vannak a lányok ennyire ráfeszülve az életkorra amikor +5-10 év a férfi javára teljesen normális 20 felett.

És bocs, de igenis külsőre megyek mint ahogy mindenki. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tetszenének meg olyan lányok akik mások szemében "csak" 7/10-esek. 10/10-nek legfeljebb a tökéletes alakú és arcú fotómodelleket mondanám, én pedig nem olyanok után futok.

Különben is jobban tetszett mindig az erős átlag kategória mint a szépségkirálynő. Nem azért mert elérhetetlenek, hanem mert jobban megfognak.

Ez az ominózus lány pl. fél fejjel volt magasabb nálam és picit előre álltak a fogai. Sokan azt mondanák, hogy "kiharapná a pókot a sarokból", de nekem így tetszett. :)

Jó, persze, gondoltam, hogy ő nem úgy akar ismerkedni, de fura volt, hogy kb. egyből megadta a facebook elérhetőségét mert egyből el is kértem tőle. :)

Na mindegy... majd legközelebb. Csak már kezdek belefáradni, hogy egyik randi a másik után és nem jön a közös szikra.

2017. jún. 23. 23:00
 42/69 anonim ***** válasza:
88%
Egy 20 éves nő manapság még nem tervezget. Sokan ekkor kezdik az egyetemet mert mondjuk év vesztesek voltak és sok középsuli 5 éves. Egy 20 éves pont abban a korban van hogy bulizni akar, felfedezni a világot, ismerkedni pasikkal, barátkozni, szórakozni stb...Inkább 25 felett akarnak a lányok lassan(!) megállapodni. Amúgy az oké hogy normális akár 10 év is a pasi javára de ez nem egyenlő azzal hogy ez az egészséges vagy mindenki számára a legjobb opció. Nekem a barátnőim mind velük kb egykorúhoz mentek hozzá. Mindegyiknek 2-3 évvel idősebb csak a párja de olyan is van ahol a csaj idősebb 1 évvel. És mindegyikük 27-30 éves kora között házasodott meg. Én 28 vagyok és nekem a barátom 25 éves.
2017. jún. 23. 23:12
 43/69 anonim ***** válasza:

Olvasom néha itt egy két kommented egy ideje kadves Jaguár. Sokkal tudok azonosulni.

Most viszont nem értem mit vagy ezen kiakadva?!

Értem én hogy szarul esik meg ilyenek, de egyrészről valóban sok a 10 év korkülönbség, másrészről meg tartsuk tisztában a másik döntését, és ne hőbörögjünk rajta.

Vágom nem akarsz elvált gyerekes nőkkel ismerkedni, vágom....

De azért a korban hozzád illő 25-30éves csajok egy jó része még mindig gyermektelen és független.

Tudom ne szóljak bele nem telefon, ha te 20 évesekkel akarsz ismerkedni akkor velük fogsz, de mint írtam mindenkinek saját döntése hogy mondjuk tőle tíz évvel idősebbel már nem kezdene. Szóval mint írtam ezen kár hőbörögni, meg értelme sincsen, de ezt te is tudod.

F34

2017. jún. 23. 23:26
 44/69 anonim ***** válasza:
Szex és New York elvek. Kíváncsi vagyok, ez mit takar.
2017. jún. 23. 23:27
 45/69 A kérdező kommentje:

De én elfogadom, hogy neki ez sok és nem hőbörgök rajta csak furának találom az egészet. :D

Meg jó szarul is esett na. :/

2017. jún. 23. 23:37
 46/69 anonim ***** válasza:

Nos?

Mindig noszogatni kell, hogy választ kapjak?

2017. jún. 23. 23:46
 47/69 A kérdező kommentje:

Azért mert szerintem magátótól értetődő.

A sorozat olyan 40+-os nőkről szól akik még mindig úgy élnek mintha 18 évesek lennének és nem korosodnának. Bulizgatnak, randiznak, cserélgetik a pasikat, közben 15 évesek által irigylésre méltó párkapcsolati problémákat generálnak maguknak és eszük ágában sincs semmilyen szinten elköteleződni.

(ciki, de régebben néztem egy ideig a sorozatot szóval nem az ujjamból szoptam) :D

2017. jún. 23. 23:50
 48/69 anonim ***** válasza:
83%

Samantha volt 40 pluszos, a többiek a sorozat kezdeténél 32 évesek voltak.

Nem gondolod, hogy Amerikában, vagy legalábbis New York-ban nem azzal vannak elfoglalva az emberek, hogy a másik hogy éli az életét? Miért ne bulizhatna, randizhatna egy 30 feletti ember? Vagy akár egy 60 feletti?

Milyen problémák nem tetszettek konkrétan?

2017. jún. 23. 23:56
 49/69 anonim ***** válasza:
87%

Húsz évesen én is azt gondoltam, hogy harminc felett egy pasi már szinte porlad. :D

Meg hát mi a fenét kezdtem volna jóformán gyerekfejjel egy felnőtt férfival.

Ha őszinték akarunk lenni, ez a 20-24 éves kor az, amikor az az egy-két év is baromi sokat számít. Nem is hinné az ember (még akkor sem tűnik fel, ha benne van, csak utólag), hogy mennyire nagyon sokat változik az életszemlélet.

20 évesen még nem kellettek a porladó csontok, 23 évesen határesetnek gondoltam, 24-25 évesen már cseppet sem frusztrált, hogy a párom 30 feletti. :)

De visszagondolva, tényleg, ha akkoriban egy ilyen "öreg" pasi környékez meg, vagy sikítva elszaladok, vagy körberöhögöm, stílustól függően.

2017. jún. 24. 00:02
 50/69 anonim ***** válasza:
72%

Én 20 éves koromban össze nem jöttem volna 30 évessel. Nagyon max. 25 évessel.

És nem, nem a te korosztályod egy 20 éves. Ahhoz képest sok a 30 év.

2017. jún. 24. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!