Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nyugtasson le, ha tud! Ez mégis mi, ilyet még nem tapasztaltam soha?!
30 éves vagyok. Próbáltam ismerkedni egy 20 éves, már dolgozó lánnyal (nővel?) aki közölte, hogy bocs, de az apja lehetnék. :O
Tényleg ennyire hihetetlenül sok lenne már a 30 év?
Amelyik nő nálam idősebb már nagyrészt családja van, gyerekei vagy pedig elvált.
A Sex és New York szerű "elveket" valló szingli nőket pedig nem tudnám komolyan venni.
Nekem még semmi ilyenben nem volt részem és nem egy elsőre kudarcos házasságot maga mögött tudú, gyerekkel rendelkező nővel szeretném felépíteni az életem, hanem egy hozzám hasonló, ilyen tapasztalatokkal nem rendelkező nőnek szeretnék én lenni az első férje és a gyermekei apja.
Persze lehet, hogy utána válás lenne, de érted a különbséget.
Meg azt még hozzá tenném, hogy senkit nem akarok megbántani, de NAGYON kevés vonzó 30 feletti nőt látok. Nem azt mondom, hogy én magam egy adonisz vagyok, de gyakran elborzadok, hogy a 30-as nők mennyire elhagyják magukat. Akik nem, azokon rendszerint ott az ezüst/arany karikagyűrű.
Amúgy a lánynak van barátja és ő hívott kávézni. Először én sem értettem, hogy miért, de mondta, hogy csak dumálna, stb.
Ekkor mondtam neki egy smileyval megtűzve, hogy "pedig már reméltem, hogy randizni hív" és ekkor kaptam a hidegzuhanyt.
De ezek szerint akkor mégsem megyek holnap Érdre, ezek után elég szarul érezném magam és így nincs értelme. :/
Jaguár neked hogy van időd ismerkedni mikor egész nap itt lógsz?:D
Amúgy nem kell szó szerint venni ezt a szöveget hogy "az apám lehetnél". Csak arra utal hogy neki túl idős vagy, nem azt hogy öreg. Én sem kezdtem 20 évesen 30-asokkal. Egyszerűen nem jöttek be. Csak a pasik hiszik hogy ha betöltik a 30-at akkor minden 20 éves csaj egyből nyitja a lábát. A valóság azért nem ez. A férfiak között is baromi kevesen vannak akik jól néznek ki 30 felett. Nézzél körül a férfi társaid között is ne csak a nőket kritizáld hogy elhagyják magukat. Húgom most 20 éves és neki 25 a max korhatár pasiban. Sokan vannak így.
De jót röhögtem most rajtad Jaguár :D
Azért mondta, hogy az apja lehetnél, mert bruttó 200 ezer forintot keresel Budapesten, és albérletben élsz xD
Nyugi, ha ez a szám nettó 500 ezer lenne, akkor 40 évesen is egy 20 éves nőnek "érett és komoly" férfi lennél xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!