Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondanátok annak, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok annak, akit nagyon meg akartok bántani?

Figyelt kérdés
Ő már többször megbántott engem. Most én szeretném... de úgy, hogy egy életre emlékezzen rám. Nem trágár szavakra gondolok!
2017. jún. 23. 06:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy 40 évesen fejben 20 alatti szinten ragadtál.
2017. jún. 23. 19:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem kell bántani a kérdezőt, mert vannak olyan dolgok az életban, ami elégtételért kiált. Akkor nyugszik meg a lélek, ha látja kiegyenlítődni az adósságot. De, ha sokáig ezt várjuk, beleéljük magunkat, bele lehet betegedni. Egyszer majd ő is összeakad az emberével.
2017. jún. 23. 22:18
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm Karlowy!

Nem különösebben zavar azon válaszírók véleménye, akik nem a kérdésemre válaszoltak. Főleg, mert tudom, hogy az itt válaszolók nagyrésze 25 év alatti.

Nem ismerik a konkrét esetet, de nem is fogom részletesen elmesélni. Szóval irogassanak csak, ha nincs jobb dolguk. :-D

Akadnak értelmes válaszok is, amit viszont köszönök és gondolkodom rajtuk.

2017. jún. 23. 22:34
 24/25 anonim ***** válasza:
Szivesen. Nekem is van olyan, hogy jó lenne visszaadni, pedig 44 vagyok. Olvastam a popó magazinban, hogy "szemeiddel nézed és meglátod a gonoszok megbüntetését, de te ezen ne örülj" Egyszer mindenki bekerül a pofozógépbe, aki arra érdemes. Ölellek.
2017. jún. 24. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok, nem tudom amúgy mit számít, ha valaki 25 alatti, én már 15-16 éves koromra eljutottam odáig, hogy ha valaki sorozatosan megbánt és csak a baj van vele, akkor azt egyszerűen hagyni kell a fenébe, mert semmi másnak nincs értelme, a további kapálózással csak azt éred el, hogy még ki is röhög, hogy milyen gagyin próbálkozol, meg hogy mennyire el vagy még mindig vele foglalva. Megkapja azt, ami mindenkinek legyezgeti a hiúságát, hogy foglalkozol vele. Mindegy, hogy ezt milyen kontextusban teszed, de figyelmet, foglalkozást kap tőled. Bárkit legjobban azzal lehet megbántani, hogy úgy éled tovább az életed, mintha sose létezett volna és egyáltalán semmilyen hatással ne lenne és lett volna rád. Arra fog egy életen át emlékezni. Nekem is volt ilyen 16 voltam, azért írtam, hogy már akkor rájöttem erre. Ne mondjam, hogy fél év után elkezdett zaklatni, hogy rájött mégis én vagyok a legigazibb, legértelmesebb blablabla, de szóra sem méltattam. 14 év alatt még mindig nem bírta feldolgozni, hogy addig is és akkor is tökéletesen átnéztem rajta, mintha nem is létezne és most se ismerem fel, vagy leszarom. Tavaly jött egy nagyáruházban, hogy beszélgetést kezdeményezzen, de úgy néztem rá, mint valami félbolondra, hogy miért hiszi azt, hogy engem érdekel mi van vele. Valahol már sajnálom csórikámat, de tényleg rég túl vagyok az egész baromságon meg rajta is, és őszintén nem értem, hogy miért gondolja azt, hogy nekünk beszélgetnünk kéne, vagy engem egyáltalán izgat, hogy mi történt vele az elmúlt években.
2017. jún. 24. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!