Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Ferfiak miből tudható meg nálatok, hogy valakit csak meg akartok dönteni vagy komolyabbat is akartok tőle?
Ismerkedem valakivel, de nem tudom el dönteni most pontosan mit akar és össze zavar, ebben kérném a segítségeteket. Vannak olyan burkolt vagy nyilt jelzések amikből megállapítható, hogy csak meg akartok dönteni valakit vagy szeretnétek komolyabb kapcsolatot tőle?
A segítségeket és a valaszokat előre is köszönöm.
Van egy teszt.
Lefekszel vele, és megnézed, hogy utána hogy reagál. Ha ott hagy, akkor csak szexelni akart.
Ez nem így megy kérdező. Nem óvhatod meg magad a csalódástól. És ha ettől félted magad, akkor az csak megbénít. Figyelj magadra, hogy neked milyen, hogy belőled mit vált ki, hogy te mire vágysz. Ne arra, hogy ő mit akar.
#5 ne nekem üzenj, hanem a kérdezőnek írd le akkor, hogy honnan tudhatja :D
Értem :(
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!