Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Komolyan ennyi férfi csak a szexre hajt mindenhol, és tényleg nehéz találni olyat, aki komolyabbat szeretne?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 20:45
1/24 anonim válasza:
50-50%, van aki igen, van aki nem!
De nem kell ettől még általánosítani. Normális párt találni mindenkinek egyaránt nehéz!
2/24 anonim válasza:
Szerintem tobben vannak akik komolyat szeretnenek, csak nem veszitek oket eszre....
3/24 anonim válasza:
pontosan, aki nem arra hajt, azt emberszámba se veszitek. Túl unalmas és férfiatlan a számotokra.
4/24 anonim válasza:
Pontosítsunk, mit értetek "férfi" alatt: a hímnemű populáció minden tagját, vagy csak azokat, akik jól néznek ki?
5/24 anonim válasza:
Szerintem meg aki csak rájuk néz, már azt terjesztik róla, hogy szexet akar tőlük. Ez azért számomra is hihetetlen, hogy lépten-nyomon minden kandúr csak dugni akar velük. Az én ismerősi körömben egyetlen ilyen nőről nem hallottam még, aki erre panaszkodott volna, hogy mindenki kizárólag kufircot akar tőle. Érdekes körökben mozoghatnak.
6/24 anonim válasza:
Én évek óta komoly kapcsolat céljából ismerkedem, de nem számolnak velem a lányok, mert azt mondják, hogy túl "unalmas, jó fiús" vagyok.
7/24 anonim válasza:
Ezt a dumát a nők azért tolják, mert áldozatnak akarják beállítani magukat. Persze messze nem ragyog olyan szépen az áldozat-csillag az égen, ha hozzátennék, hogy ugyanazt a pár férfit akarja megszerezni szinte az összes nő, és mind ingyenszex-szel próbálja megszerezni őket. Ezeket a férfiakat teljesen érdektelené teszik mindenféle kapcsolattal szemben, miért is vesződne egy ilyen férfi egy kapcsolattal, ha egyszer minimális energiabefektetéssel minden héten új nő dughat?
8/24 anonim válasza:
Azért vicces, hogy egy nőknek szánt kérdéshez a válaszolók többsége férfi :DDD az ilyeneket úgy bírom (ja nem)
9/24 anonim válasza:
Mellesleg alig 2-3 olyan férfit tudnék mondani, akik tényleg röptében még a legyet is. Ha a falon meglátnak egy lyukat, talán még azt is megdugnák. Ja és ők nagyon-nagyon jól kinéző sármos, népszerű, önelégült hapsik. Szerintem innen fúj a szél a nők igen nagy részénél. Ezt a típust tartják "férfinak".
10/24 A kérdező kommentje:
ez tényleg vicces, h kb mindenki férfi a válaszolók között
2016. szept. 10. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!