Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A barátom szünetet kért és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szünetet kért és eléggé megváltozott egy ideje, nagy a korkülönbség köztünk és rokonai ellenem vannak. Bővebben lent írtam meg a részleteket. Valaki segítene dönteni? Vagy volt ilyen cipőben valaki?

Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt barátságból indult egy kapcsolatom, az akkor 20éves barátommal, én akkor 31éves voltam, nem gondoltam volna, hogy a nyarat végig visszük, de úgy voltam vele, hogy egyszer élek és ki akarom élvezni az életet, pont vele. De persze aztán beleszerettem Ő is belém, minden jól alakult elég sokáig. Az Anyja más városban lakik, de amikor találkoztam vele már arról beszélt, hogy nem akar nagymama lenni, mondtam: én meg nem akarok gyereket a fiától. Ezt többször átbeszéltük, hogy addig vagyunk együtt amíg mindkettőnknek jó a másikkal lenni. A páromról azt kell tudni, hogy érett gondolkodású,27-28évesnek is kinéző srác, aki jogi karon tanul, szóval intelligens, humoros. DE, nők nevelték fel, mert az apja elhagyta 1éves korában, és emiatt a nagynénje az anyja és a nővére irányította az életét, ahogy észrevettem. Amúgy önállóan él, de a nagynénje házában amiért nem kell fizetnie. A problémák hamar kijöttek, nálam szívesen töltötte az időt, mert kapott kaját, nasit, bármit, én megvettem, van otthon kaja, szívesen adtam neki mindig. De ő amikor nála voltunk kb. vajas kenyér plusz felvágott amit nekem szánt, azon a címen, hogy ő nem tart otthon kaját. De mindegy volt, mert vittem magamnak kaját, mert ugyebár én emancipált vagyok :D meg sohasem a pénzes pasikra buktam. De kb. fél év után kiakadtam, hogy ő sohasem visz el sehova, akkor párszor meghívott kajálni étteremben, meg moziba is elvitt, és kb. úgy éreztem, hogy azt érzi, hogy én használom ki, de ez is ok volt, mert lávosak voltunk. Jöttek a vizsgaidőszakok, akkor ingerült és hisztis volt, de ezt is toleráltam, én is sokszor ideges voltam a melóhelyem miatt amit ő is jól viselt. Egy darabig. Most 3hete felköltözött a nagynénjéhez Pestre, mert ott ingyen lakhat és még melót is szereztek neki, fizikai munkát és elkezdett szépen fogyni, mert hát ugye túlsúlyos volt, ahogy én is az vagyok, de ez nem zavarta eddig őt. Szépen lassan megváltozott, már nem nagyon akart hozzám közeledni, elmaradtak a szerelmi légyottok, gondoltam csak stresszes megint. Aztán 2hete azzal állít be hozzám, hogy szünetet akar kérni, mert olyan üresnek érzi magát, meg nem tudja mit akar, mit érez irántam meg minden, kíváncsi rám blablaba ilyenek. De az a lényeg, hogy azóta alig ír nekem fbookon, alig tartja velem a kapcsolatot. Szóval kiderült, hogy már több mint egy hónapja cigizik és persze a nagynénje szoktatta rá, ezért is fogyott olyan hamar le. Ami gáz, mert tavaly meg miattam hagyta abba a cigizést. Szóval elhallgatott egy elég fontos dolgot, mert én utálom a cigit. úgy érzem harcolnom kéne érte, de a rokonai ellenem vannak, pedig nem akartam sohasem átverni, hogy gyereket csináltatok, simán ellenzik, hogy én idősebb vagyok nála 11évvel és ez eléggé kiakaszt mostanában, depressziósnak érzem magam, nincs kedvem semmihez sem, mert persze én szeretem őt, de közben tudom, hogy vele nem lehet családom. ördögi kör, de csak gyerekért ismerkedni egy pasival szerintem meg nem fair. és nem görcsölök rá, h még nincs gyerekem. Más kérdés, hogy a társadalom tolja rám a feszültséget, pl. kollégák, de az egy másik sztori. Szóval most ez a helyzet, néha már én érzem, azt, hogy legyen vége, mert nem bírom ezt a stresszt, máskor a falat kaparom, hogy elveszíthetem őt. Kérnék tanácsot ez ügyben, tanácstalan vagyok nagyon. Hátha egy kívülálló jobban rálát. Valaki szerint működhet még ez a kapcsolat ezek után?

2016. júl. 29. 12:24
 1/8 Fingkirály ***** válasza:
51%

Csak egy kérdésem van...mi a pékért jársz te nálad tizenévekkel fiatalabb kisfiúkkal? Egyrészt ordít a srácról, hogy igazából neki egy ilyen "szexpótmami" kellett, ugye kaját adsz neki, mindent megcsinálsz, amit az anyukája, némi extrákkal, mert ugye szexelsz is vele.

Keress inkább egy normális, hozzád illő férfit. Hány éves is vagy most akkor 33, 34? Akkor mondjuk engem :)

Ja, és én nem szoktatlak le a cigiről, ha szereted, csináld, a lényeg, hogy neked jól essen :)

2016. júl. 29. 12:28
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
24%
Szólíthatlak "Anyunak" ?
2016. júl. 29. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most lett olyan jó pasi, a fogyás után, hogy a korban hozzá illő lányok is elkezdték utána érdeklődni. Munkahelyen is akár...

Őt pedig hajtja a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy fiatal, vékony, feszes pipivel.

Addig vagytok együtt, amíg jó. Neki ez eddig tartott.

Egyszerűen engedd el. Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. 30 fokos melegben is. ;)

2016. júl. 29. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
értem amiket írtok, de az érzelmek nem ilyen egyszerűek, sajnos. a korombeli pasiknak már van feleségük, gyerekük, az idősebb férfiak nem jönnek be, ugyebár a maradékból meg ki akar meríteni? :D hát majd meglátjuk mi lesz, köszi a reakciókat!
2016. júl. 29. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Ennyi vagy! neked csak ez jutott :D kellett kicsapongó életet élned eddig.. Persze hogy ellenzik, teljesen jogos, azt még ne hogy te legyél rájuk kiakadva
2016. júl. 29. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
a 2. és 5. reagálóra nem tudok mit írni, hogy másnak a baján jót röhögnek, csak őket minősíti. nem engem. :) de a többi kommentelőnek köszönöm, már jobban vagyok. szép napot nekik!
2016. aug. 1. 09:14
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
48%

Arra akartam célozni, hogy pótanyuka vagy a fickónak.

26/F

2016. aug. 1. 10:52
 8/8 Fingkirály ***** válasza:
66%

Hát, kedves kérdező...elnézést, ha most nyers leszel, de vannak némi önképproblámák itt a háttérben :)

Mint nemrég írtad, a korodbeli férfiak már mind házasok meg gyerekesek, az idősek nem érdekelnek, és "ki akar a maradékból meríteni".

Viszont, mint te magad is írtad a kérdésben, te kövér vagy...ugyan csak "túlsúlyos"-ként említed, de - ne haragudj, tapasztalatból beszélek, társkereső oldalakon lelhető adatlapok és tulajaik alapján - a legtöbb, magát telt/molett/ducinak nevező nő valójában nem molett, hanem egy kib****tt rozmár.

A magukat (enyhén) túlsúlyosnak nevező nők csak simán kövérek, nem rozmáralkatúak, de KÖVÉREK.

A legtöbb molett, de csinos nő már "átlagos"-ként jellemzi magát, valahogy egyedül tényleg a vékonyak hajlamosak magukat normálisan karcsúnak, vagy átlagosnak (ha nem piszkafák) megjelölni.

És te így próbálod mondani, hogy "a maradékból". Szomorú tény, de TE MAGAD is maradék vagy.

Amíg nem te vagy az Angelina Jolie, ne is ácsingózz a már megházasodott, fess, sikeres korodbeli férfiemberek után, mert sajnos te PONTOSAN a kopaszodó-pocakos-esetleg fogatlan autószerelővel vagy egy kategóriában, velük is bőven meg kellene elégedned...

2016. aug. 17. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!