Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szünetet kért és eléggé megváltozott egy ideje, nagy a korkülönbség köztünk és rokonai ellenem vannak. Bővebben lent írtam meg a részleteket. Valaki segítene dönteni? Vagy volt ilyen cipőben valaki?
Csak egy kérdésem van...mi a pékért jársz te nálad tizenévekkel fiatalabb kisfiúkkal? Egyrészt ordít a srácról, hogy igazából neki egy ilyen "szexpótmami" kellett, ugye kaját adsz neki, mindent megcsinálsz, amit az anyukája, némi extrákkal, mert ugye szexelsz is vele.
Keress inkább egy normális, hozzád illő férfit. Hány éves is vagy most akkor 33, 34? Akkor mondjuk engem :)
Ja, és én nem szoktatlak le a cigiről, ha szereted, csináld, a lényeg, hogy neked jól essen :)
Lehet, hogy most lett olyan jó pasi, a fogyás után, hogy a korban hozzá illő lányok is elkezdték utána érdeklődni. Munkahelyen is akár...
Őt pedig hajtja a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy fiatal, vékony, feszes pipivel.
Addig vagytok együtt, amíg jó. Neki ez eddig tartott.
Egyszerűen engedd el. Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. 30 fokos melegben is. ;)
Arra akartam célozni, hogy pótanyuka vagy a fickónak.
26/F
Hát, kedves kérdező...elnézést, ha most nyers leszel, de vannak némi önképproblámák itt a háttérben :)
Mint nemrég írtad, a korodbeli férfiak már mind házasok meg gyerekesek, az idősek nem érdekelnek, és "ki akar a maradékból meríteni".
Viszont, mint te magad is írtad a kérdésben, te kövér vagy...ugyan csak "túlsúlyos"-ként említed, de - ne haragudj, tapasztalatból beszélek, társkereső oldalakon lelhető adatlapok és tulajaik alapján - a legtöbb, magát telt/molett/ducinak nevező nő valójában nem molett, hanem egy kib****tt rozmár.
A magukat (enyhén) túlsúlyosnak nevező nők csak simán kövérek, nem rozmáralkatúak, de KÖVÉREK.
A legtöbb molett, de csinos nő már "átlagos"-ként jellemzi magát, valahogy egyedül tényleg a vékonyak hajlamosak magukat normálisan karcsúnak, vagy átlagosnak (ha nem piszkafák) megjelölni.
És te így próbálod mondani, hogy "a maradékból". Szomorú tény, de TE MAGAD is maradék vagy.
Amíg nem te vagy az Angelina Jolie, ne is ácsingózz a már megházasodott, fess, sikeres korodbeli férfiemberek után, mert sajnos te PONTOSAN a kopaszodó-pocakos-esetleg fogatlan autószerelővel vagy egy kategóriában, velük is bőven meg kellene elégedned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!