Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy a korkülönbség vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség vagy nem számít?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és egy 35 éves pasinak tetszen.nagyon sok közös van bennünk és pont az a típus külsőre is aki nekem tetszik. Csak a 15 év korkülönbség zavar.ha buszon éves lenne simán összejönnék vele de így..fogalmam sincs mit tegyek. És nem hiszem h csak szexre kellenék neki mert nagyon tisztelettudó,nem nyomul és sok van köztünk lelki vonzalom
2016. jún. 12. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha jól érzed magad vele, akkor?

nektek kell tudni, hogy mennyire zavar a korkülönbség

mondhatunk bármit, ha már 1 évvel idősebb fiúnál soknak érzed a korkülönbséget

vágj bele!

2016. jún. 12. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen kapcsolatban. Nem én voltam túl érett, hanem a pasas gyermeki lelkű.:) De nem volt rossz.
2016. jún. 12. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lennél pl 17 vagy tini akkor gáz lenne, de mivel remélhetőleg felnőtt vagy ezért szerintem! ilyen korban nem számít.
2016. jún. 12. 20:06
 4/8 Linó03 ***** válasza:
100%
Én veled egyidős lány vagyok, és a barátom 16 évvel idősebb nálam. Tapasztalati (és egyéb) téren vannak köztünk eltérések, de ez világos volt már az elején is, és mivel szeretjük egymást, nem jelentenek gondot, alkalmazkodunk egymáshoz.
2016. jún. 12. 20:06
 5/8 omba ***** válasza:
100%

A sok közös az sokkal fontosabb, mint az a két szám.

(és amúgy se olyan borzalmas a különbség)

2016. jún. 12. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor fog mukodni,ha saját magadban el tudod fogadni,hogy majdnem dupla annyi idös mint te. Azzal pont nem kell foglalkozni,hogy ki mit mond,ha Te képes vagy ezen felülkerekedni,akkor minden rendben lehet.

Egyébként hasonlo helyzetben vagyok , egy 16 évvel fiatalabb lánnyal (40/f)

2016. jún. 13. 00:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettek!:)
2016. jún. 13. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el szerelemben, kapcsolatban kor, magasság, testsúly nem számít!!!!!!!
2016. jún. 29. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!