Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ éves nők. Nálatok szóba jöhet egy 21 éves srác kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha látjátok rajta, hogy komoly céljai vannak, érett, nem egy idióta gyerek aki csak szexre megy.2016. márc. 30. 22:35
2/11 anonim válasza:
Nem, engem borzasztóan zavarna, ha idősebb lennék a férfinál, ráadásul ennyivel.
4/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést, mert megkörnyékeztem egy 33 éves nőt, és eddig egész jól alakulnak a dolgok, de van egy olyan érzésem, hogy nem igazán vesz komolyan. Nem tudom hova tenni.
2016. márc. 30. 22:54
5/11 anonim válasza:
Én egy 36 évessel vagyok szexkapcsolatban de ennél többet nem akar egyikünk sem. Ahogy mondta a 30+ 99,9%a tuti nem akar kapcsolatot (max szexkapcsolatot, bár az is ritka szerintem) ennyivel fiatalabbal
20F
6/11 anonim válasza:
nekem 20 évesen volt egy 25 éves barátnőm. egy darabig jól működött a kapcsolat, de aztán szakított, mert szerinte nem voltam elég érett, nem voltak egyformák az igényeink. attól tartok, ebben akkor igaza volt...
8/11 anonim válasza:
Miért ne.Én ebben a helyzetben vagyok.
10/11 anonim válasza:
Nem,az ciki lenne,mert már van 2 gyerekem,meg amúgy sem voltam még olyannal aki fiatalabb nálam.33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!